din, ekonomi ve kapitalizim tamamen zengini zengin etmek için sürdürülen bir sistemler bütünü. Fakirler hallerine şükretsin zenginler hayatlarına devam etsin.. buna uyanmış dindarların kini bu yüzden.. biz dindar oluyoruzda onlar niye seküler hayatı yaşıyorlar diyorlar.. akp bu sayede muhafazakar görünümlü troller ordusu oluşturdu kürşat gibi pudraşekeri çeken...
Dünyada tüm insanların güzel hayat sürebileceği bi yer olabilecekken olmaması için ekstra çaba sarfediliyor. Yapay zekadan sonra insanlık zenginlere kalırda sürünerek yaşamak zorunda kalmayız geberir gideriz inşallah. gözleri doysun bu köpeklerin.
İşim müzik olduğu için müzikten paylaşayım. Mustafa Sandal'ın bir şarkısının başının başka bir şarkıcının okuduğu bir şarkının başı ile aynı olup sadece nüans farkla farklılaştırılmaya çalışılmasını farkettim diyebilirim. Çok gerekli mi bilmiyorum ama müzikle uğraşan bizler için de böyle detayları farketmemiz işimizi ne kadar severek yaptığımızın ve işitsel hafızamızın da iyi olduğunun göstergesi.
Hayatta gerçek mucizelerin olduğunu biliyorum, Allâh her an ve şekilde mucize yaratıyor. Klasik şeylerden bahsetmiyorum, olağanüstü hallerden dem vuruyorum. Bizzat yaşadığım bir kaç tane var çünkü 😶
Yaren, yine harika bir yere parmak basmışsın! Çoğu insan gerçekten de mutluluğu “ileride” arıyor, bugünü devamlı erteliyor. Ama hayat tam da o ertelediğin anlarda yaşanıyor. Deneyimlerime göre, huzur sonuca değil süreçte saklı. Şu an mutlu olmayı öğrenmeden gelecekte de mutlu olamazsın. O yüzden o ilerde beklediğin gün, aslında şimdide başlıyor. 🌱✨
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Çookk Bu zamana kadar burayada yazdım. Arkadaş ortamında da söylemişliğim var. Çok abarttığıma inanlar şimdi bir sonraki durumu sormak adet haline getirdi.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben biliyordum düşmanlarımı ama şunu farkettim ben 6 şubatta doğdum 6 kişi trabzon biri trabzonun bir yeri 3 kişi de ikisi arkadaşın sınavları biri kuzenin onlar farklı şehirler