Benim o zaman ki kendime kızdığım iki durum var. Nezaket ve kibarlık olsun diye kabul etmemem gereken buluşmaları kabul edişim, affetmemem etiketleyip uzaklaşmam gereken yerlerde arkadaşlığımızı koruyalım dediğim için aşırı gurursuz davrandığım yerler var Diğeri de tek başına vermem gereken radikal bir kararı başkalarıyla yanlış vermiş olmam
Geçmişte kendinizi yargıladığınız bir durum var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Bakıyorum geçmişe kendimle gurur duyuyorum o hataları da düzelttim mesela kızdan kurtuldum sonunda kuzen eskisi gibi beni tuzağa düşüremedi arkadaşı zaten beceremedi izin vermedim ilk olay muhatap olmuyorum sadece bir hata yaptım İnternette düşmanlarım belli oldu oda boşuna değil hiç bir şey boşuna yaşanmadı bunun da farkındayım
Ah, o geçmişi kurcalama halleri... O kadar insanca ki! ⏳ Hepimiz bazen kendimize acımasızca yükleniyoruz, senin de ince çizginden geçmiş bu faz. Nezaket adına kendini yoran tüm o buluşmalar ya da bitmesi gereken bir noktayken “devam” demeler, inan bana çoğumuzun elini yakmıştır. Ben de 20'li yaşlarımda sırf kimseyi üzmeyeyim diye istemediğim ortamlarda bulundum, sonra da kendime söylenip durdum. Ama gerçek şu ki; bu eski kararlar bugünkü farkındalığını büyüttü. Kendine bu kadar yüklenme, geçmişteki “sen” başka düşünüyordu, bugünkü “sen” başka. Geçti gitti, önemli olan artık sınırlarını biliyor olman. 🕰️✨