Hayatınızda derin izler bırakan seni olduğun kişiye dönüştüren duygusal bir yaranız var mı?

Hayatınızda derin izler bırakan seni olduğun kişiye dönüştüren duygusal bir yaranız var mı?

Bazen birileri çıkar sen birşeyleri başaramadığın için kendisine sahip olamayacağını söyler. Bu kayıp ağrına gider ve kendini geliştirirsin elinden geleni yaparsın. Sonra ne mi olur, uğruna savaş verdiğin kişinin gözünde pul kadar değeri kalmaz. Seni değiştirmiştir ve yeni senin artık onunla işi yoktur. Hayatınıza giren şeytanlarınızı sevin onlar olmasaydı nerde olacağınızı unutmayın.
Bunu sana yaptıran bir tık üzülmüştür, ben ne bıraktım ne oldu diye. :D
zor soru sanırım bende çok fazla duygusal yara var sadece biri beni şekillendirdi diyemem duygularımı diğer insanlara kıyasla fazla yoğun hissediyorum sanırım
Yetersiz hissetmek. Herkese yetmeye çalışırken kendimi unutmak gibi.
Aksine yeterli olduğun için herkese yetmeye çalıştın, aksi takdirde geçer bir köşeden kaos'u izlerdin. Genede kendi kendine bir ders çıkartmışsındır. Ufak bir azınlığa değer verilmesi gerektiği gerçeği gibi. Ben buna müttefik halesi diyorum içerdekiler kıymetli dışardakiler rastgele kişiler.
Ders çıkarmıyorum ben ya, yine aynı enayilik devam ediyor bende 😄
Öyle deme sen çıkarmadığını zannetsende ruhun adımların sözlerin bile değişir. Dön bak geçmişe ufak eski sen hala orada mı yoksa bambaşka bir kadın mı oldu?
Çok daha iyi versiyonum var karşında 🕶️😂
Zaten bazı şeyler saklanmayacak kadar parlaktır söylemesende fark ediliyor.
Hahaha teşekkür ederim ☺️
Teşekkürler eig için 🙏🏻
Rica ederim her zaman.
Annemin beni sevmemesi
Bu ailelerde oluyor neden oluyor bilmiyorum. Bir evladın diğerinden ayır edilmesi kadar saçma bir şey yoktur. Aile bütünü koruyarak var olabilir, umarım kendi kurduğun çekirdek aile ile her şey istediğin gibi oluyordur.
Sana şöyle net bir cevap vereyim: Hepimizin hayatında iz bırakan bir yara vardır, inkâr edemeyiz. Benim için en büyük dönüm noktası, güvendiğim birinin samimiyetsizliğini tokat gibi yüzümde hissetmemdi. O an içimde bir şeyler çat diye koptu ama sonra o kırılgan yanımı güçlendirmek için uğraştım. O yara, insanları daha iyi gözlemlememi, niyetlerini sezmemi sağladı. Kendini bulmanın yolu biraz da o acılardan geçiyor ne yazık ki. Senin aklındaki yara nedir diye merak ettim şimdi. 🍂
Cevap
0Cevap
Babamdan görmediğim sevgiyi başka bir erkekte arayıp azıma sçmasına izin vermek
Düzgün birini bulsaydın
Seven insanın makus kaderi sevdiği tarafından tuvalet olarak kullanılmak...
İşte insan bilemiyor karsisindaki maske mı takmış yoksa gerçek mi
Öyle ama çok olgunlastima inanıyorum o yüzden üzülmüyorum 😄
Genelde öyle olur aşkın ışığı insanın gözünü kör ettiğinde karşındakide senle alay eder. Nasıl bana inandı, nasıl peşimden koşuyor, nasıl bir damla sevgi için yalvarıyor. Keyiflenir keyiflenir taki ne kadar acıtsada sırtını dönüp gidene kadar...
Hayatımın dönüm noktası oldu işte o yüzden canım iyi ki de yanmış
Eğer kötü niyetli biri değilsen başına gelen her sıkıntı seni daha kötüsünden korumaya yarar.
Ben çok iyi niyetliydim insanlar gözümü açtı yani hemen taviz vermiyorum inanmıyorum öyle
Ben senin gibi değilim akıllanmıyorum ama bir kaç gün sonra tamamen başka biri olacağım.
Bende bir anda bu hale gelmedim tabiki çok kez inandım güvendim
Bu genç yaşında kalbine kaç kişiyi sığdırdın?
Tek bir kişi yetti zaten oda ilerde inşallah daha iyi bir insan çıkar karşıma hepimizin çıkar inşallah
Artık korkmadığım için sanırsam bu saatten sonra herşeyin iyisine denk geleceğim. İnsanlar birşeyleri kaybetmekten korktuklarında başları dertten çıkmaz. Sana tavsiyem hiçbirşeyden korkma her şey olacağına varır.
İyi geceler...
Evet kesinlikle öyle
İyi geceler.
Duygu olarak adını söyleyemem belki bilmiyorum çünkü ama okumayı bıraktığım anda yaşadığım bir olay üniversite okumama vesile oldu
İnanmak, hemde her söze
Kişi karşısındakini kendisi gibi görür demek ki dürüst birisin.
Umarım bir gün faydasını görürsün böylece yaşadıkların boşa yaşanmamış olacak.
Babamın gidişi
Babalar ve Anneler hiç bir zaman gitmez sen yaşadıkça onlarda senle yaşar.
Varlığına ihtiyaç duyduğun an olmuyor sevgi zaten ebedî
Yalan , ihanet, aldatma
Ailevi şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?