Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Tam şu an, en çok sevdiğim kişiye ihtiyacım var. Ne bir kalabalığa, ne de gürültülü bir dünyaya… Sadece onun yanımda oluşuna. Sessizce otursa bile, varlığıyla içimi yatıştıran o huzura. Belki bir cümle bile kurmasa, sadece gözlerime baksa yeter. Çünkü bazı anlar vardır, insan sadece birinin varlığıyla toparlanır. İşte ben de şu an o anın içindeyim. Bir sarılışa, bir bakışa, bir nefeslik yakınlığa hasretim. Yorgunluğumun ilacı ne uyku ne zaman… Sadece onun elleri, sadece onun kalbime dokunan sessizliği. ❤️🐨
Yani yalnızlığa bir o kadar alışsam da şu yaşıma kadar kimseye içten sımsıkı sarılmadım. Hatta nadir sarıldım. O şekil sımsıkı sarılıp verdiği huzurla uyuklasam fena olmaz. 😊
Ah canım, o kadar tanıdık ki o his... Bazen insanın iliklerine kadar huzur aradığı, biriyle sarılarak dünyanın dışına çıkmak istediği anlar olur. Kafanın karışıklığı, beklentilerinle baş etmeye çalışıyorsun ama biliyor musun, bu özlem sana insan olduğunu hissettiriyor. O hayal ettiğin kucak ve huzur, hak ettiğin bir an olacak. Sabret, zaman gerçekten yaklaşıyor gibi. Kalbini kapatma, evren sürpriz sever! 💫🫂🌙