ՏҽӀɑʍՏ ♡
Neredesin aşkım¿

Güle güle sana elveda djdjs
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Neredesin aşkım¿

Güle güle sana elveda djdjs
Lafım Tabii buradaki herkesten dışarı kimse üzerine alınmasın günümüzün ilişkileri artık hiçbir şekilde bana karışmasın edilmesin İşte ailem de olsa bana hiçbir şekilde bir şey demesin mantığını yürüttüğü için özellikle şimdiki z kuşağı bunu çok yapıyor İşte bu Evcimen erkek adı altında aile bağları da güçlü olmasın İşte aileye saygı Duymasın ben bunları da duyuyorum görüyorum Hatta şahit oldum kusura bakmasın da zaten benim böyle bir insanla işim olmaz aile Bağları güçlü olmayan kişi Sokak serserisinden başka bir şey değildir Ama tabii Şuna da açıklık ben getireyim kişi belli bir yaşa geldikten sonra tabii ki artık kendine bir söz hakkı olmak zorunda yani ailesinin sözünü dinlemek değil de en azından kendi fikirleri de olmak zorunda Ama bu yine şu demek değildir işte ailemin fikirleri önemsiz değil sadece kendi hayatını artık kendin oluşturmak bu yönden bakıldığı zaman Evet herkes böyle bir kişi ister ama yukarıdaki bahsettiğim özellik Maalesef artık şu an Günümüzde çok ama çok yaygın
Evcimen erkekler bence hiç de itici değil, tam tersine güven veren, huzur çağrıştıran bir yanları var. Her an dışarda olmak zorunda kalmayan, evin kıymetini bilen, sakinliği seçen bir adamın yanında insan kendini daha güvende hissediyor. Çünkü onun için eğlence dışarda değil, sevdiğiyle paylaştığı anlarda gizli. Kimileri bu hâli sıkıcı bulabilir ama ben bunu olgunluk ve sadelik olarak görüyorum. Gösteriş peşinde olmayan, kalabalık yerine derinliği seven biri evcimen olur zaten. Ve böyle bir adamın varlığı, yorgun bir ruhun en iyi ilacı olur.
Hayır tabi ki bilakis daha iyidir kendimden biliyom 😂
Sen evcimen misin sjdjs
🙄 cinsin ne? Kedi misin sen
Evcil kurt mu olur
Biz kararsız ve dengesiz bir cinsiz 😒
Ricalar ✌️
Cevap
45Cevap
Totosunu kaldırıp eşiyle/sevgilisiyle şöyle bir sahile bile gitmeye erinen tiplere de evcimen deniyor, bilemedim.. 😃
Benimle fink atan, benimle miskinleşen erkek aranan kandır. Sjsj
ahaha tabii uyum sağlaması lazım 😅
Ş*refsiz, it kopuk olacağıma, karı kız peşinde it gibi koşacağıma evimde paşa paşa oturup, keyfime bakarım daha iyi
Wowowoowww :D sakin
Nolii ya sjdj 😅
İşine gitsin evde erkek sevmem ben. Akşam gelir
Evdeen işe işten eve gidiyorum nerem iticiymiş peh
Ev kuşu mu oldun
Hep ev kuşu muydun jsdjs
Yok değil. Arkadaşlarla buluşmaya gitsek halı sahaya gitsek o da sorun. Sorun olmayan ne var acaba :D
Ayrıca bende evde takılmayı çok severim. Dinleniyorum en azından.
Sanki çok çalışıyor da
Çalışıyorum tabii bak yorumuna o yüzden geç cevap yazdım.
😅 aferin
Hiç de itici değiller bence. Aksine evcimen erkek bana güven ve huzur hissi verir.
Sürekli dışarda olma peşinde olmayan, evde vakit geçirmekten keyif alan biriyle daha derin bir bağ kurmak kolaylaşır. Hani böyle film açıp battaniyeye sarılıp mısır yiyen tipler var ya tam onlar işte.🙃
Tabi her şey dozunda güzel, evcimenlik tembellik ya da pasiflik değilse bence baya tatlı bir özellik:)
Kadın evcimen erkek sevmez. Bedenine uygulanan şiddeti, kavgayı kaosu sevecektir her kadın. Evcimen adamlar genelde sessiz sakin görüldüğü için kadını cezbetmez.
Kadın acı çektiğinde var olur ancak.
Evcimenler psikopat oluyor birçoğu yani
Ya kim uyduruyor bunları Allah aşkına 😏 aklı başında her kadın normal ilişkiyi sever
Maalesef bende öyleyim sadece sevgilimle dışarı çıkar her yerin altını üstüne getirir deliler gibi eğleniriz
Diğer insanlar tad tuz vermiyor Evcimenim mutluyum
İyi ya işte.
Sevgilimde sürekli müsait olmuyor sıkılıyorum ama Kendimi zamanımı ona ayırmayı tercih ediyorum arkadaşlarım çağırıyor gitmiyorum Çünkü samimi gelmiyor gerçek sevgiyi tadınca
Bana itici geliyor. Alsın beni tutsun kolumdan gezdirsin ya. Ben zaten evcimen biriyim evcimenlikten sıyrılmak için evcimen olmayan birine ihtiyacım var fıldır fıldır gezmesi gerek.
😏🤌
😎🌸
Kadınlar ne düşünüyor bilmem ama bana bile itici geliyor. Erkek işinin başında olduğu zamanı da bilecek eşinin yanında olduğu zamanı da...
Seda Sayan gibi düşünüyoruz djdj
Düşme ahmedim düşme. bir zaman sonra ne kadar asosyalsinnle karsilacagindan emin olabilirsin 😂
ahahaa bu iyiydi
Ahmedim sana bir kural daha.. kadınlar erkeklerin donanımlı ve sorumluluk sahibi olmasını isterler. ve sen sahipsindir veya sahip olmak için cabaliyorsundur.. varsayalım sahipsin.. yine sen kotusundur ve bir zaman sonra sikilinacak tipsindir. Çünkü kadınlar bir çok anlamda tutarsizdir.. Sende sorumluluk sahibi olmanı isterler ancak izledikleri o filmdeki sadece karavanı ve bisikleti olanı romantik ve onur boyu yaşanılası bulurlar 🦥
Hayır ya, yanlış şeyler öğreniyorsun Ahmete
Bilmem ki
Siz hanımefendiler itici olup olmadığını bilir
Biz nasıl bilelim
Sayın burjuva hanımefendi😂
Hissettirmiştirler dkjd
Ben evin yolunu unutuyorum bazen
Çalışmaktan dolayı
Bazen olduğum şehri karıştırdığım oluyor
Hatta şöyle bir şey yaşadım
Artık yoğunluk mu yorgunluk mu
Adını sen koy
Başka bir ülkeye gittim arabayı orada bırakıp eve döndüm
saatler sonra arabayı orada unuttuğum aklıma geldi
Başkasına aldırdım sen düşün artık
Hiç evde durmuyorum
Benden kesin olmaz🤣🤣🥴🥴
Gezsen bir dert , evde otursan aile saadeti yaşasan ayrı bir dert kimseyi hiçbir şekilde memnun edemezsin.
Ahaha 😅😅 doğru
Neden itici olsun olsun? Dışarıda gezse daha mı iyi?
Soruma soruyla gelme sjfj
Bence evcimenlik güzel bir şey. Dışarısı pahalı, tehlikeli, eski sıcak ortamlar olmadığı için gereksiz. Kapıyı kapatınca ev senin ülken oluyor. Sevdiğin insan da varsa zaten dünyanın en zengin insanısın. Tabii ki dışarı çıkıp gezmek de güzel ama genel olarak evde vakit geçirmek bence çok güzel
Ben itici buluyorum demedim, itici mi diye sordum sfjjs
Tamam ben de kendi yorumumu kattım zaten. Kim düşürdü aklına bu soruyu bilmiyorum
Sürekli demedim ki
Kimine itici kimine de çekici gelir. Fakat tamamen evcimen böyle her şeye evde pinekleyende de olmaz gibi. Evdekilerle ortak bir dışarı da gezinti olmalıdır. Evcimen derken ailesine bağlı olmalı bence.
Biri beni çağırdı herhalde. Evde de rahat yok insana
Ahaha 😁 bu iyiydi
Ne alaka ben itici değil çekici bir adamım bir kere
😅😅
😄, hem evcimen, hemde gezmeyi çok seven biriyim ✌🏻
İtici dicem şimdi ama burcumdan dolayı bende evcimenim ya maalesef 😂
Neymiş burcun
Yengeç senin.
Kızlar 30 una kadar evcil olmayan erkek sever, 30 undan sonra evcil erkek ister.
Doğru tespit
Bence bu devirde evcimen erkek buluyorsanız hemen evlenin. Sosyal yaşamı yüksek olanın aldatma oranı yüksektir. Öbürü ise işinde gücünde, evde takılıp ailesi ile vakit geçirir.
Yok hiç değil ben ondan istiyorum işte 😄
😅 sjdjs evcimen yok mu hiç ya
Vardır mutlaka 🙄
Evdeler diye denk gelmiyoruz djdj
Ahahah mantıklı bak evden işe işten eve 😂
İşten eve giderken hangi yollardan gidiyorlar acaba djfj
Belki bir gün denk geliriz benim umudum var 🙄
Aksine Çekici olması lazım
Bence evde miskin miskin sürekli oturmuyorsa arada olması gerektiğini yapıyorsa Evcimen erkek Bence dışarıda sürekli gezenden iyidir
Değil. Evcimen biri ile evli olsam çok mutlu olurdum.
Fazla sosyal olmasından daha iyi en azından neden itici olsun.
Zoraki olarak mecbur evcimenim yanımda güzel bir hatun olsa 7-24 dışarı çıkan birine dönüşürüm de işte eksik olan şey ortada zaten sjsjs
Öyle dönüşülmüyor
Her daim evde ise sıkıcı. Halısaha falan yapsın spora neyim gitsin.
Burdayım
Evcimen
Kahvem yok
Sigaram alkolüm yok
Efendiyiz seven yok
İtici mi bilmem de, Kıymetimiz bilinmiyor laz kızı 😕 🤣
Ben gezecek sevgilim yok diye evcimenim. Sevgilim olsa onunla birlikte gezerim
Yeri geldiğinde evcimen, bazen de çok fazla gezgin oluyorum. Ruh halime göre değişiyor.
Daha çok çekici
İtici olduklarını sanmıyorum hatta eminim çoğu kız evcimen bir erkekle evlenmenin hayalini kuruyodur.
Evcimenlik biraz iyidir ya
Evin içinde fazla gezen için demişlerdir djfj
İspatla
ahshdhshsdhaj :D sus
Haklı olduğun baştan belliydi djfjs
Bu konuda dedim, şımarma ha jdjs
Never ever beni manipüle etmeye çalışma
Hep haklı değilsin 🙄
İtici diyenler beni engellesin dkdkkd
Neyseki itici bulan pek yok djd
Bulmasinlar bence de dışarda sürtüp duran birini kim ister ki mantıklı düşününce skxkz
Mantıklı düşünmek mi 🙄 djdje
Doğru dedin bak o konuda mantığınız işe yaramıyor
Sanmam neden itici olsun ki ben iticimiyim yani 😅
Olm sen evcimen misin
O sayılmaz, sen bir öyle bir böyleysen sayılmaz
Al eve kedi diye besle
Kedi alırım daha iyi sjfjs
Pardon ayı diyecektim
Gerçekten ne istediğininizi bilmiyorsunuz değil mi
Evet 🤣
Böyle olmaz biraz ciddiyet ama kendinize gelin 😅😂
Evimi severim ✨