Yanımdan geçen genç kız grubu, çocukları arkamdan taciz ettirdi. Sizce suç kimdee?

Geceye yakın bir saatte eve yürüyordum. Şapka takıyor, başımı öne eğip onlara bakmadan gidiyordum. Karşımda kalabalık bir genç kız grubu vardı ; içlerinde küçük kız çocukları da vardı. Aramızda oldukça mesafe olmasına rağmen, aynı sokağı kullandığımız için yanlarından geçmek zorundaydım. Yanlarından geçerken, arkamdan yüksek sesle "korkak ya!" Diye bağırdılar ve kahkahalarla güldüler. Umursamadım; yürümeye devam ettim. Sonra o genç kızlardan biri, üç küçük çocuğu yanına çağırdı ve onlara gizlice birşeyler söyledi. Bu çocuklar, benden habersiz, arkamdan gelerek gülüp rahatsız etmeye başladılar. Genç kızlar ise olan biteni umursamadan, hiçbir şey olmamış gibi birbirlerine "yarın görüşürüz, hadi" diyerek evlerine gittiler. Bence küçük çocukların suçu yoktu; asıl suç, onları yönlendiren genç kızlardaydı. Bu rahatsızlık, eve varana kadar sürdü.
Güncellemeler
1 yıl
O genç erkeğin arkasından çocukları koşturan o kızlar, bilsinler ki bu sadece bir başlangıç. Cesaret edip yüzleşemedikleri için karanlık oyun peşindeler, ama yakında hepsi hesap verecek. O erkeğin sabrı taşacak, fırtına tek ona değil, onlara da yağacak !
Güncellemeler
1 yıl
Genç erkeğin arkasından çocukları taktıran o cesaretsiz kızlar, gerçek yüzünüzü herkes gördü. Arkadan iş çevirenlerin modası geçti, utanın biraz !
Yanımdan geçen genç kız grubu, çocukları arkamdan taciz ettirdi. Sizce suç kimdee?