Ben avantaj diye düşünüyorum çünkü eğer o kişiyle bilemden hâlâ ilişkiye beni aldatarak devam ettiğini düşündükçe giden zamanım, vakitlerim ve emeklerime üzülmüş olacaktım.

Ben avantaj diye düşünüyorum çünkü eğer o kişiyle bilemden hâlâ ilişkiye beni aldatarak devam ettiğini düşündükçe giden zamanım, vakitlerim ve emeklerime üzülmüş olacaktım.

İhaneti yaşamak ile öğrenmek arasında bayağı fark var. İhanete uğrarsın haberin olmaz fakat öğrendiğinde güven duygusunu kaybedersin. Toparlanması zaman alır, yıpranırsın, güvenemezsin… zaman geçer belki üstesinden gelirsin (çoğunlukla sınavdan geçemezsin). En sevdiğin insanın ihaneti sana çok zarar verir. Ama o zararı yaşasamda öğrenmek isterdim..
Cevap
5Cevap
ben direk siler geçerim.. kötü bir durum tabi ki de
Avantaj olamaz tabii ki dezavantaj. İnsan üzülür çünkü olan biteni görünce.
Abi aldatmak bahane değil tercihtir. Hayatımdaki insanın aldatmaya niyeti varsa ve beni aldatıyor ise bu şahısın bana çok olumsuzlukları olur
dezavantaj ayrılıp gitsin benden bide sonra aldatılma travamsı yaşıyoz
Çok acı bir durum olur. Ardından depresyon, güven eksikliği vb olaylar.. Avantaj bakımından vakit kaybını önlemek güzel olur.
Aldatılmam dezavantaj ama aldatıldığımı öğrenmem avantaj
Hiç de umrumda değil , aldatılırsam güçlenirim öyle yıkılmam yani. Beni aldatan adam da geydir diye düşünürüm
Öğrenmediğini düşün birde
Aladatılıyorsan çok büyük avantaj:)
Bilinçdir.
İkisi de değil.
avantaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?