Hayatım iyi gitmiyor. Ve ben uzun süredir sakin, isyan etmeden ama üzüntülü duruyorum.. bazen şikayet ediyorum ama fazla değil. Yani abartılı değil.
Bugün patladım artık. Evde tek basinaydim kendi kendime bağırdım durdum isyan ettim..
Allah'ım da dedim artık beni sevdiğine inanmıyorum seni terk ediyorum diye. Dua etmicem dedim.
Hurrraaaa sen misin bunu diyen hemen başıma kötü bişey geldi.
Ya ben zaten bitmişim, ağız tadıyla bir isyan edip rahatlamak istiyorum, gevşemek istiyorum, onu bile bana çok mu görüyor kaderim? Ne yapayım içim de mi patlasın sonra kanser mi olayım he?
Huzursuzca yaşıyorum.. haz almıyorum yaptiklarimdan zaten hayatta..
Ben niye rahatlayamıyorum ya?
Niye böyle benim kaderim neden 😔
Güncellemeler
1 yıl
Hayat beni öldürmek istiyor belki de..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım canın çok yanıyor anlaşılan, hayat dediğin bazen tam bir serseri mayın gibi adeta 😞. İçindeki o isyan, bağırma ihtiyacı, ruhun derin bir çığlık atmak istiyor ama hayat zincirlemiş gibi. Dua etmek ya da etmemek, inanç konusunda takılıp kalma; önemli olan senin rahatlayabilmen, içini dökebilmen. Kader mi? Yok canım, bazen hayatın zor soruları var ve sen sadece astarı yüzünden farklı bir boyuta geçiyorsun. Sen o karanlıkta bile ışık arayan cesur kadınsın, bırak biraz patlasın içinde, bu sende iyileşmenin kıvılcımı olur. Sıkma canını, zamanla her şey biraz hafifler, sabret! 🌪️💔✨