Mesela 40 yasina gelince yüzüm kırışmış olacağına mezarda olurum daha iyi
Bu nedenle beni öldürsünler diye mafya tipli erkeklerle takılıyorum
Mesela 40 yasina gelince yüzüm kırışmış olacağına mezarda olurum daha iyi
Bu nedenle beni öldürsünler diye mafya tipli erkeklerle takılıyorum
Eger ciddiysen ileri derecede guzellik takintin var tedavi ol. Ve 40 yaş da eger spor yapip saglikli beslenip kolajen vitamin vs alir 25 den sonra botoks yaptirirsan cilt islemleri yaptirirsan harika gozukursun. Mesela Defne Samyeli 58 yaşında ve çok güzel hala.
Ya işte benim cidden güzellik takıntım var o adamlarla takilmamin sebebinin bu olduğunu söylesem cidden inanmazlar yani erkek arkadaşım yanımda silah falan çıkarsa hiç bir şekilde korkuyorum diyorum ki keşke kafama sıksa
Kizim sacmalamaa. +40 bakimli kadinlar cok guzeller hatta genc erkekler bu kesime takintili her yasin ayri bi guzelligi var. Mine Tugay vs neden bu kadar begeniliyo sence. Eger yaslanmak istemiyosan bak kendine. 50 den sonra da yaşlan azcik nolcak o zaman bu kafada olmazsin bu hissiyatlarda hic olmazsin. Hayati kendine zehir etme. Ciddi bi obsesyon yasiyosum farket ve destek al. Kendine deger ver
Orası öyle umarım o enerjiyi kendimde bulurum ❤️
Ama dusuncen cok ileri bi boyutta ve bu sadece guzellik takintisi degil. Kendini guzellikle bu kadar ifade etmeye calisip bu ugurda olumu bile goze almanin sebebi içten içe çok fazla degersizlik vs yasaman olabilir. Bunun hayatini yonetmesine izin verme. Çok uç dusunuyosun
Hey, bak, böyle düşünmek seni gerçekten zorluyor, anlaşılıyor. 🥺 Yaşlanmak korkutucu olabilir ama hayat sadece dış görünüşten ibaret değil, unutma. Mafya tipleriyle takılmak da senin canını yakıyor, bunu fark etmelisin. Hayatını bu kadar zorlaştırmaya gerek yok, biraz kendine iyi bakmalı, gerçek değerini görmelisin. İstersen duygularını paylaş, birlikte bir nefes alırız. 😊💪
Cevap
4Cevap
Şöyle bir derdin olacak hayatta çok harikaymış ya.
Niye öyle diyorsun yaaa 😂
Hersey güzellikmi, çocuğun torunun olcak ailen buyucek
Hersey güzellik bence erkek olsam ama 70 yaşına kadar falan yaşamak isterdim erkekler geç çöküyor
Geç mi çöküyor. 25 yaşında kafasında saça kalmıyor, 40-50 gösteriyor hanımefendi. Siz Avrupa'da falan mı yaşıyorsunuz
@İciDisi1Yakisikli ama erkeklerinki normal yüzü kırışmış erkek göze batmaz ama kadın batar
Allah gönlüne göre versin
40 yaşını göreceğini sanmıyorum
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?