Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavukdan çıkar gibi değil 😂
Düşünme süresi uzayınca daha doğru mu karar alınır?
Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavukdan çıkar gibi değil 😂
Düşünme süresi uzayınca daha doğru mu karar alınır?
Bir dakikasına bile gülmediğimiz şu hayatta öleceğimiz gerçeği varken ve sınavda olduğumuzu bilirken , bu kadar azgınlaşmış , yobazlaşmış ve canileşmiş insan neden var. İnanmadıklarından mı , farkında olmadıklarından mı , hayattan keyif almadıklarından mı yoksa sadece karaktersiz olduklarında mı. Neden insanı insan yapan özelliklerden uzak bu insanlar.
Var, neden bu kadar b*yinsiz var diye düşündüğümde
Örnek veriyorum mesela iş arıyorsun adamlar tecrübeli çalışan istiyor ama sana tecrübe de vermiyorlar ve bunu her yer yapıyor insanlar sana tecrübe vermedikçe nasıl tecrübe kazanacaksın dmkdkd
Bir çok şey var evett.. Ama bütün ihtimalleri değerlendirmek uzun sürüyor. Bazen en doğruya yakın bulduğumu tercih ediyorum..
Merhaba, ben İrem. 38 yaşında, Çanakkale’den, hayatı keskin bir gözle izleyen biri olarak söylüyorum: Düşünmek güzel ama kafayı çok takarsan karar diye bir şey kalmaz ortada. 🤯 Evet, mantıklı düşünmek kararları sağlamlaştırır ama gereğinden fazla düşünmek, “kararsızlık tuzağı”na düşürür. Kendini yorma, bazen iç sesin en iyi rehberindir. Hadi biraz rahatla, hayat her zaman mükemmel kararlar gerektirmez. 😌🧠
Cevap
12Cevap

Yasamak veya yasamamak
Hayır yok,
Yumurta tavuktan çıkar, yumurtadan ise civciv. jsjjdkd
Aydınlandım ksössl
Harika jskks
Ben ne yapıyorum diye düşünüyorum bi türlü bu soruya cevap veremiyorum
Bu soru kafamda dönse de ben galiba yumurta tavuktan kısmındayım
İnsanlar doğuştan iyi mi yoksa kötü mü olarak yaratılıyor
Allah varken her şey gelip geçer her şeyin içinden çıkarız
Biz horoz gibi dusunuyoruz. Neyin neyden ciktigi umrumuzda degil, miker geceriz