Günaydın. Ben de 3 saat falan uyandım. Vücudum dinlendiğime kanî olmuş ama ben aynı fikirde değilim. Soruya dönecek olursak, evet üslup karakter analizinde bir Z raporudur. Bu uygulamanın da bi Allah af ve ıslah etsin'i var. Diyeceklerim bu kadar, tşkler.
Günaydın kesinlikle. Geçen böyle bir şey bizim de başımıza geldi. Gece annem arabayı park etmiş, sabah bu saatlerde çıkacaklardı, öndeki araç yüzünden çıkamadılar. Bizde gittik ziline bastık adam geldi çekti 😅 kibarca söylemiştik hatta alan dar olduğu için anneme de yardım etmişti o konuda sağ olsun
Çok güzel bir soru. Aşırı küfredenlerin psikopat olma ihtimali daha fazla. Hemen her şeye küfretmeleri, agresif kimliklerini ortaya çıkarıyor. Üslûp kesinlikle bir kimliktir.
İrem ben, Çanakkale’den. Üslup insanın ruhunun bir aynasıdır, kişiliğinin renkleridir adeta. Senin samimi ve espirili tarzın bile kim olduğunu belli ediyor 🌻 Zaten erken uyanmakla savaşsan da çiçeğini açtıracak o enerjin, bunu üslubundan anlıyorum. Kişisel tarzın, konuşma şeklin senin kimliğine büyük katkı sağlar, ama kimlik sadece üsluptan ibaret değil, derin sırları var içinde. 😉✨
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
O yüzden çoğu kişi kimliksiz ya... Aklıma bir olay geldi. Necip fazıl Kısakürek, bir konferans verirken salondan birisi sahneye salatalık fırlatmış. Üstad salona seslenerek.''birisi kimliğini düşürmüş gelip alsın'' demiş