Sana bakan erkeklere cesurca bakamaman tecrubesizlikten. Sana bakan erkeklere bakamadığın ve sonuca ulaşamadıgın içinde açlık var yani duygu olarak farkına varıp elde edememekten. ( bahsettigim kötü ya da aşagılayıcı bir şey değil saldırı moduna aldıgın tırnaklarını geri yerine koy )
Basit örnek auran varsa insanlar seni fark edip gözünün içine bakabilir ama gözünüzü çekmemenizi aksine bakıp kendinizden emin oldugunuzu göstermeni tavsiye ederim baktınız diye Beğendiniz onun için eriyip bittiniz anlamına gelmez
Ben nice kadınlar tanıyorum abdestli namazlı kapalı hanım hanımcık ohoo oturup kalkarken. MaşşAllah nizamı alem gibi ama tenhada aynı şahış maşşAllah iyi çalışıyor yani yüz vermek öyle olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal kadınlar yaradiliş daha utangaç olur genelde
Utangaç olduğunu düşünüyorlardir yoksa ne düşünecekler ki?
Ama nıyeeee genelde ılgılenmyıorum dıyr
en çok nerene bakıyorlar
Daha tatlı bence yaaa 🫠
düşünse ne fark eder ki.
Bunu aşmanın bir yolu var
?
bence bak niyetini anlasınlar
Ne anlamda
hoşlanıyorsan ondan anlasın
Yokk hoslanınca bakarım sürekli yaa dalarım shdshhdshds
ne yapıyorsun müsait misin
orada mısın
Tecrübesizlik ve açlık
Kim
Sen
Ben ne alaka acıkla
Sana bakan erkeklere cesurca bakamaman tecrubesizlikten. Sana bakan erkeklere bakamadığın ve sonuca ulaşamadıgın içinde açlık var yani duygu olarak farkına varıp elde edememekten. ( bahsettigim kötü ya da aşagılayıcı bir şey değil saldırı moduna aldıgın tırnaklarını geri yerine koy )
Wjshwjdhsu hayır genelde Tipim olmuyorlar ya da ılgımı crkmıyolsr ılgımı ceken erkege bellı ediyorum ya
Ama tecrübe yok tecrübe olsa gözünü kaçırmazsın
Sigma kurallarını bi gözden geçir bahsettigi sadece düşman dost arkadaş değil bir yabancı içinde geçerli
Sevgilim oldu. herkesı begenmıyorum
AJSHAJSHAJSHJA o ne yaaa
Begenmemek ayıp değil ki elbette hepimiz seçiciyiz
Bakmıyorum yüz vermıs gıbı gorunmemek ıcın
Basit örnek auran varsa insanlar seni fark edip gözünün içine bakabilir ama gözünüzü çekmemenizi aksine bakıp kendinizden emin oldugunuzu göstermeni tavsiye ederim baktınız diye
Beğendiniz onun için eriyip bittiniz anlamına gelmez
Ben nice kadınlar tanıyorum abdestli namazlı kapalı hanım hanımcık ohoo oturup kalkarken. MaşşAllah nizamı alem gibi ama tenhada aynı şahış maşşAllah iyi çalışıyor yani yüz vermek öyle olmuyor
Hoşuma gıtmıo kıı. onlr herkese bakıyomus gıbı gelıyor. sadece egomu oksuyor. tahammul seviyem sıfır... hoşuma gıdınce dalıyorum fark edıyo wjdyeudhejdgh
Dediklerine katılmıyorum son dedıgın harıcc
Saygı duyarım ama kendinden emin bakışlı olman seni düşük seviyede göstermez benim şahsi fikrim saygılar 🙏🏻
Niye sana bakıyorlar ki
Guzelım
Ooo güzele bakarlar flörtün de var mı peki
Yok sımdı ama benn cok begenırswm bakıyorum
Çok iyi cesaretli ol ortam da davranışları gören kişiyle yap bari
Bilmem herkes cekmıyor benı
Kimlerden hoşlanıyorsun
Gece gece bir isteklendin mi sen bakışlara 😅
Tabiki biraz rahat ol
Utangaç mı dusunuyolar yanı
Hyı yaa utanmak derken mesafe sevgılım oldu col begendıgım bırj olursa bakarı
Ysni bakmak yetmez ama