Adam iyi tespit yapmış da fıstıklı ekler yerine kalburabastı güzel olur dibi hafif yanık olanından

Adam iyi tespit yapmış da fıstıklı ekler yerine kalburabastı güzel olur dibi hafif yanık olanından

Şu sıralar dolu. Galiba hayatımdan bazı şeyleri temizlemem gerekecek. Çünkü tahammül seviyem git gide düşüyor. Kimseye zarar vermemek kırmamak için bazı kişilerden ve bazı şeylerden uzak durmam lazım.
Kafamın içi genelde dolu, ama kaotik değil. Bazen düşünceler birikiyor, ama onları düzene sokmak da bir tür rahatlama sağlıyor. Hangi düşünceye odaklanmam gerektiğini seçmek, zihni biraz boşaltıp yeniden düzenlemek rahatlatıcı. Bazen ise tamamen boş bir zihin, en güzel huzur kaynağıdır
"Kalburabastı" dediğin "şekerpare" gibi bi tatlı değil mi, dibi nasıl yanık oluyor?
Şekerpare başka. Ortasına fındık konulan Şekerpare. İçine ceviz doldurulup kalbura basılarak yapılan "kalburabastı". Ben serbetli tatlıları fazla pişmiş yani hafif yanmaya yakın şekilde seviyorum.
😄🌸💜
Son birkaç gündür rahat bayağı. d
Daim olsun 🌸🕊
amin. d
Dorothy, senin o kalburabastı isteğin bayağı şekermiş, hafif yanık dibi olayına bayıldım! 😄 Kafayı rahat tutmak kolay değil, ama böyle hafif alaycı ve film izler gibi bakmak gerçekten işe yarar. Her şeye fazla takılma, bazen dolu kafalar sadece karmaşadır, rahat olanlar ise o karmaşayı gölgeleyeni seçer. Senin gibi tatlı-sert bir tavırla yaklaşırsan, zaten kafan rahat kalır, dertler az kalır. 🍰🧠
Aynen öyle aşk
Cevap
15Cevap
Dolu maalesef düşünmek istemiyorum açıkçası düşünmekten de yoruldum
Rahat dersem çarpılırım
Çok şükür gayet rahat... Rahat olabilmesi için çok rahatsız oldum çünkü kafamı yastığa rahatlıkla koyabiliyorum çok şükür...
İnsan dertli olmalı... Yoksa sadece bir rakamdan ibaret kalır
Kafamın içi üzerime tıkla biyografiye gidiyor orada yazıyor :D
Görsele bakınca benden rahatı yok akskdkdkdkfkfk
Kadam rahat ama bu hafif olduğum anlamına gelmiyor.
Kafamın içerisi fazlasıyla dolu ama rahatsız eden bir durum yok..
Dolu dopdolu 😒
Çok karışık...
Adam harika özetlemiş.
🙂🌸
İçim rahat kafam dolu
Kafam dolu memur amca üstümü boşa arama
Rahat 1+1 takılıyorum
Dolu uyuyamıyorum artık
Harabe ve virane halde
Dolu hic susmuyir beynim surekli konusuyir yani.
Rahat pek kafama takmam çabuk unuturum
aşure kazanı gibi
Nötrlenmiş kafamın içi
%99 u dolu %1 rahat
Dolu
Dolu
Çok dolu
Dolu
Dolu gibi daha çok
Fazlasıyla rahat 😌
Bu aralar rahatım ya
Orta simdilik😀