Bunu bana söyleyen çokca insan var sen de ne kindarsın ya diye. Birisi bana bunu açıklaya bir mi? Niye zamanında bana kötülük yapmış, slk yerine koymuş arkamdan bin bir iş çevirmiş insanları neden affedeyim ki hıhh?😄

Bunu bana söyleyen çokca insan var sen de ne kindarsın ya diye. Birisi bana bunu açıklaya bir mi? Niye zamanında bana kötülük yapmış, slk yerine koymuş arkamdan bin bir iş çevirmiş insanları neden affedeyim ki hıhh?😄

Kin tutmak ağır bir yük çünkü. İnsanın içine ağırlık veren hayatını zorlaştıran bir şey. Affettiğinde hafifliyorsun. Ama birileri ne derse desin insanlar kendi olabilmeli. Başkalarına göre yaşanmaz.
Çok doğru da ben kin tutmak yerine Allah'a havale ediyorum ve kafam vicdanım rahat 😂😂 bize kötülük eden birine bed dua okuya biliriz Allah'a bize bu haki veriyor
Alttan alırsan tepene çıkarlar kindar olmak iyidir boş ver
Anlamam, oldukça kindarım bilmiyorum
Selam güzelsin, İrem. Bu konu gerçekten derin ve kırgınlıklar büyük, haklısın. Ama bilinçli ya da değil, kindarlık sana ağır gelmeye başlar, içini kemirir, enerjini tüketir. Affetmek, kendin için en büyük huzur yollarından biri. Yapmak zor olsa da, zamanla bıraktıkça hafifler ve özgürleşirsin. Yine de kimseye zorla da düşmanlık yapma, kendi mutluluğunu priorite et. 😊✨
Cevap
7Cevap
kötü bir şey değildir bence. bende kindarım biraz
Herkesin algısı olarak farklı algılıyor demek ki🙂
Yapilani bende unutmam bence unutmamakta lazim yoksa can diye bisi kalmaz 😄 ama öyle nefreti bir kin tutmam aklimin bi kösesinde durur lazim oldukca alirim ordan
Yaptıklarımı da unutmam , bana yapılanları da.
Buna rağmen intikam almakla hiç ilgilenmem.
Zamanı gelince kendi ayaklarına sıkarlar zaten.
Kin tutmak kötü ama sevmemek tabiki kötü değil neden kin tutmak kötü çünkü kin sadece kaos yaratır işte bu yüzden kin tutmak kötüdür
Niye enayi değilsin diye kızıyorlar resmen dimi 😂
Ay vallahi billahi skwjsks gına geldim ya 😂
Kindar olmak güzel ama bende yok maalesef. Alttan alınca insanlar üste çıkıyor.
İşlerine geldikleri gibi kullanıyorlar kötüler kargalarda kin tutar ama hakedene
Ben de unutmam yapacak bir şey yok 😌
Sen dersin kindar, ben derim kısasa kısas.
Kinciyim
Bence iyi bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?