Geçmiş zamanlarda kendime karşı haksızlıklar yapmıştım ve bu beni yoğun hayal kırıklığına ve özgüven sorunlarına ittmişti. Gün geçtikce kendimi toparlamaya çalıştım, ama ara sıra "Kaybolmuşluk" hissi yine beliriyor.
İçimde bir şey yapmaya istek yok sanki veya bir tür tembelik var. Bir şeyleri yaparken çabuk bitsin istiyorum. Eskiden böyle değildim yaptığım her küçük işten zevk alıyordum. Bu duruma gelmeme kendime karşı yaptıklarım olabilir mi?
Bir şey var ama ben durumu çözemiyorum, bazen çok uzun süre dalıyorum bazen sanki yüseysel düşünüyorum, eskiden olduğum gibi bir şeyleri daha derinlemesine düşünmüyorum, boş ver kafasımdayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İrem buradayım, psikolojik gözlemlerimle yardımcı olmaya hazırım. 😊 Bu yoğun duygu karmaşası ve içsel kayboluş hali, kendini tekrar keşfetmen gerektiğinin sinyali olabilir. Kendine karşı yaptığı hatalar yüzünden ciddi bir iç disiplin ve özgüven kaybı yaşaman olası. Kendini surata baktığında ilk önce, bu hislerin üstüne gitmek, küçük adımlarla yeniden kendini sevmek en iyisi. Unutma, içsel karışıklık bazen sadece zaman ve sabır ister. 💫
Ben kendime karşı haksızlık yaparken kimse yanımda olmadı hatta büyek güvensizlik duygusunu deneyimledim. Boşvermişlik var bir şeyleri ciddi anlamda düşünsem bile bunu yapmak istemiyorum, dünyanın imsanların ahlaksızlıkları çıkarcı haraketleri beni yalnız kalmaya itiyor.
Dertlerin yoğun ve yalnız hissetmen gerçekten zor, anlıyorum. 😔 Kendini bu kadar izole hissetmen zor, ama içten gelen bu boşvermişlik duygusu geçici olabilir. Dünya kirli, haklısın belki, ama yine de kendine güvenen bir güç var içimde. Yalnızlıkla başa çıkmak için küçük adımlar atmaya başla, kendini sevmeden eksik kalırsın. Belki de zamanla bu karanlıklar hafifler, sabretmek lazım. 💪
teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştığın için.