Titremeyi de geçtim artık dengemi de kaybediyomuş gibi hissediyorum? Bunun sebebi ne olabilir?

Sürekli heyecanlanıyorum, ellerim titriyor ve dengemi kaybedecekmiş gibi hissediyorum birkaç nefes egzersizi denedim ama yeterli gelmedi, ayrıyeten üşüme geliyor tırnaklarim morariyor ve üşüdüğüm için zar zor konuşabiliyorum keşke bunlarla kalsa bundan bahsederken utanıyorum ama kollarımı ve bacaklarımı çiziyorum her yerimde iz var kendimi tutmaya çalışıyorum ve 1 aydır falan tutuyorum sanırım ama sonunda daha fazla yapıyorum ve bunu neden yaptığımı da anlayamıyorum en kötüsü de bundan zevk alıyomuş gibi hissetmek ama daha sonrasında pişman olmak sonra yine yapmak, içimde büyük bı boşluk hissi var ve şu an bunu dolduramiyorum tek aktivitem okuldan eve evden okula gitmek istediğim şeyleri yapamıyorum bu yüzden büyük bı boşluk hissi var sürekli uykum var ne kadar uyursam uyuyayım yine uyuyorum vitamin eksikliğimin olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum yani sürekli uyuyorum geçen sene daha çok uyuyodum bu sene bı tik azalttim hiç bı aktivite yapmak istemiyorum ve kimseyle konuşmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum ama yapamıyorum ruh halim hep berbat hep bok gibiyim bı insanin hiç mi iyi olduğu bı gün olmaz benim yok mesela ve rahatsızım yani bı tane arkadaşım var doğru düzgün onunla bile doğru düzgün iletişimim yok çünkü sürekli yorgunum ama sonra yazmadigim ya da aramadigim zaman pişman oluyorum kötü bı arkadaş olduğumun farkindayim ama napicavimi bilmiyorum ruh halim ona bağlı resmen o üzülürse üzülüyorum o mutlu olursa mutlu oluyorum ve eğer istemediğim bir şey yapınca ya da soyleyince nefret ediyorum ama alttan alıyorum ama yinede üzülüyorum ama ağlamıyorum daha doğrusu ağlayamıyorum hislerim gitti sanki hissizlesmisim gibi hissediyorum ağlamıyorum gulmuyorum gulersemde istediğim için değil ortama ayak uydurmak için gülüyorum bı yerime bişey olsun mesela acısa bile tepki vermiyorum bağırıp ağlamıyorum birilerini parçalamak istiyorum sadece annemle babamın yanında durunca ya da sarılırken rahatsız hissediyorum ve hiç bı yere ait hissetmiyorum

Titremeyi de geçtim artık dengemi de kaybediyomuş gibi hissediyorum? Bunun sebebi ne olabilir?