Çevremdeki çoğu kişi kilo almamı söylüyor (ne lanet şey bu ya) bense halimden memnunum aslında. Çünkü kilo aldıktan sonra aşırıya kaçıp zayıflamaya çalışmak daha lanet bir durum. Sizce zayıf kızlar kötümü? Kime sorarsam soruyim balık etli kavramından bahsediyorlar, iki üç kişi belki zayıf kız seviyor.
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılbende zayıfım bence hıc takma senı sevecek olan zaten her halınle senı kabul eder etrafın ne dedıgı umrunda bıle olmasın unutma kedı uzanamadıgı cıgere mundar der. bana da dıyorlar ayy cıroz gıbısın kılo al bende onlara alıp ta sızın gıbı kılo vermek ıcın g*mü mü yırtıyım :D
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılfit ol en ıyısı spora gıt vucudunu tam duzene sok 10 numara olursun bende zayıfım mesela ama oran onemlı aslında sporla sıkılas aslında cogu erkek bende fıt ıster ama türkiyede çok az bu sayı o yuzden balık eti tercıh edıyorlar sen cevrenı dınleme kac kılosunkı
17 Yorumla- +1 yıl
ıdeal 51 falan yap zorla oyle bırak bence ıdeal ama kılon eger cevrenı takıcaksan kendınıde rahatlatmak adına 51-52 olmaya calıs cok bısey degısmez ama olsun
- +1 yıl
aynı sekılde aman be ne takıyosun cok yerım almam bende bence gayet ıdeal kılon cevrenın ne dedıgını takma dedıgım gıbı bu kıloyu fırsat bılıp spora gıt sıkılas cevrendekılerın yorumunu bırdaha al emınım hepsı catlar oyle gorunce :)
- +1 yıl
ıyı geceler umarım yardımcı olmusumdur :)
Zayıflığında bir derecesi var.
Biraz zarif olması daha hoştur bence. Zarif ve şık kadınlar gayet çekici.
Örnek fotoğraf.
Gelde sen şu hatuna bitme. Zerafete bak, asalete bak.
Uuu beybi !
https://i.hizliresim.com/6QXYRl.jpg23 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Vardır, Neden olmasın !
26 Yorumla- +1 yıl
Benn! resmen zayıf kız fetişim var ya İpince olcak böyle bacakları bacağın kendi şekli ortaya çıkıcak. O beli incecik olucak elini koyucaksın 😍
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh o nasıl başlık. benim tek sevebildiğim kız türü zayıf. hatta ne kadar zayıf olursa o kadar iyi. hatta ileri gidiyim zayıf kızları sevmeyen tüm kızların kıskanç, tüm erkeklerin kendi özgüvensizliklerinden dolayı şişko kız istediklerini düşünüyorum.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim :D
+1 yılistenildiği halde bulunulamayan bayan türü zayıf hatun demek
61 YorumlaBen de zayifim bana da ayni seyi soyluyolar diyetisyene doktorlara da gittim hic faydasi yok artik kabul eden boyle edecek bizi kuzum
13 Yorumla
+1 yılŞöyle ki, eğer kalçan ve göğüslerin dolgunsa, zayıf olman daha iyi..
Ama meme falan yoksa biraz kilo almanda sakınca yok =/11 Yorumlasen sağlıklısın ve metobolizman zayıf insanların dedıgıne gore yasarsan hayattan zevk almaşsın sağlıklısın bak dinle bu lafı kılo alırsın sonra sistim dersin yasın 18 olduğu ıcın böyle bir kaç yıl sonra 5 10 kilo alırsın en iyi cevabı hakkettim
13 YorumlaYa sen bunu niye kafana takıyorsun milletin dediğine göte seçim yapma kendini nasıl gğzel görüyorsan öyle ol seni bu halinle sevecek birisi olur balık etli sevenler genelde yatakta düşünür boşver gönlünü temiz tut.
11 YorumlaNe balık eti ya ben çok severim çıta gibi kızları neden olamasın yani hem one öyle babaanne gibi tombul tombul 😊
15 YorumlaCanım erkekler kemik torbası istemiyor. Ben olsam bende istemem tahta gibi kupkuru kız. Baliketli sıkı vücutlu kıvrımlı ince belli dolgun kalcali bir kadın her zaman tercih edilir.
12 YorumlaZayıf kız candır. burada balina sevenler derneğimi var neden böyle düşündün şimdi :)
23 YorumlaNefes alsin yeter diye espri yapicam. Abaza abaza aaaa abazaya bak demelerinden korkuyorum. Saka yapamaz hale geldim l*n bu sitede
32 YorumlaPotansiyel sevgili adaylarımdırlar :) tabii karşılıklı. Boyu kısa olmaması şartı ile çok severim.
13 Yorumlabalık etli demiyorum dolgun kızları seviyorum zayıf kızlarda ilgimi çekiyor ama çırpı gibi olmucak yani
12 YorumlaHiiiç bulaşma kimseyi dinleme. Sana önerim spor yap ve sağlıklı bir vücudun olsun.
Sırf seni vücudun için sevecek insanlardan da uzak dur ;)14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılBakma sen onlara zayıf iyidir. Kadın dediğin zayıf olur.
Balık etli seviyorum diyenlerin amaç belli ele gelme olayı... neyse:)
Zayıf biri sağlıklıdır Kilo aldıktan sonra geri vermesi var:)21 Yorumla Zayıf kız seviyorum peki kaç kilosun sorması ayıp :)
28 Yorumla- +1 yıl
49 mu ben 42 :D
alma ben çok zayıf seviyorum bak. bir de beyaz tenli ve minyonsan tam benlik
17 Yorumla
+1 yılKemiklerin sayılacak derecede zayıf isen evet itici. :/
22 Yorumla- +1 yıl
Sorun yok o zaman.😊
kıvrımlı hatları seviyolar, zayıf ya da balık etli farketmiyo pek
11 YorumlaBalık etli iyidir bence sen de oraya doğru ufaktan gazla
15 Yorumla
+1 yılBen zayıf kız seviyorum, bana daha çok çekici geliyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Gayet normal, sen hiç rastlamamışın. Sevgili olduğum tüm kız arkadaşlarım zayıftı. Bazı erkek arkadaşlarımda zayıf kız seviyor. Bu tamamen bir tercih meselesi.
- +1 yıl
Kalmazsın gönül işi bu. Seven, saygı duyan, değer verenle bir olmak doğru olan.
+1 yılBalıketli kız can derler, Adriana Lima'ya taparlar. Boşver onları nasıl mutluysan öyle kal.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
Önceden hep balık etli kızlardan hoşlanırdım ama artık daha zayıflardan hoşlanıyorum nasıl desem sarıldığında vücudunu sımsıkı kavramak daha keyifli bnce gayet iyisin boşver milletin ne düşündüğünü kendini nasıl görmek istiyosan öyle ol
12 Yorumla
+1 yılBalık etli sevdası yüzünden biz zayıflar evde kalacak
25 Yorumla- +1 yıl
Balık etli hatunların derilerini süzelim :) ;) :D
- +1 yıl
Hadi tüyelim :D
Çok aşırı zayıf olmadıktan sonra zayıf olmak iyidir bence
22 YorumlaBenim yapıma göre zayıf bir kıza sarılırken korkuyorum kırılacak bir yerleri diye yoksa saygı duyarım zayıfsa veya balık etliyse veya şişmansa
30 YorumlaBence de balık etli kız ilk görüşte göze daha çok hitap ediyor ama zayıf kızlarda biraz daha sanki bir kendini beğenmişlik havası var
13 Yorumla
+1 yılzayıf kız dediğin nasıl zayıf ama kaburgaların belli olacak kadar. eklemleri çıkık çıkık da olmaz yani. yumuşak olmalı sonuçta kadın
11 YorumlaErkeklere göre bakma banada öyle diyolar 42 kiloyum ama ben böyle kendimi seviyorum
11 YorumlaBoyun uzun sanslisin yatmadan once yemek ye muz ye bol bol bir de kahve ic kivama gelirsin 😉
11 YorumlaBö balık etlimi iyrenç zayıf bayanlar daha tatlı tabiki zayıf olsun saglıklı olsun :D
22 YorumlaAşırı zayıf olmasın onun haricinde zayıf kızlar daha çekici bence
12 Yorumla
+1 yılmesaj manyağı olursun sen şimdi :D zayıfsan iyisindir, bıktım fast food güzellerinden
13 Yorumla- +1 yıl
sen bilirsin :D
+1 yılBen de 2 kilo felan almak istiyorum zayıf diyen yok ama bu sitede takıntı oldu.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen bu siteye üye olduğumdan beri balıketli olmak için felan çabaladığım oldu ya:) mesala etek giydiğinde bacakların zayıflıktan çarpık görünmüyorsa sorun yok düzgünse iyi gözüküyoruz zaten canım boşver ama sitede milletin balıketli takıntısı olmuş resmen :d
aa pembe sac bayagidir gormuyorduk seni biraktigini sanmistim tkr hg
11 YorumlaZayıf kız candir o ne l*n öyle keşkül gibi sallanan kadinmi olur
21 YorumlaKız dediğin ele gelecek, vurduğun yerden ses gelecek derler :D Çok haklılar :D
13 Yorumla
+1 yılBen zayıf severim hatun dediğinn kedi gibi olcak ensesinden tuttunmu havaya kalkıcak başka bilmem
13 Yorumla- +1 yıl
:) ya napim ben besili dana gibi. Ufak tefek olcak narin olcak sevcen tırmalıcak seni :)
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılzayıf kız olabilir yaa yeter ki insan olsun karakterli olsun
14 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim zaten bizim için önemli olan bunlar değil mi kilo boy güzellik olsa ne olur karakter kalıcıdır dış güzellik fizik geçicidir ona göre seçmek lazım
- +1 yıl
gelde bizim millete anlat bunu
+1 yılzayıf fit olucak aşırı zayıf olursa sevimsiz oluyorlar.
ama fit olunca oyşh29 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/gnWjWR aha da böyle :D
- +1 yıl
@hayat95 kıskanç :D
- +1 yıl
yhaw he he
Nefes alsa yeterciler olduğu süre sırtın yerden kalkmaz senin 🌹
22 Yorumlazafıdan kastın? sevgilim.1 60 57 kilo zayıfmı sence
13 YorumlaÇöp gibi olmasın da ben severim diger türlü. Vucut ikinci planda benim için hatta
20 YorumlaNormalde bende balık etli severim
Kusura bakma ama profilde ki sen isen her türlü sevilirsin her türlü giderin var :))111 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBoyuna göre kilon iyi zaten yaşında çok genç alırsın ileride meraklanma..
11 Yorumla El sıkıştığımda kolu elimde kalıcak gibi oluyor ya '-'
12 Yorumlazayıf kız iyidir ya <3 evleneceğim kız zayıf olsun kucağımdan indirmiyim
13 Yorumlabence kendinle barışık ol kimseyi takma her fiziğin güzellikleeri vardır
11 Yorumla
+1 yılZayif kiz iyidir guzeldir ama bir deri bir kemik durumundaysa olmaz işte o zaman
113 Yorumla- +1 yıl
Kac kilodan bahsediyoruz peki :)
- +1 yıl
1.65 felansa ideal tam aranan tip ;)
- +1 yıl
Hayir sikinti yok 165 benim acimdan minimum boy olcusu
- +1 yıl
Yok ya 49 cok dusuk bir rakam degil kizlarda ideal sayilabilecek bisey
- +1 yıl
2 3 kilo alirsan ben seni alimm :)
- +1 yıl
Tamam işte idealimi soyledim, ideal ustu olmak gerek dedin sende oyun bozanlik yapiyosun ya
+1 yılAslinda zayif kiz her konuda iyidir az yer masrafsiz 😃
Zayif kizlar daha iyi bence11 Yorumlaben çok hoşlanırım zayıflardan ve bütün sevgililerim zayıftır
14 YorumlaZayıf kız herzaman tercihimdir. Boşver sen onları. Zayıf kal. :)
11 Yorumla
+1 yılesmer minyon tipli mavi veya ela gözlü 50 kilo 1.69 ve üzeri boyda olan bütün zayıf kızları seviyorum
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle tercihim zayıf ve sıfır beden kadınlardır...
20 YorumlaZayıf isen benim eşim olmaya layıksın demektir. Alıyorum seni kendime :D
12 Yorumlaetli butlu olacak tabi elini attınmı avucana gelmeli :)
10 Yorumla
+1 yılkalbı temız olsun yeterlı nolmus zayıfsa zayıf olan sevemıyor mu
20 YorumlaTabiki var kız dediğin çıtı pıtı olmalı çay bardağı gibi fiziği var derler ya öyle işte :)
10 YorumlaEle avuca gelecek kiz seviyor bunlar anam
42 Yorumlaben zayıf severim 50 altı çok iyi oluyor ya :D
34 Yorumla
+1 yılben seviyorum ama çöp gibi olmamak şartıyla yanii kilonun nasıl fazlası kötüyse azıda kötü
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem