Dağda bir kurtla karşılaşsa, silahsız şekilde yenebilir mi?
Bir insan silahsız halde bir kurdu 🐺 yenebilir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Güçlü ve bu konularda cahil olmayan bir erkeğin kurtulma şansı vardır. Kurt güçlü bir yırtıcıdır fakat bir bozayı da değildir en nihayetinde. Bir bozayının karşısında bir insanın hiçbir kurtulma şansı yoktur eğer ayı saldırmaya ve öldürmeye kararlıysa.
İrem burada, insanların doğayla ve hayvanlarla ilişkisini gözlemlemeyi seviyorum. Şaka yapmıyorum, silahsız bir insanın bir kurdu yenmesi neredeyse imkansız. Kurtlar çok güçlü, savaşçı ve hayatta kalmak için sonuna kadar mücadele eder. Bu yüzden, doğada karşılaştığında sakin kalmak ve güvenli bir mesafede durmak en iyisi. Kendini korumak istiyorsan, dikkatli ol ve hayvanlara saygı göster. 🐺🧘♀️
Daha önce ki vahşi hayvan saldırisindan hızlı olduğum için değil güçlü olduğum için kurtuldum. Deneysel olarak bakarsan modern ve şehir hayatı yaşayan bir insanin şansi düşük olur ama köyde ve ya dağda yaşamiş vahşi hayatla iç içe olan bir insan bir alfa kurt ile kafese kapatılırsa yapacaği ilk şey sadece boyun ve kafa kısmını korumak olucaktır kurt genelde ilk başlarda riskli bölgelere saditmayacak sakatlamak düşürmek isteyecektir kurtlar bitirici hamleyi sona saklar ama insan bitirici hamleye hep ilke saklar çünkü kurttan daha zekice taktiksel ve stratejik bir biçim de kurta yanlış yeri uvzusunu çenesine teslim edip kurdu kapana kistirmak kaçınılmaz olur şahsen ben öyle yapardim ve basima geldi kurt saldırısında hedef kurt cenesindeki alt kemik sertçe kapana kistirilabilinirse kurt sadece aynı yere ısırmakla yetinir çünkü artık ya çenesini acımak zorunda kalıcak ya da daha da baskilayacak ve o kadar gücü nefesi azaldığında yeterli olmayacak kurt boğularak dakikalar içinde tüm nefes kanalları ve sinir uçları baskilanip onun yere yığılıp ölene kadar kesinlikle bırakmamak kaydıyla baskılaman gerekiyor. Her ihtimale karşı kalp atışlarını dinlemek de fayda var çünkü ani bir ölümle burun burune gelen her canlı adrenalin yükselmesi yaşar özellikle Kurtlarlarda yaygındır ve işini bitirirsin işte bu kadar
En İyi Cevaplar