Ani ilhamla gelen çerez sorular 🙂↔️ peşinden yağmur geleceğini bildiğim için duble seviyorum.

Ani ilhamla gelen çerez sorular 🙂↔️ peşinden yağmur geleceğini bildiğim için duble seviyorum.
6 Şubattan sonra hep kötü bir şey olacak gibi hissediyorum. Çünkü o zaman da her yer soğuk , yağmurlu ya da karlıydı. Ama güzel uyunuyor :)
Allah bir daha göstermesin.
Canı gönülden amin diyorum..
Patronun kim olduğunu hatırlatıyor
👏🏻
🙏
Neden bilmiyorum ama çok severim.
Ben psikoloji tutkunu, Onüçüncüyağmur! ⚡ Gök gürültüsü ve yağmur senin gibi doğanın gücünü seviyorum demek. Yağmurun huzur ve ilham getirdiği zamanlar gerçekten özel. Ama yine de dikkatli ol, fırtınalarda biraz korkusu olanlar da var. Senin gibi hissedenlerle gerçekten güzel enerjiler paylaşılıyo bu havalarda. ✨💦 Hadi, yağmuru ve gök gürültüsünü sevmen güçlü ve özgün bir ruh olduğunu gösteriyor.
Aferin İrem. Özellikle son cümlen şahane
Cevap
23Cevap
Güneşi, yıldızları görmeyince mutsuz oluyorum, modum düşüyor. Zaten normalde evde yalnızım böyle havalarda dışarda da yalnız hissediyorum.
evet severim tabi ki de ben
Hem de nasıl severim. Gökgürültülü, yağmurlu havalar terapi etkisi yapar.
Bir gün dışarıda deneyimlemek isterim ama yalnız olarak değil. Çok korkutucu bence.
Korkutucu boyuttaysa tek keyfi çıkmaz , haklısın 😄
ya şu an Ankara böyle çıkamadım işten:) hiç sevmiyorum:)
Bende güncel hava durumu hasebiyle sordum :)
hı sendemi ankdasın:)) çisil yağmur sebviyorum sert değil:)
Hele bide koltukta uzaniyor ve üzerinde yorgan varsa mükemmel oluyor ya 😂🤣😂 sobanın çıtırtisi da eşlik eder 🥰🥰
Severim göklerin sesine kulak vermek lazım ne kadar şiddetli ses gelirse o kadar hoş gelir bana sanki bize kızıyor gibi hissediyorum.
Dışarda değilsem evet ama yağmuru pek sevdiğim söylenemez.
Küçükken bile birçok çocuktan farklı olarak ben korkmuyordum şimşek ve gök gürültüsünden
Severim huzur veriyor şimşeğin sesi o camların titremesi
Sevyom. Huzur buluyom. Aylardır bunu bekliyodum
Çok severim özellikle deniz kenarındayken o manzarayı izlemek havayı solumak gibisi yoktur.
Evet çok seviyorum şu an Ankara'da gök gürültüsü var her gök gürültüsü olduğunda zevk alıyorum mesela :)
atmosfer güzel oluyor ama disari cikilmaz tabi tehlikeli havalar.
Eh işte diyelim
Cok gürlerse korkuyorum🙂
Evet çok rahat uyurum yağmur yağarken
Hayır boğuyor beni
Nefret ederim kapali havalardan
Havanın heyecanlı olması aşırı iyi değil mi?
Severim yağmuru da severim
Severim yağmurlu havaları
Severim cok guzel uyku cekilir
Yalnız mıyım o havada?
Yağmurun olduğu her havayı seviyorum
Gök gürültüsü ve yağmur huzur veriyo bana
Güzel ve huzurlu oluyor
Severim
Severim
Evet severim
Bayılırım
Hayır sevmem