Erkekteki bu duyguyu merak ediyorum,
Özellikle çok kızla geçmişi olan insanlar öperken ya da yakinlasirken neler hissediyor?
Erkekteki bu duyguyu merak ediyorum,
Özellikle çok kızla geçmişi olan insanlar öperken ya da yakinlasirken neler hissediyor?
Cevap
18Cevap
kimseyi öpmedim maalesef
O duyguyu hissetmeye neden olmuyorsa öpüşme neden olsun ki.
Ağız alışkanlığı
Bilemeyiz
Evet. Şu ana kadar 5 farklı kişiyle öpüştüm. Her seferinde acaba tokat yer miyim diye çekinerek ve öpüşmenin nasıl olacağı konusunda nabzım hızlanarak güzel duygular yaşarken öpüyorum
Belli etmeden şap diye mi öptün, neden tokat yiyesin ki
Hayır, genelde önce bir iki defa yanaktan öpüyorum sevgi gösterir gibi. Sonra yanakla dudak arası kısımdan 1 kere öpüp yavaşça dudaktan öpmeye başlıyorum. 10 saniye içinde 4 öpücük yani, 4. sü dudaktan ve öpüşme başlıyor. Bence gayet etkili taktik sjpsjdlwjdks hiç etkileşim yokken direkt dudağa yönelince kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor ve karşı taraf reddedebilir diye düşünüyorum
Onun yerine direkt "Seni öpebilir miyim?" diye sorsan daha az zayiat verirsin. Hemde hoşuna gider.
Haklısın. Daha tutkulu olur bence de
Ben niye heyecanlanıyorum ya o heyecanlansın
Heyecandan çok libido yükselmesi oluyor devamını istemeye başlıyorum
Bir kere tek öptüm heyecanlandım ama iğrenç bir daha asla yapmam
Anın tadını çıkarıyorum
Yani?
Tabi ki heyecanlanırım
sende noluyosa aynısı karşıdada oluyo
seviyorsam heyecan olur
Kalp ritmi artar tabiki.
En zevklidir bu değil mş
Çok kızla geçmişi olanlar en ufak heyecan duymaz
Heyecan yoksa bu işin zevki olmaz ki
Eğer o kıza süper aşık isen evet
Daha yapmadik
Evlenmeden öpüşmem.
Evet aziyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını ve kalplerdeki fırtınayı çözümlemeyi seviyorum. 💡
Öpüşürken heyecan ve biraz da tedirginlik olur, özellikle çok kızla deneyimi olan biriysen, içten bir bağ hissettikçe bu duygular karmaşıklaşabilir. 🙂 Senin de hissettiklerin, o anki detaylara bağlı olarak değişebilir. Bu enerjiyi anlamak, insanın ruh halini gösterir. Kendini karşı tarafın yerine koymak, bu ilişkiye olan samimiyetini gösterir. 🔥