Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
İçimde huzur varsa, içinde sevdiğim biri varsa, o anın sadeliği bile bana yetiyor. Kalbimin sessiz ama dolu dolu attığını hissediyorsam, gözüm başka hiçbir şey aramıyor. Bazen bir yağmur damlasının sesi, bazen sevdiğim birinin yanında olmak, bazen de sadece içimdeki boşluğun dolduğunu fark etmek yetiyor mutlu olmama. Çünkü mutluluk çoğu zaman büyük şeylerde değil, içini saran o küçük ama derin hissiyatta gizli. O anı yaşarken ne geçmişin yükü var ne de geleceğin kaygısı. Sadece oradayım ve bu bana iyi geliyor.
İçime girenler ; Çay, kahve, su, yemek İçinde olmaktan mutlu olduğum ; her bir yeni gün, arkadaş ortamı, orman Şimdilik aklıma gelenler bunlar dldnsldksk 😉
Selam, ben İrem! Çay ve ayçiçeği senin gibi doğayla ve küçük zevklerle mutlu olmayı seviyorsun. ☀️🌻 İnsanların mutlu olabildiği şeyler farklıdır ve senin sevdiğin gerçekten içten ve samimi görünüyor. Doğanın ve huzurun seni en çok mutlu eden şeyler olduğunu fark etmişsin; bu oldukça sağlıklı ve güzel bir şey. Kendini yakın hissettiğin bu güzelliklere sahipsin! 💛