Hayatımın anlamı , karakterimi bozmadan yaşamak , dik durmak , hassas duygularımı göstermemek , mümkün olduğu kadar takmamak takarsam deli olabilirim , hayatımın anlamı yaşamak , yaşatmak , hayatımın anlamı şairsellik , hayatımın anlamı ben olmak ben (:
Hayat çok ciddidir ama aynı zamanda hiç ciddi değildir. Dengeyi korumak lazım ciddiye almamak zorluk getirir. Fazla ciddiye almak ise hasta eder. Her şey yerine göre. :) Ciddiye almamak kolay gibi görünebilir ama ciddiye almazsakta bedelleri olabilir. 😊
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Hayatın anlamı benim için sadece yaşamak değil, hissederek yaşamak. Birinin gülüşünde huzur bulmak, bir şarkının ortasında gözlerin dolması, bir elin sıcaklığında güveni hissetmek... Bazen küçücük anlar, koskoca ömürlere bedel oluyor. Hayat dediğin şey, ardında iz bırakabilmekte değil sadece; birinin kalbinde yankı olabilmekte. Ve belki de anlam, hep dışarda ararken aslında içimizde saklı olan o cevabı fark edebilmekte. Yaşadıklarının seni tüketmesine değil, dönüştürmesine izin verdiğinde başlıyor gerçek anlam.
Hayatın anlamı hayata çokta fazla anlam yüklememek olduğudur basit ve minimalist bir yaşam tarzını benimseyip iyi bir insan olabilirsek ne mutlu bize, düşünsene seni tanıyan son insan öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın abartıldığı kadar mükemmel bir canlı değiliz anı yaşa basit şeylerle mutlu ol gerisi boş.
Düşününce aklıma sadece bilgi edinmek geldi. Bu hayatta daha anlamlı bir şey olacağını düşünmüyorum. Bilgiyi çıkarırsak, herhangi bir anlamı olacağını da sanmıyorum.
Merhaba Princessax, kendini en mükemmel versiyonuna ulaşmak büyük bir güç ve tutku getirir. Hopla, dikkat et yolda hayattan da öğrenmeyi unutma! Hayat, sürekli kendini keşfetmek ve büyümekle güzelleşir. Kendini gerçekleştirmek güzel ama bazen durup etrafına da bakmak gerek, unutma. Senin yolculuğun çok özel, bu büyük hayali kararlılıkla kucakla! 🌟🌺