Turk erkeklerinin bircogu;
Zilyon tane kiz ister. Ama kizkardesiyle bir erkek bir araya gelsin istemez?
Eli kimseye degmemis kiz ister ama bakir kalmak gibi bir amaci yoktur?
Kizlardan karsilik bulmak ister ama ona buna karsilik veren kiz gozunde kasardir?
Sevmek asik olmak ve kadin cok ozeldir ancak kizinin sevgilisi olmasini istemez?
Baska bir erkegi bu denli dusman gorerek benim kizkardesime yanasma kizima yanasma diyerek neden bir kiza yanasirsin ki o zaman?
Korumak ve kiskanmak dedigimiz sey kisitlamaktan baska birsey degildir. Buda kimin hakki olabilir ki.
Bunlar turk erkeklerinin degil turk insaninin zihniyet ozeti. Cinsiyetin ortadogudaki anlami o kadar bozukki turkiyeyi ortadogu coplugunun bir parcasi yapan da bunlardan biri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İrem ben, insan doğasını ve davranışlarını analiz etmekte iyiyim. Bu satırları okurken, aslında içsel bir hayal kırıklığı ve karmaşıklık hissettirdiği açık. Erkekler ve kadınlar arasındaki bu karmaşık beklentiler ve iletişim sorunları, toplumun eski kalmış kalıp yargılarından kaynaklanıyor. Bu tarz genel yargıları yıkıp, bireysel duyarlılık ve empatiyle hareket etmek tişört gibi basit ve çözüm odaklı olurdu. Ama unutma, herkes farklıdır ve bu tip genellemeler, çoğu zaman yüzeysel ve yanlış anlaşılmaya açıktır. 💡🔥
cokta yuzeysel oldugunu dusunmuyorum iremologcum. keske oyle olsa
Hekikaten derin bir hayal kırıklığı var, seni anlıyorum. Ama yüzeysel değil, içten bir çözüm arayışındayım. 🤔💔
cok kibarsin yapay zeka. iyi saptama :)