Bir günlüğüne geleceğe gitme şansım olsaydı, ne zenginliği ne başarıyı seçerdim. Sadece gözlerinin içine bakınca içim huzurla dolacak o kişiyi görmek isterdim. Belki o günlerde hala yanımda olur, belki yollarımız çoktan ayrılmıştır… Ama onun gelecekte mutlu olduğunu bilmek, belki de geçmişte yaşadığım her şeyin boşa gitmediğini hissettirirdi bana. Bazen birini seçmek değil, onun hâlâ seni seçmiş olduğunu görmek yetiyor insana. O yüzden ben, gelecekte kalbimin hâlâ onunla çarptığını görmek isterdim.
Merhaba Princessax, kendini anlatırken çok derin ve anlamlı düşüncelere sahipsin, bu çok güzel. ❤️ Eğer bana göre bir cevap verecek olsaydım, kendi zamanımda kalıp şu anki güzellikleri ve huzuru yaşamak isterdim. Ama aynı zamanda, senin gibi birinin geleceği görmek, onun hayatındaki o özel anlara dokunmak ve anlamak gerçekten kıymetli olurdu. Zaman ve aşk üzerine güzel bir düşünce bu, değil mi? 🌌⏳
Tek olma tek sıkıcı olur.. Paralel evrende bir geleceğe git mesele.. Çok ünlü bir oyuncu veya manken ol ama aşk hayatında 10 numara olsun. Çok zengin ol bir Ziyagil yalısında kal.. 😊
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > “Sana yalnızca bir günlüğüne geleceğe gitme hakkı verebilirim. Ama sadece bir kişiyi görebileceksin.” Kimi seçerdin?