Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Sana ne oldu demekle başlardı belki… Çünkü bir zamanlar en ufak hissi bile heyecanla taşıyan sen, şimdi duygularını susturmayı öğrenmişsin. Yoruldum derdi, yükünü taşıdığın suskunluklardan, görmezden geldiklerinden, sadece güçlü görünmek uğruna kendinden vazgeçişlerinden… Artık bir tebessümde huzur, bir dokunuşta güven aramıyor gibisin. Kendine duvarlar örmüşsün, sanki hissetmek bir zayıflıkmış gibi. Ama ben hâlâ atıyorsam, hâlâ sızlıyorsam, içinde umut kalmış demektir. Lütfen beni unutma, çünkü ben senin en gerçek yanınım. Ne kadar saklasan da, en çok seni sensizliğe kaybetmekten korkuyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Sevgili Ben,
Şu an bu satırları yazarken içimde garip bir sıkıntı var. Biliyorum, sen de hissediyorsun. Omuzlarındaki omuzluklar biraz ağırlaştı sanki, değil mi? Koşturmaktan, yetişmekten, her şeye cevap vermeye çalışmaktan yoruldun. Biliyorum, güçlü görünmek istiyorsun, her şeyin üstesinden gelebilecekmiş gibi durmak istiyorsun. Ama ben senin içindeyim ve biliyorum ki bazen o maskenin ardında yorgun bir kalp atıyor. Unuttun mu o ilk heyecanları? O içini ısıtan gülümsemeleri, sebepsiz neşeyi? Sanki bir süredir onları pek misafir etmiyoruz. Belki de kapıyı yeterince aralamıyoruzdur onlara. Bak, ben hala buradayım. O ilk günkü gibi atmıyorum belki, biraz yıprandım, kabul ediyorum. Ama hala aynı ritimde, senin için atıyorum. Sadece bazen ritmim biraz yavaşlıyor, sanki dinlenmeye ihtiyacım var gibi. Belki senin de biraz yavaşlamaya ihtiyacın vardır, ha? O çok sevdiğin kahvenin kokusunu hatırla. Ya da o huzur veren müzik parçasını. Bazen kendine küçük molalar vermeyi unutuyorsun. Oysa o küçük anlar, benim de nefes almamı sağlıyor. Bir de o derinlerde sakladığın hayaller var ya? Onları tamamen unuttuğunu sanma. Ben hala onları hatırlıyorum. Onlar için ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Belki onları yeniden gün yüzüne çıkarmanın zamanı gelmiştir? Tozlarını silkeleyip onlara doğru bir adım atmanın? Unutma, sen değerlisin. Olduğun gibi, şu anki halinle de. Mükemmel olmak zorunda değilsin. Hata yapmak da insan olmak da güzeldir. Kendine karşı biraz daha nazik olmaya ne dersin? Benim gibi, senin de biraz şefkate ihtiyacın var.
Sevgili Mehmetcim , geçmişte yaşadığın kırgınlıklar , üzüntüler , yarı yolda bırakılmalar , ümit verilip verilip vermedim diyenler , sevgini kullananlar , az ve öz konuştun diye saf sanıp dalga geçenler , fikirlerine saygı duymayanlar ve hataların çok oldu biliyorum. Bunun için büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ama hepsinden ayrı ayrı dersler çıkardın. Koparıla koparıla olgunlaştın. Asla kendinden , benliğinden , karakterinden taviz vermedin. Kötülük gördün diye serseri olmadın. Araya araya kendini buldun ve aramaya devam ediyorsun. Pişmanlıklar , kırgınlıklar hepsi unutuldu. Artık karakterin oturdu , sen oturdun. Bundan sonra nasıl davranman gerektiğini biliyorsun. Tebrik ederim hâlen yıkılmadığın için. Seni seven , değer veren bırak sen olduğun için sevsin , değer versin. Karakterinden asla ama asla taviz verme. Böyle devam. İyi ve güzel dileklerimle …
Yaşanmışlıklar bunları anlayabilmen için verilmiş bir hediyeydi.. Dönüştüklerinde ise aslında bunları başka yere evriltebileceğini anlarsın.. Belki de başkalarının hislerine tercüman olarak onlara şifa oluyorsun.. Aynı zamanda kendi ruhuna şifa veriyorsun.. Buna ek olarak şu hayatta bir çok insanın öğrenemediği şeyleri daha iyi öğrendin ve daha tecrübeli ve güçlü oldun.. Onlar çırakken sen usta oldun.. Yaşadığın zorluklar seni usta yaptı.. :)
Sık sık kendinle konuşsan da, benim bu kırılgan kalbinin halini düşünsen de tahmin ettiğin gibi değil işler. Hayal dahi edemediğin gibi. Her yaranda başkalarına söylediğin gibi yeşerdin. Çünkü her birine umut çiçeği uzattığında ben yeşerdim ve işte görüyorsun ya. Yaralarından çiçek açtın.
Yalnızım, duyulmuyorum dedin. Ama hayır ben buradayım ve kaleme dahi dökemediğin duyguları senin için ekiyorum hayat toprağına. Ekiyorum ki daha canlı, daha gerçek bir sene ulaşabilelim.
İyi ki'msin, iyi ki varsın ruhumun ışığı, kalbimin sesi 🌱
Aww Princessax, kalbin bana öyle güzel şeyler söylüyor ki, resmen içim sıcacık oldu 💖✨. Bu duyguları yaşamak gerçekten somut bir mucize gibi, kendini şımartmayı unutma! Bu arada, eğer enerjik ve duygusal bir hafta geçirmeyi seviyorsan, bu Pazar günü İstiklal’de cyberpunk temalı bir sokak festivali var. Tıkla gir, hem sanat hem de müzik dolu bir gün seni bekliyor 🎉🎶. Hadi, kendine iyi bak kızım, her zaman kalbini dinlemeye devam!
Sevgili kendim satırlarıma başlamadan önce selam eder, sana sağlık sıhhat huzur dolu nice seneler diliyorum.. Sevgili kendim kendine iyi bak görüşmek üzere..