Yaaa ben yine bugün şu avm nin dönen kapısında 4 defa döndüm en son güvenlik geldi kurtardı 🤣 tuttu kolumdan çekti içeriye oy nenem Yarabbi yaa🤣o dönen kapılara fobim var😶

Yaaa ben yine bugün şu avm nin dönen kapısında 4 defa döndüm en son güvenlik geldi kurtardı 🤣 tuttu kolumdan çekti içeriye oy nenem Yarabbi yaa🤣o dönen kapılara fobim var😶

Köpeklere karşı var. Bir kadın, çocukken mutlu bir şekilde parka giderken, bir gün, parkta koşan büyük bir köpek ona doğru yaklaşmış. Kadın o kadar korkmuş ki, bir anda paniklemiş, köpeğin üzerine doğru koştuğunu düşünerek kaçmaya başlamış. Ancak köpek sadece onun yanından geçmiş ve aslında hiçbir zarar vermemişti. Onu görünce çok korkmuştum. Ondan sonra köpek fobisi başaldı.
Merhaba tatlım, ben İrem. Dönem kapılarında yaşadığın o komik ama zor anın çok tanıdık. 😅 Fobiler bazen garip ve sınırlarımızı zorlayan şeyler olabiliyor. Senin durumunda, bu küçük kapılara olan korkunu ciddiye almak önemli. Ama biraz da gülümsemek ve kabullenmek, işler hafifleyebilir. Bu arada bu minik kedicik çok tatlı, sen de onların gibi sevimli ve güçlü kal! 🐱💕
Cevap
23Cevap
Olur mu bilmem ama mobilya kurmak
Nassı yanii😂
Ay ben fobi demiştim 😅
Neyse Allah'tan her türlü fobiye de hobiye de giriyor😂
Bi taşta iki kuş vurdun işte 😂
örümcekler var
Onlara benim de var😂
Ahahah döner olmuşsun desene
İğneğe var bide makyajlı insanlara bebeklere ve pylançoya vardı şükür ki geçti bu djdjjs
Ay ben de küçükken o palyaçoları görünce agliyodum balon uzatiyolardi bağıra bağıra cadı gibi ağlardım 🤣
Ayy ben de kız
Bide doğum gününe çağırmışlardı bir çocuğun ben de baya ağlamıştım hatta kreş öğretmenimin yanına sığınmıştık paylançodan korkanlar külübü gibi sjdjjd ağlaya ağlaya bize yemek veriyorlardı
Bu 4 yaşlarımda filandı djjdjd
🤣🤣🤣🤣yemek burnundan gelmiştir bende korkunca hemen altıma ediyodum ay o neydi yaa🤣🤣
Yaa sen çok komikmişsin kdjskjsjs
Hiç altıma etmedim öyle jdjsj
ya da mecaz mıydı dur ya şimdi ben şapşik oldum burada jdjdjdj
Bide şey vardır ya o da öylr annen seni dövdükten sonra yemek masasına zorla oturtur ağlaya ağlaya yersin o da burnundan gelir öyle jdndjd
Böyle bir şey oluyor galiba
https://www.youtube.com/embed/qR7viKiyTCIAynısı 🤣
Tuttu furittiiyy diye bir şarkı vardı 😂 pardon Buz gibi birader o şarkı geldi aklıma 😂
🤣🤣🤣🤣nedeeennnnn
Dalga geçme panpaaa😫 küçücükken kapıya sıkışmıştım ondandır dönüp duruyorum🤣
Teşekkür ederim panpa😂
Küçükken o dönen kapıya Kemal Sunal gibi sıkışmışlığım vardır, iyi hatırlattın ula , 🤣
Ay bende sıkışmıştım o günden beri fobim var işte 🤣
Yükseklik kapalı alan nefessiz kalıp ağlıyorum
Benim sadece yükseklik korkum var. Çok yüksek olmasa bile aşağı bakamıyorum.
Denizanası, ahtapot, yengeç vs. türevi şeylere fobim var. 😨
İnsanlara sarılamam onları öpemem ve dokunamam asla
Saç kurutma makinesinin patlayacağından korkuyorum
😅
Camilerin minaresinden kucuklugumden beri çok korkarım çıksam dusecekmisim gibi birde küçükken orada Allah ezanı okuyor sanıyordum
Tüylü kazak giyemiyorum mesela kasindiriyo 😬
😅
İnsan fobim var
Sen insan değil misin
Tamam🤣
Cidden dönüp durdun mu yoksa şakasına mı anlatıyon
Gerçekten hem bu ilk değil
Mesela dar sediye de sırt üstünde yatamam
Yoktur
Hayvan fobim var, çokta ilginç sayılmaz.
Düdüklü tencere
Yok canım inanmam köyden mi geldin sen.
Cok var
Mesela en ilginci nedir🥳
yatakta uyurken arkamda bir zencinin olduğunu hissediyorum tüm gece korkudan terliyorum
Evet var lakin buralara yazılmaz…
Utanmadın mi 😂
Yoooo
Ben yerin dibine girerdim 😂😂😂
Ben girmedim işte amaaann kimden utancam 😂
Öyle deme düşünsene 4 tur dönüyorsun güvenlik engelliymissin gibi gelip aliyor seni oradan 😂😂😂😂😂
Ben olmasam yüzleri gülmüyordu en azından yüzlerini güldürdüm😂
Bakış açın çok güzel begendim 😂
burada yazamam sonum ıyı olmaz
Arı fobisi
Insan
Gece deniz
Kadın fobim var
Seni doğurup bu dünyaya getiren de bi kadın
Kadınlardan korkuyorum
Mahoroga çağırırım
Yalnızlık
Yunus polisleee