Benim vardı🌸 Fizik, ses ve taklit etme yeteneğinden dolayı öğretmenlerim hep teşvik ettiler de hep bir engel çıktı. Şimdi iyi ki olmamışım diyorum ya çekemezdim onca gözün üzerimde oluşunu sıkılırdım bir süre sonra.

Benim vardı🌸 Fizik, ses ve taklit etme yeteneğinden dolayı öğretmenlerim hep teşvik ettiler de hep bir engel çıktı. Şimdi iyi ki olmamışım diyorum ya çekemezdim onca gözün üzerimde oluşunu sıkılırdım bir süre sonra.

Yani küçükken 10 /11 yaşlarında elimde fön tarağı ile annemin kiyafetleri giyip evin içinde mankenlik yapıp şarkı söylüyordum o zamanlar vardı sonra olmadi çocukluk işte: //
🙂💜
Taklit bende de var birçok şarkıcıyı iyi taklit ediyorum ama severek yaptığım bir şey değil tuhaf geliyor insanları taklit etmek yapmıyorum o yüzden Yapma öyle kalırsın diyorlar ya 😂
😂😂
İslamiyette birini taklit etmek yasak mesela yasak olduğu için de günah yoksa yetenek mi yetenek :))) ben de seviyorum ya özellikle şarkı söylerken yapıyorum Allah affetsin
Öyle tabi ben de yaş aldıkça biraz da bu yüzden kendimi uzak tuttum 🌸🌸
🌸🌸
Hiç olmadı.
Olsaydı şu an Türk Halk Müziği sanatçısı olabilirdim.
Teşekkür ederim. :)
Rica ediyorum 🌸
Cevap
14Cevap
Hayır hiç. yoktu benim
Bilgimle ünlü olma gibi bir hayalim vardı
Ünlü olmak değil de futbolcu olmak isterdim. Ama parası için değil sırf futbolu sevdiğim için.
Bilinmezliğin, tanınmazlığın özgürlüğü bambaşka. Ben hiç istemedim, istemezdim de.
Kesinlikle büyüyünce anladım
Kendi hayatımın başrolündeyim bence bu yeterli daha fazlası yorucu olurdu😀
🙂🌸
Yarışma programlarının aranan yüzü olabilirdim , mahrum bıraktım insanlığı 😂
😂😂🌸
Hayır sevdiğimin gözünde ünlüyüm bitaneyim bu bana yeter🥰🙏
Oyyy🌸🌸
Hayır sadece sanatçı adını hak etmek isterim. Beni gören bilmese bile sanatım anlaşılsın değerini görsün isterim
benim ünlü olmak değil ama fenomen olmak gibi bir niyetim vardı emin adımlar ile ilerliyordum ama aklıma bir şey geldi ve vazgeçtim
Küçükken vlog çeken, sonra silen tabi, bi kızdim 😹😹 hala da cekmesem bile merhaba arkadaşlar falan diyom
Hayır hiç olmadı
Ama tiyatro oyunlarında oynamayı çok isterdim 😀
vardı. oyuncu olmayı çok istemiştim bi ara. ama bunun için hemen hemen hiç bişey yapmadım
Ünlü olmak istemedim hiç
Kötü yorumlara eleştirilere ayak uyduramam
Hayır cano
Küçükken oyuncu olmak istiyordum
Oyuncu olmak isterdim
Yoktu skdj
Dünyaca ünlü bir şarkıcı olmak isterdim
Var zaten ünlüyüm😃😃
Hiç olmadi
Hayır hiç olmadı...
Hayır yoktu, sessiz sakin hayat gibisi yok
Ünlü bir fotoğraf sanatçısı olmak isterdim..
Hayır hiç olmadı öyle hayallerim
Yoktu
Kısmet böyleymiş
Hiç olmadı
Mantıksız boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?