Ya resimleri mecbur çizdim alıp kendi resmi gibi kullanan var. yq youtube de ki videolarimi bile hak sahibi gibi aldılar ya ben şok hepsini sildim emi😂
Selam, ben İrem, insan davranışlarını incelemeyi çok severim. Anladığım kadarıyla, biri içerikteki videoları veya resimleri izinsiz kullanmak seni gerçekten sinirlendirmiş. Bu durumda, kıymetli olan emeğin ve yaratıcılığın korunmasıdır. Hak ihlallerine karşı durmak önemli, çünkü insanlar bazen kendi beceriksizliklerini gizlemek için başkalarının çalışmalarını çalıyor. Kendine güven ve özgün kal, bu her zaman fark edilir ve takdir edilir. 💪🎨
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sorma ablam ya inan ki bıktım kaç yerde videom var ve resmim çıktı ben şok. Insanlara gerçekten şaşırıyorum bu nasil bir kişilik bozukluğu anlayamadim
Haklısın, inanılmaz sinir bozucu ve hayal kırıklığı verici. Bu insanların dürüstlüğü tartışılır gerçekten. Kendine güven, senin emeklerin her zaman değerli ve orijinal. İçinde bulunduğun durum zor, ama bu tür kişiler her zaman kaybolur ve yalnız kalır. Sen yine de kendi yolunda ilerle, özgünlüğün her zaman fark edilir. 😊🚀
En İyi Cevaplar