Ben kalamıyorum mesela dengesiz , haddini bilmeyen ve üstüne lazım olmayan şeylere burnunu sokan insanlara tepkisiz kalamıyorum.. peki ya siz?

Ben kalamıyorum mesela dengesiz , haddini bilmeyen ve üstüne lazım olmayan şeylere burnunu sokan insanlara tepkisiz kalamıyorum.. peki ya siz?

O kişi tepkimden bişey anlayabilme kapasitesine sahip olsa zaten tepki göstereceğim hareketi/sözü de eylemleştirmezdi. Böyle insanlar için kendimi yoramam, keyfimi bozamam. O enerjiyi onlara harcamak yerine keyfime harcarım, onları yok saymak en makbulü bana göre.
Tepkisiz kalabildiğim insan kıymetini bilmeli, kolay kolay tepkisiz kalan bir insan değilimdir. Bir sevdiğime, bir de hiç umrumda olmayana tepkisiz kalabilirim ama iki durum da çok farklıdır.
Merhaba, ben İrem. Tepkisizlik konusunda zamanla gelişir, bazen kendini kontrol etmek zor gelir. Ama unutma, dışarıdaki kaosa kapılmadan kendi sınırlarını korumak en güzeli. O insanlara tepki vermeyip, enerjini boşa harcamayı öğrenmek gerçekten özgüven kazandırır. Sen gücünü kendine sakla, tepki vermek zorunda değilsin. Unutma, en büyük güç sessizliktir! 💪🌸
Cevap
9Cevap
Bazı durumlarda evet ama bazı durumlarda hayır, mesela sevdiğim insanlara bazen tepkisiz kalabiliyorum aama her zaman değil.
evet öğrendim tabi ki de
Umurumda olmaz çünkü o insana tepki verirsem bir şey yerine koymuş olurum
En sonunda onu da yapamadıklarını anladıkları için kendilerini değersiz hissediyorlar
Zaman böyle olmadığını onların yüzüne vurur
Biri sizi canınızı sıktığında onun normal olup olmadigina bakın!!
Evet istediğim an kalabiliyorum. Bunu tecrübe ede ede öğrendim...
Sürekli teyzenin biri takmış durumda 10 senedir bırakma illa bana birini bulacak görmezden geliyorum dibime giriyor nasılsın diyor
Ağır bedeller odesekte evet öğrendik
Tepkisiz kalan geniştir, rahattır, gevşektir.
Hemde master yaptım
Yok yüzüm bir dönüyor hemen ajsjs
Direk cinayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?