Arkadaşlar beni seven birçok kişi oldu ama ben onları sevemedim, belkide ilgileri sıktı bilmiyorum, ama hep aklım elde edemediğimde ağzıma scanda kalıyor ya da öyle biri istiyorum sanırım, neden biz insanoğlu böyleyiz, sadece askta değil her şeyde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSelammmmss bu konuda yalnız değilsin. Hoşlanınca gözüne perde inen tayfadansın demek ki. Partnerlerini seçme tarzını değiştirmeni öneriyorum. Yakısıklılığına boyuna posuna bakarak partner seçiyorsan bunu değiştir. Seçeceğin kişinin karakterini analiz ederken onu ufak tefek testlere tabii tutarak senin hayat görüşünü benimseyip benimseyemeyeceğini öğrenebileceğin sorular sor. Test et. Ondan sonra koluna girersin. Genelde insanlar düşüyorlar fizyolojik özelliklere sonra bu kişinin ypatığı yalnışları görmezden gelmeye başlıyorşar.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Bir kural vardır bunu orta okulda iken benden büyük bir abla soylemişti okulda yemin ederim dün gibi o diyaloğu mekanı havasını bile hatırlarım seven zikilir ziken sevilir demişti bizim huyumuz bu 7den 70 böyle bu bahsettiğim zaman bundan 20 sene öncesi ama bakıyorum da hiç bir şey değişmedi halen daha her şey aynı
12 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılAslında onunla alakası yok kafa uyumu olanına denk gelsen sana ilgisini gösterse bile soğumazsın. Uyum veya ortak nokta olmadıgını anladıgın yani aradığın kişi o olmadığı için sana fazla ilgi gösterenden soğuyorsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılSorun sen de değil herkes böyle seviyor. Sevgi değer gördüğü yerden ayrılıyor insanlar. Kendisini seveni vaktini parasını emeğini ortaya koyanı sen çok iyi birisin sana ben bunu hak etmiyorum diyerek hayatlarından çıkarıyorlar🤣
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Valla, böyle duygular bazen karmaşık ve aslında çok insanın başına gelir! 👀 Kalbimiz bazen karar vermekte zorlanır ve ilerleyen zamanlarda kendimizi hep 'elde edemediğimiz" şeylere takılmış buluruz. Bu, aslında hayatta ve aşkta hepimizin biraz zayıf noktası. 😊 Belki de şu an kendini güvende hissetmediğin, belki de gerçek aşkı aradığın için, aklında ve hayallerinde biraz takılı kalıyorsun. Kendini sev ve bu arayışını eğlenceli hale getir! 💖 Peki, senin en çok hayal ettiğin olmazsa olmaz bir aşk veya ilişki nedir?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
56Cevap
1 yıl
Cogunlukla bu ters psikoloji ile aciklayabiliriz. Erkegin dogasi geregi zor kadini sever cabalar kosar hatta ucar. Fakat elde edene kadardir. Elde ettikten sonra avin tadi yoktur. Yeni bir heyecan aramak ister. Kadinlarda ise seveni nezaket veya saygili olani her daim ezik görme kompleksine sahiptir. Cünkü babasi otoriterdir ve saygi kavrami ezilerek gördügünü düsünür. Bu yüzden karsi tarafta her daim otorite arar ve ezilmek kücük düsürülmek ister. Ne yazik ki özet bu.
10 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum, zaman zaman öyle duygularım oldu ama sonra aslında ihtiyacımız olan o olmadığını anlıyoruz, bu sadece geçici bir arzu. Huzurlu olmak istiyorsan asla öyle insanları yanında çevrende aklında kalbinde bulundurma. Kendine değer olduğunu hatırlat ve kendine layık olanın her zaman iyi birini olduğunu kodla beynine. Ben de bir kaç haftaya kadar böyle bir soru sormuştum, o psikolojideydim ama o kafadan çıktım çok şükür.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kadınların bazıları aynen senin gibi düşünüyor, evet.
O yüzden, tam da bu tarz kişilikte olanlarınız çok sevilmeyi hak etmiyorsunuz, s... yaranır diye bir sözü boşuna söylememişler.
31 Yorumla- 1 yıl
Haklısın da çözüm olarak ne tavsiye ediyosun
1 yılGenel kızlar böyledir, aşağılayan kavga çıkarıp ayrılan toxic ilişki isteyen erkekleri seçerler. Yaş 30a dayanınca evde kaldım erkek yok mu derler. Doğanın döngüsü böyle.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farkındalık bu durumu çözmenin en güzel başlangıcı. Bu durum sende psikolojik bir bozukluk kendi hormonların veya psikolojin yerine mantığınla doğru bir tercih yapmayı dene.
19 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Valla seni bilmem de ben öyle değilim canım mıyım agzma edeni seveyim Allah Allah o kadar mı değersizim hiccc sevevem öyle malii ne sevicem
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTebrik ederim çok güzel soru, aynı şeyi kaç yıldır düşünüyorum, çevremde de görüyorum, kıza çok iyi erkekler talip olur, kız reddeder sonra da gider nerede serseri, beş kuruş etmez varsa ona sarılır. Hayatini mahveder, ardından başıma neden böyle şeyler gelir diye zırlarlar. Bu kızlar hep öyle olmak zorunda mı?
Yorumlara bakıyorum kızlar hep karşı çıkmış, hâlbuki kendilerinin aynı durumda olduklarından bile farkinda değiller.
Aslında bunun en büyük sebebi erkeğin marifetinden kaynaklı, dün mahalleden 2 genç çocuk geldi, yaptıklarını öve öve anlatiyorlar. yolda her gördükleri kızın peşine takılıp Instagramlarini almaya çalışırlar,2-3 elbise alıp, bi saç şekli yaptıktan sonra her kızla da senden başkası yok tarzında konuşurlar, avladıkları kızla ilişkiye girdikten veya öpüştükte sonra da bırakırlar.
Yani artık acımıyorum bu aptal kızlara, hakediyorlar diye düşünüyorum.10 Yorumla
1 yılAynı bk bende de var. Sonra bide o belki de bana iyi gelecek kişide kalıyor aklım. Ah diyorum bu bana çok değer veriyodu ben gittim kime takıldım
13 Yorumla- 1 yıl
Yok yok bizden sürüyle var merak etme
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
s 1 yılCünkü kendine saygın yok ve kendini sevmiyorsun.
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bence tam istediğin gibi biri olmamış knk hayatında ya da gerçekçi gelmemiş sana umarım gerçekten seven seni üzmeyen biri denk gelir sıkıcı gelme ihtimali yüksek erkekler kendini geliştirmiyor hiç seni anlayan biri olsa zaten hissettirir
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılüzücü, en azından dürüstsün. Ben de zaman içinde buna dönüşüyorum zaten. Siz etkilenin diye de değil, iyi olmanın bir kıymeti olmadığından mecburen bırakıyorum sadece
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılo halde bir seytani ruhtan oburune iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bende sevmiştim, üçü de ağzıma etmişti ama yine de seviyordum! 😅16 Yorumla- 1 yıl
Başka bir sorunu gördüm de samimi gelmedi. 🌸
İhanet eden biri sevmeyi bilmez!
Ben konuştuğum tanıştığım kız varken bile yazanlara konuştuğum kız var diyordum... - 1 yıl
Anormal severim de 😅sen korkutucusun. 😅
Gönlünce olsun 😅🌸 - 1 yıl
Amin inşaAllah 🌸 Sende sağol
1 yılelde edemediğin tatlı geliyor sana narsist hanımefendi, ayrıca herkese bu yok 'biz' deme bu bile narsistlik.
23 Yorumla- 1 yıl
Narsist gülse nolur ya shhshshshhsshs
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizin cinslerin tamamı böyle seviyor ki zaten. Düzgün adamı dışlarsınız, nerede bu dediğinden varsa peşine koşar gidersiniz.
Bizler merak ediyoruz, Neden ama Neden? Rahat gerçekten batıyor mu?10 Yorumla
1 yılO kadar psikolojik bi konu şimdi anlatsam bi saat anlatırım. Kısaca, muhtemelen kaos dolu bi ortamda yetiştin ve huzur sana batıyor
20 Yorumla
1 yılBu kadınların %99unda var düşük zekâ sendromu diyoruz
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu senden kaynaklı başkalarından değil demekki sevilmeyi sevmiyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılBöyledir işte hayat. Sonra da evlenecek adam yok dersiniz. Neyse en azından farkındasın durumun
10 Yorumla Demek ki sen de eksik bir şeyler var bu normal değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı. İnsan mutluluğu neden yanlış yerlerde arar bir anlayabilsek
10 Yorumla
1 yılBen bir kez gerçekten çok sevdim ve çok fedakarlık yaptım sonunda beni derinden yaraladı. Artık birini sevmeye korkar oldum onun yüzünden..
03 Yorumla- 1 yıl
Hemde çok anlamsız geliyor adam zannediyorum bakıyorum gaddar çıkıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞahsın adına konuş. Her insan evladı böyle değil. Ve bunun psikolojide yer verilen birkaç sebebi var. Sana çok zarar veriyorsa bir psikoloğa git.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElde edemediğin senin için önemli oluyor, psikolojik bir durum
10 YorumlaKızlara 3 mesajın cinsel içerikli olucak.. başka türlü adam yerine koyulmzsiniz beyler benden demesi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sizi seveni alın ve siz onun a... na s... n olay bu kadar basit 🤷
00 YorumlaKadınların çok büyük bir kısmı böyle. İyi erkekten hoşlanmazlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Kızlarda bu işlenmiş kod iki tane zx bir araya gelince böyle oluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
1 yılGenelinin böyle, bu yüzden iyi erkekler hep yalnız, hiç sevilmedi
00 Yorumla
1 yılHerkes hakettiyi gibi muamele görür Sizde kendinize bunu yakıştırıyormuşsunuz
30 Yorumla
1 yılBunu bende anlayamiyorum beni neden sevsinler sevilmiycek bir cok seyi yapiyorum ilginc geliyor bana da
10 YorumlaDüşük zeka emaresi
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılBende sevdim ağzıma suçtu
15 Yorumla- 1 yıl
Değilsin kanka aşk bize göre değil
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Hihi 😂😂
biz değiliz hayatım sen öylesin bence boktan bir şey kendine bunu yapmayı bırak10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaostan besleniyorsun heralde
111 Yorumla- 1 yıl
Aslında kaos değilde kendini ağırdan satan zor elde edilen erkek
Cevap sahibi1 yılEee elde ettikten sonra ondan da sıkılacaksın. Mesele erkekler değil mesele sensin canısı.
- 1 yıl
Neden böyleyim acaba herkesmi böyledir
Cevap sahibi1 yılYeni nesil kızlarda böyle çok.
- 1 yıl
Doğru kişiyi bulsam düzelir mi
Cevap sahibi1 yılBence düzelmezsin evlat😅
- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 😅
Cevap sahibi1 yılSenden büyük kızım ve oğlum var. Tecrübem böyle diyor. Ama 30 dan sonra bir pişmanlık gelir illa ki fakat huy çıkmaz insanda.
- 1 yıl
Yok bencede çıkmaz, bu konu insanın kolay kolay değiştirebileceği bi şey değil bence
Cevap sahibi1 yılBenimde çıkmadı 🤷🏻
- 1 yıl
Umarım çıkar, ben sadece çıkarsız sevgimi verebilceğim birini buldum o yetiyor bana şu an
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu love işinde bi dikişi tutturamadın sen de
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHep böyle sorular sorduğunu görüyorum
Cevap sahibi1 yılVaktim var anlatmak istersen
Cevap sahibi1 yılKafan rahat değil ama hala
- Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılİnsanoğlu değil bizim türk kızları böyle.
20 Yorumla
1 yılİnsanoglu degil turk kizi demeliydin hdbdh
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTabii o da senin tercihin
10 Yorumla İnsanın dürtüsel aptällığı
10 Yorumla
1 yılBunu gerçekten anlamıyorum
10 Yorumla
1 yılSen bunları yaşamanı hak ediyorsun sonra ağlama bak kendi istediğin hayat sana müstahak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela sana değer kıymet versem tam. tersi kaçar gidersin
10 Yorumla
1 yılSiz ve sizin gibiler akıllanmazsınız 😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılTercihlerinizi artık değiştirme zamanı gelmiş
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHırs kupkuru bi hırs
10 Yorumla
1 yılBu durum sadece kadınlarda var kadınlar kendi başını belaya sokmayı çok seviyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. kadınlar badboy seviyor
10 YorumlaKadınlar genel olarak böyle
17 Yorumla- 1 yıl
Dürtülerin ile hareket etmemelisin ama zor buda
Hani erkekler hep cinsellik peşinde diyor ya kadınlar
Emin olun o erkeklerin hepsi deli gibi aşık olup gözünden sakindigi kadın tarafından terk edilip aldatıliyor ve o hale geliyorlar
Giden kadın da sizin gibi ağzına edene gidiyor oda işini görüp o kadını aldatıyor o ilişkide bitiyor
Sonra kadın bıraktığı çok sevene dönüyor ama artık o kişi o kadını eski yerine koymuyor çünkü güven kalmadı artık ve oda cinsellik için oluyor kadınla
Neticede kadın ilgi sevgi görünce terk ediyor bende çözemedim
Gizli Üye(18-24)1 yılBizim yapmacık türk kızları böyle kusura bakma ama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçoğumuz böyleyiz ya imkansız daha hoşumuza gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOna layıksın demek ki
10 YorumlaA. ptal olduğun içindir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılDemekki alışkanlık olmuş sende
00 Yorumla İyi oluyor size
00 Yorumla
1 yılDüzgün birini sevemezsinizki zaten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda genetik bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesnetsizsin. Kzbansin cunku esc de olabilirsin
013 Yorumla- 1 yıl
En son dediğin değilim
Cevap sahibi1 yılDiğerleri doğru yani?
Yüzde 70 tahminim başarili- 1 yıl
Yani pek anlamlarına bakmadım
Cevap sahibi1 yılYaş kaç senin
- 1 yıl
22
Cevap sahibi1 yılHmm iyiymiş burada msn