Selam kızlar! :) Yıllardır duyarım nan bunu ben, kadın kadının kurdudur, bazen de yurdudur diye. :D Ama bi türlü bulamadım doğrusunu, size sorsam bana söyler misiniz? ;)

Selam kızlar! :) Yıllardır duyarım nan bunu ben, kadın kadının kurdudur, bazen de yurdudur diye. :D Ama bi türlü bulamadım doğrusunu, size sorsam bana söyler misiniz? ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadın kadına destek olmalıdır tabi ki de
Hem kurdu hem yurdu
Bence Şu an kadin kadinin düşmanıdır
O sizin biliceginiz is 😂
Sen hemcinslerinin kurdu musun yurdu mu?
Tabii ki de yurdu. :)
İşte dünyada böyle olan tek kadın sen değilsindir. Senin gibi yurdu olan kadınlar vardır ama kurdu olan kıskanç tipler de vardır. Sorunun cevabı kadından kadına değişir olarak verilebilir bu nedenle 😊
Maalesef çoğunlukla kurtlara rastlanıyor. :( biz yurt diyenler azınlıkta kalıyoruz ve birbirimizden başka kimsemiz yok. :( en çok da o kurtlardan çekiyoruz. :(
Onlar öyle meyvelerin içinden çıkan küçük kurtçuklardır. Terliği baş üstlerine ez dev hanımefendi 😊
Bazen bende ööle düşünüyorum yalan diil. :D yapabilir miyim bilemiyorum. :D en iyisi uzak durmak sanırım. ;)
Uzak ya da yakın durmak için çaba gôstermenize gerek yok. Siz önünüze bakın. Yolunuza çıkarlarsa zaten çok minik oldukları için görmezsiniz bile ezer geçersiniz 😊
Anladım. :) Bu destek için kocaman teşekkür ediyorum sana. :) hey, iyi ki var böyle güzel insanlar! :)
Rica ederim ne zaman isterseniz destek olurum hatta bir soruda da sizin cımbızınız olmuştum o da güzeldi 😊
Yurdu