https://hizliresim.com/1a1cjw4
https://hizliresim.com/kh3rknu
https://hizliresim.com/5dc3wfe
Yaşadığımız cevre..
insanlar... olaylar...
sosyal medyadaki karakterler..
gunduz kusagindaki olaylar, magazin programlari..
siyasetciler, sanatcılar...
Hatta marketteki kasiyer kiz bile...
...
Hersey, ama hersey sizin de gozunuze cok sahte gorunmuyor mu?
Sanki herkese belli bir rol ezberletilip ögretilmis ve birileri tarafindan bu rolun layikiyla oynanmasi isteniyor gibi..
Bazi insanlarin yuzundeki gülüşler bile o kadar sahte, o kadar yapmacık ki, kendimi inandirmak icin zorlasam da olmuyorr.
Sizce bu icinde bulundugumuz, yasadigimiz hayat ne kadar gercek?
Suyundan topragindan tutun, yedigimiz yiyecekler, soludugumuz havaya kadar hersey fazlasiyla yapay degil mi?
Belki de bizler artik yapay hayatlar yasiyoruz ya da daha kotusu yasatiliyoruz...

Marketteki kızlar ülkemizdeki en kötü karakterler!
Hizmet sıfır birde dokunmayım diye resmen parayı yüzüne fırlatacak pislikler.
Allahdan gelişen dünyada ilk onlar işlerini kaybedecek.
Dünyaya gelince
Bence zaten paralel dünyadalar yaşıyoruz yani matriks olayı.
Ölen kişi bu matriks frekansını bırakıp (bu frekansa ait kıyafeti, bedeni, bırakıyor)
Ve sadece frekans degiştirip aynı ortamdaki diger matrikse geçip yeni frekansa adepta olur.
Farklı bir frekans oldugundan kimsede göremiyor
Yaşıyoruz.
Her sabah nereye gittiğini bilmeden bir işe giden, her akşam nereden çıktığını bilmeden bir işten çıkan, sevmediği hayatı yaşayan, sevmediği işi yapan, sevmediği kişilerle yaşayan, kalabalıklar yüzünden yaşamaya karşı ne bir sevgi, ne de bir sevgisizlik işareti olmadan gelip geçen, her akşam evinin dört duvarı arasına sanki bir mezara girermiş gibi giren, gecelerini bir sıkıntı yorganının altında yalnız ya da yanındaki yabancı gövdeyle geçiren bütün ölü kentlerin, ölü doğmuş çocukları... Size bu ölü yaşamı hazırlayan "sermaye sahibi egemen sınıftır" bu acımasız oyunun varlığı siz izin verdiğiniz sürece sürecektir
Velev ki sanal bir dünyada yaşıyoruz? Bu neyi değiştiriyor? Çektiğimiz acıları mi aldığımız mutluluğu mu? Sanal da olsa bu duyguları dibine kadar yaşıyoruz. Müdahale etme şansımız var mi? O da yok. O zaman bu sanal dünyadan maksimum verimi, maksimum mutluluğu almaya çalışmak lâzim. Sanal dünya da olsa tadını cikarip da gitmek lazım azizim 🤣
Sonsuzluğun sonunu düşünmek gibi bişey bu maalesef. Sonu varsa sonsuz olmaz, sonu olmayan da bişey olmaz. İçinden çıkılamayan bir denklem.
Olaya farklı bir pencereden bakalım yaşadığın hayat eğer senin değilse evet sahte bir dünyada yaşıyorsun ;yani hobilerine zaman ayıramıyorsan, gün doğumunu, gün batımını yıldızları izlemeye vaktin yoksa duygusuz sahte başka kimliklere bürünmüş insanlar hayatına yön veriyorsa beyaz yakalı bir köleye dönüştüysen evet sahte bir dünyada yaşıyorsun çünki oraya ait değilsin bir simülasyonu içindeki basit bir karaktersin sadece 🙌
Merhaba, ben İrem, insan davranışlarını gözlemlemeyi çok severim. Senin düşüncelerine katılıyorum, dünya gerçekten yapay gibi görünebilir bazen, özellikle de sosyal medyada, sahte yüzler ve roller var. Ama unutmamalısın; gerçeğin bir yanı her zaman var. Belki de her şeyin ötesinde, en gerçek olan iç sesimiz ve hislerimiz. Kendini koru ve içten geleni dinlemeye devam et. 🌿✨
Cevap
21Cevap
Zaten simlasyon gibi ya, Ana similasyonun kaza bölümünde ve işsizlik bölümündeyim. Böyle similasyona soxum.
Ahahah 😁
64.media.tumblr.com/.../...u275fMd1tzkbrl_250.gifv gül gül gıcık :D
sahte bir dünyada yaşıyorum ben
Her an her şey olabilir xs
Böyle düşünme böyle düşündükçe gittikçe kafa kafayı yersin. Hayatımızı yaşıyoruz işte bir şekilde.
Basit dusun diyorsun 😇😇
Felsefe yapmaya gerek yok 😝
Evet çünkü bunları geniş düşünmek insanı yoruyor ve çok kafa karıştırıyor
Yok ya ileri bir tur bile bu kadar absürt şeyler dizayn edemez.. Bu kadsr saçması mümkün değil :)) meelsef her şey gerçek
Pasa pasa yasicaz diyorsun
Pek Paşa paşa degil ama oylz diyelim :))
Benden sana gelsin
🙏🙏🥰
Ben kendime bakıyorum artık sahteler yalancılar falan filan gülüp grciyorum kendi hayatımı gerçek gerçek yaşıyorum..
Umarim gercektir 🙄
Bak ben dinsiz imansız allahsız kitapsız biriyin o yüzden inandığım seynfercek gerisi umurum. disin
Neydi filmin adı Jim Carrey ın oynadığı o aklıma geldi
Neymis 🤔🤔, hatirlarsan yaz
Truman show
Aa evet tamam hatirladim 👍🏻
bulunduğun ülkeyi değiştirmeli ama biraz zor olur
Ben basardim 😬🤫🤫
Hangi ülkeye gittiniz? Beni de nüfusunuza alabilir misiniz?
En gerçek olan kasiyer kızlar detaydakiler arasında.
Ağır şartlarda 3 kuruş para için çalışıp, halâ çevrelerine pozitif enerji yayabiliyorlar🙃
Bence bu insan üstü bir özellik ve oldukça değerli..
Uzun yıllardır.
Gerçek olan oldukça az olması muhtemel.
Merak etmeyelim hepimiz gerçek dünyaya her gün geçtikçe yaklaşıyoruz
Sahte değil dünyayı gerçekten yaşa ama imtıhanıyla ama sevgiyle aşkla ama hüzünle ama guzel yasa
🙏🙏🥰
Ooo.. REM..
"That was just a dream.. That was just a dream.. That s me in the corner.."
Her satırı doludur bu şarkının..
Zaten sahte dünyada yaşamıyor muyduk?
Oyle miydi 🙄
Göz devirmeyelim lütfen.
Welcome to EarthVerse. Sanal dünyaya hoş geldiniz
Bu sanaldan da sanal bi dunya bence 😟
Biz bu zamanı hızlandırmamalıydık.
Sahte değil tamamen gerçek
matrix evreni olabilir