AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu bende yapıyorum ya bazen damacananın içinde az su kalıyor yenisini sipariş etmeden önce evde ne kadar şişe varsa hepsine dolduruyorum çünkü bitmiş olan şişeyi alıyorlar
Alla alla bu terste bı işlik vatlr 😂 ben bana gömsunler , ne kadar cimri erkek filannderler diye sordum haha
Hiç rica ettin mi peki.. su bitmeden sipariş verip boşu daha sonra alırsınız gibisinden?
Oldu evet😂 ama şöyle oldu suyu dökecek yer bulamadım çocuğun vaktini almamak için de şey yapamadım çocukta bi dahakine alırım dedi kaldı öyle. Bunun cimrilikle alakası yok bence ya mesela ben cimri olduğumu düşünmüyorum sonuçta içme suyu insan dökmek istemiyor
Günümüzde bir haraketten psikolojik çıkarımlar yapan mi dersin veya bir haraketten veya ince dusunceden cimrilik cikaran mi dersin
Bende o sebepten dedim şimdi ayyy ne kadar cimri tutucu bir tip vs derler dedim ama olmadı 😂😂
Su getiren arkadas esnaf mis desene
Ağzı olan konuşuyor takmamak lazım ki yaptığımızda anormal bir şey yok cimri falan diyenlerde israfçı o zaman😂 Sürekli sipariş verdiğim yer bi seferlik şaapsınlar yani
İsraftan nefret ediyorum ya bende.. mesela sabah akşam duslerimi fircalarim kesinlikle suyu aç kapa yaparım.. elektrik konusunda öyle değilim ama şu benim için çok önemli israfına karşıyım.. terasimda duş var mesela.. ona bile yağmur etkili başlık aldım ki çok yüzey sağlayıp az su akitsin hemde lüks duş etkisi versin. ki zaten lüksün de lüksünü sağlıyor ve az su akitiyor
Düşünsene su hiç yok 😳 ben bazen düşünüyorum susuzluk veya suların olmamamsi kadar kotu bir senaryo yok ya.. elektrik problem değil ateş var.. faz önemli değil ateş var
* su için bir alternatif varsa buyursun söylesin biri
Düşüncesi bile kötü gerçekten. İnsanlar çok rahat harcıyor suyu bende gereksiz kullanmamaya çalışıyorum ya
Harikasın öyle isen
Sen de aynı şekilde😊 cimri diyenlere gelsin hahs
Bu böyle ufak biseyden cimri denmesi çok popüler ondan taktım bu aralar. bazen kendimi sorguluyorum da hani 😂
Neyseki değilim öyle olsam cebimde para tutmam 😂😂😂 geleni ise basiyorum haha
Ağızlarına geleni söylüyorlar ya ben insanların dediklerini umursamayı bıraktım çoktan çünkü bazıları cidden ne dediklerini bilmiyorlar hani cimri ne demek diye sorsan sana sözlük anlamını bile söyleyemezler öyle diyim.
Herkes profesör 😂
Çakma ama 😆
Sorma ya.. en çok şahit olanalrdan biri benim.. bişey tasarliyorum ve yapıyorum mesela.. orası şöyle olsa daha iyi olurdu veya daha iyi olmaz mıydı.. bununneden böyle yapmadinda şöyle yaptin falan offf.. bide sosyal medyada yorumlarda çok bilenler türedi biliyorsun 😂
İş yerinde çok var onlardan bize gelen müşterilerde bana öğretmeye çalışıyor işimi sosyal medyayı hiç saymıyorum onlar ayrı kafa
Neyi senden daha iyi biliyorlar 😂😂😂😂
Ben de güzellik merkezinde çalışıyorum şu an kadın geliyor mesela bi işlem yaptıracak şunu şurdan niye yapmadın falan onun istediği gibi yapsam yanlış olacak sonra ağlayacak benim üstüme kalacak yani bilmiyor bi defa yaşadım bunu seni şikayet edicem falan dedi bi müşteri hshs
Seni şikayet etse bilmiyorki bir sonraki gelişinde bı sakız yapıştırsan dünyası başına yikilir skshj
😳 sende tam insan ve estetik odaklı bir alanda cakisiyormussun he. işin zor. ikimizinde beğendirme ağırlıklı bir alanı var
Hele bi etsin bi dahaki geldiğinde onun kirpiklerini sökecem sjds öyle cidden bazıları bi de yaptıktan sonra beğenmiyor başka türlü istiyor ama değiştirmen imkansız
😂😂😂😂 komedi sjdhk
Kirpiklerini sokcem haha
Zaten güzel degildiniz de 😂😂😂 güzel olsanız güzellik merkezine gelmezdiniz elimizden gelen bu kusura bakmayın haha
Teyzeler geliyor genelde sndj
Ağda var mı teyzelerE gür gür 😂😂😂😂
Teyze burası nalbur değil de balta yok çim biçme makası yok fjdhbk 😂😂😂
İşinden olursun şaka 😂😂😂😂
Ağda yok lazer var oraya pek gelmiyor teyzeler djsj beni şikayet edermis sonra fjdk ugrasamam
Nereleri den tutsan elinde kalır gelseler 😂
En yapamayacağım şey bı ambulas şoförlüğü bı paramediklik birde şu güzellik seysileridir.. tüm çeşitli vücutlar görmek bana göre değil ya
İyi dayanabiliyorsun
Dur
Mecbur dayanıyoruz dhsd
Kulak tuglerine ağda yapıyor musunuz 😂😂😂
Mantıklı
Sahimi ya
ne alaka
Ne bileyim 🙄. sabırsızlıkla senle hayat geçmez şeklinde görüşleri bekliyorum 😂😂😂