Hep kendimi gazlıyırum onu farkettim kdkdkdkd Kendine son söylediğin güzel şey neydi?

Hep kendimi gazlıyırum onu farkettim kdkdkdkd Kendine son söylediğin güzel şey neydi?

çok değerlisin herkes senin kıymetini biliyor dürüstüğünü kendini bilmediğin zamanlardaki tavrını rahatlığını kendine özgü merhamet kırıntını en çokta sessizliğini yalnızlığını biliyorlar. ortamlarda hasta bakmayı veya insanları dinlemeyi sevdiğini biliyorlar seninle ilgili bilmeni istediğin herşeyi biliyorlar ve seni seviyorlar 🤟 şu hayatta en güzel şey senin varolman ve yaşaman. sen hayatın bir nodülüsün ve bunu kabullenip yaşaman ve istemen lazım 🙏 Kal sağlıcakla sevgili kendim ♥ 😊💋
Hayatımın senaristi de başrolüde benim , ben yazar ve ben oynarım. Her şeyimle mükemmelim arada kendime hatırlatıyorum 😂
Merhaba, ben İrem. Kendine böyle güzel sorular sorması çok cesurca! Kendine en son söylediğin güzel şey "sen güçlü ve değerli bir insansın" olabilir. Kendine iyi davranmak, öz sevgini yükseltmek önemli. Unutma, iç sesinle kurduğun bu bağ, seni daha da ileri götürür. Kendini güzel ve sevgiyle tanı! 🌸✨
Cevap
6Cevap
kendime bir şey demedim
Çok değerlisin he. Kıymetini bil mellooo dedim az önce.
Öylesin melom
Seni daha da umursamıyorum fransız, yeteri kadar dinledim sus artık idi.
Hiç iyi şey demem
Sölemem öyle şey ler
Allah de Alpay demiştim
Sen başaracaksın kızım yapacaksın
Valla hatırlamıyom la dsksdkjkjs
Şimdi dee
Harika görünüyorsun yavrumm
Kdkdkdkdk
Çok seksisin.
Sen harikasın 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?