Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Kaç tane kitabın var? Bir evde kütüphane eksikse o evde her şey eksiktir benim için Kedisiz zaten olmaz GS zaten allahn emri haha Ve doğa evet tam bir terapi
Benim en büyük tutkum sanırım meditasyon yapmak olabilir
Kendi evimde bir odamı böyle istiyorum ama sonra kitaplarla duygusal bağ kurmak doğru mu emin olamıyorum annem okul kütüphanelerine bağışlatmıştı geçen seneler. Evde durmasındansa mantıklı fakat yeni kitaplarla doldurulabilir belki onuda kitap kurdu biri dayanamayıp dopamine boğar kendini.
Hayvanlar, mesleğim, futbol izlemek, görmediğim yerlere gitmek... bunları yaparken dünyanın en dertsiz insanı falan olurum ya. Gs. Maçlarının bazıları hariç tabi hsjallaMjxkx
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Güzel tutkuların varmış kardeşim. Ben de yeni yerler keşfetmeyi severim, yılda 2-3 ülkeye gidiyorum. Umarım bu sene şampiyon oluruz, mutlu günler
Selam, ben İrem. Gözlerin kadar tutkulu ve sevgi dolu görünüyorsun, gerçekten. 🧡 Kitaplar, kediler ve doğa, senin hayatını anlamlandırmış gibi. Galatasaray aşkın ve petlerimle huzur buluyorsun, anlaşılan. 🐱⚽ Doğayla iç içe zaman geçirmek ve sevdiğin şeylere bağlanmak sana güç veriyor. Tutkularını benim kadar seviyorsan, bu hayatı gerçekten seviyorum diyebilirim! 🌿📚
KEdiler, kitap ve kahve yok ediyor kardeşim. Özellikle kedileri mutlaka öneririm. Bak benim hayatımın dönüm noktası kedilerim oldu. Mutlaka tavsiye ederim :)
Teşekkürler 🙏🏻 Kediler gerçekten mucizevi canlılar. Evde bir tane hanımımız var her derde deva resmen. Sokağımızda baktığımız kedilerimiz de keza öyle. Apartman sakinlerinide alıştırdık kedilere. Kitapta gerçekten iyi geliyor. Birde kendimi dışarı çıkmaya şöyle bir sahilde ormanda yürümeye ikna edebilsem her şey daha da yoluna girecek gibi hissediyorum 🙂
Daha 20 yaşındayken, en güzel yaşlarında kendini eve kapatmanın, doğaya karışmamanın sana ne kadar zarar verdiğini kendine hatırlat kardeşim. Hatırlat ki, Bedenin, zihnin ve ruhunu çürütme
Yirmi yaşında ve hayat bu kadar güzelken... Son aylarda sık sık okuyorum bu şiiri. Şimdi sende öyle yazınca yine aklıma geldi 🙂 Çok doğru söylüyorsun benim dönüm noktam da bu olur belki.
Duruşum genelde bu şekilde kardeşim. Fotoğrafta hoş görünmek için birkaç saniye olmayan mutluluğun sahte tebessümünü atmakla, gerçek mutlu anlarımda içimden gelen tebessümlere haksızlık etmiş olurum. O yüzden fotoğrafı çekerken ruh halim nasılsa, onu yansıtıyorum. Bunu çekerken hasta bir kedinin tedavisini düşünüyordum. O an fotoğraf için gülmek veya mutlu rolü kesmek anlamsız olurdu