Kişilik & Karakter Kafanızın içinde kaç sekme var? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Sistem çökecek sekmelerden kapatamıyoruz da puffff Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkür ederimm🫶 Kafanızın içinde kaç sekme var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. kafam internet tarayıcısı gibi 15 sekme peş peşe açık 4 tanesi donmuş yanıt vermiyor ve müziğin nereden geldiğini bilmiyorum 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl hepimiz aynı insanız şu an anladım hsjsksks Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. 40-50 kadar herhalde ya ram'ler yetmemeye başladı 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biraz Overthink oldum bugün.. Ama çok şükür ki çok sekme yok. 😊 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Sayamadığım kadar çok sekme var kafamın içinde 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Birini kapatayım derken donup peşpeşe 10 sekme açılıyor🥺 1 0 Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Selamün aleyküm. O kadar az düşünüyorum ki. Çok yap az düşün bu aralar mottom. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sayısını ben bile bilmiyorum.Size nasıl söyleyeyim. 1 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı. Mavi ekran verdim😅😅 1 4 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Aynisiii Yorumla Hakanesk 1 yıl Neler var kafanda Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Çok fazla şey Yorumla Hakanesk 1 yıl Benimde. Ve sıkıldım artık rahatlamak istiyorum Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 1 onuda kapatmaya çalisiyorum 🥲 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Birkaç tane 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beynimin içi bloke oldu desem yeridir 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. kasıyo 2. yi açamioz ram düşük 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. sonsuz sekme ve tilki var 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Error verdim artık 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Hepimiz aynıymışız Yorumla
Duruuusss Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Hshshsh aynısı 1 3 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Kapatmanın yolu yok mu vallahi düşünmekten beynim akıcak hsjsksks Yorumla Duruuusss 1 yıl Keşke olsa meditasyon falan diyorlar da denedim dusunmekten yapamıyorum sjjdjd Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Hahahahaha Yorumla
İlhanYıldırım Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 75% 1 yıl 65.5 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Benim ki 119 un üstünde Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. 3 milyon 999 sekme. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bazen cok🙂 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. 3 bucuk 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hesaplanması erot 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saymadım 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kafam internet tarayıcısı gibi 15 sekme peş peşe açık 4 tanesi donmuş yanıt vermiyor ve müziğin nereden geldiğini bilmiyorum
hepimiz aynı insanız şu an anladım hsjsksks
40-50 kadar herhalde ya ram'ler yetmemeye başladı
Biraz Overthink oldum bugün.. Ama çok şükür ki çok sekme yok. 😊
Sayamadığım kadar çok sekme var kafamın içinde
..
Birini kapatayım derken donup peşpeşe 10 sekme açılıyor🥺
Selamün aleyküm. O kadar az düşünüyorum ki. Çok yap az düşün bu aralar mottom.
Sayısını ben bile bilmiyorum.
Size nasıl söyleyeyim.
Bereketi kaçmasın diye saymıyorum 😃✌️
Mavi ekran verdim😅😅
Aynisiii
Neler var kafanda
Çok fazla şey
Benimde. Ve sıkıldım artık rahatlamak istiyorum
1 onuda kapatmaya çalisiyorum 🥲
Birkaç tane
173 sekme açık hafıza folu
Hiç yok kapattım hepsini