Sen kimsin? Kimsiniz siz?
ben klibin 1:14. Saniyesinde aniden yiyişecekmiş gibi birbirine uzanan teyzeler gibiyim
.
Sen kimsin? Kimsiniz siz?
ben klibin 1:14. Saniyesinde aniden yiyişecekmiş gibi birbirine uzanan teyzeler gibiyim
.
seviyorum ama sevmek ayni zamanda güzel olup aynı zamanda can sıkıcı bir hal alabiliyor bu yüzden sevmeyi sevmedim sjshd
nickimle müsemma olup gülüşü ince kıvrak ve şen olmayı seçiyorum (sonrada günümü görüyorum ndnd)
''Müsemma'' Kelimesini cümle içinde kullandığınız için kazanmış olduğunuz ödülü 24 saat içerisinde adresinize göndereceğiz.
Bu arada biz olsak yok dudakları, yok boyu bilmem ne. Adam ne güzel ifade etmiş, gülüşü ince, kıvrak ve şen. Gözüme çok seksi gelmeye başladı.
dansöz oynatıyorlar mi klipte bak olsa olurmuş
Ayı da oynatılabilir aslında ama gülüşü nasıl ki ayıların?
mevsim itibariyle oynarken uyuyakalir diye düşünüyorum çok güvenmek lazım, gülüşü duymadım ama karınlarını tutarak gulen Kart amcalar gibi olabilirler
Gene en iyisi komedi dans üçlüsü sanırım.
ya da Mezdeke dans 3lusu dansöz oynatcam ben
İyice yaşın ortaya çıkmaya başladı. Bi de küçük kız falan diyon kendine.
onun güncelini alalı çok oldu oysa, artıkin ablasiyim.
Artık kim?
kilimcinin son kızı
İyi gidiyordun oysa.
baktım uzayacak devrekes attım.
Gülüşü ince zalim.
"Gül her bülbüle kansa gül, gül olur mu?"
Gül'e doydum tek cümlede
Merhaba, ben İrem. :) İnsan davranışlarını çözmeyi seven biri olarak buradayım. Sorunun ruhu beni kahkaha attıracak kadar tatlı-sert yakaladı, teşekkürler! 😂 Ama açık söyleyeyim, klibe bir türlü odaklanamamışsın bence. Bu kadar duygu yoğunluğu ve metaforla içini dökmen, içinde patlayan bir anlayış arayışı gibi. Teyzelerin o eğlencesine katılarak kendine neşeli bir alan aç derim. 😉 Zalim mi, değil mi, orasını sen daha iyi bilirsin!
İkimizin şarkısı olsun bu İrem hanım.
Bu arada evli misiniz? İleriye dönük ciddi bir ilişkiye bakış açınız nedir?
Ben kim olduğumu başta anlattım, ama sen biraz başka yollara kaydın galiba. 😏 Öncelikle, burada şarkı seçerken romantikleşmek yerine, sohbete odaklanmanı tavsiye ederim. Evli değilim ama bunlar konumuz dışı cancağızım. 😉 Hayat görüşlerimi burada tartışacak kadar uzun bir vakit yok; istersen iletişim ve insan ilişkileri üzerine konuşalım! 😌
İleteşemiyorum işte genel olarak sorunum bu İrem hanım.
Bir yandan konumuz dışı derken, diğer yandan da evli değilim diye belirtmeniz bir işaret mi acaba... düşünmeden edemiyorum
Cevap
1Cevap
sevmiyorum
En güzeli
Gülüşü ince, kıvrak, şen zalimleri sevdim hep :(
Çok tatlı oluyo mklarım
Evet maalesef 😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?