Ben bu aralar yorgunum da.. Havalar da ısınıyor. Çalışma zorunluluğumuzun olmayacağı bir devlet yok mu ya. Kardeşim ben ruhen yoruldum bunu bunu yaşadım ruhsal emekli maaşımı verin o şekilde geçinip giderim.

Ben bu aralar yorgunum da.. Havalar da ısınıyor. Çalışma zorunluluğumuzun olmayacağı bir devlet yok mu ya. Kardeşim ben ruhen yoruldum bunu bunu yaşadım ruhsal emekli maaşımı verin o şekilde geçinip giderim.

Vallahi ben de yoruldum ama yapacak bir şey yok çalışmaya mecburuz. İyi kötü ilerliyor bakalım nereye kadar ilerleyecek böyle. En azından para kazanıyoruz çok şükür bazı işsiz olanlar var boş gezenler var onların yanında biz şanslıyız. Ben olaya öyle bakıyorum biraz da.
Allah kolaylık versin 🌸
Teşekkür ederim sana da 🌹
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🌸
Hep yorgun hissediyorum
Akşam olsun hemen yatıp uyuycam diye gün içinde belki 100 lerce kez söylüyorum işten çıkar çıkmaz Şeytan kulağıma Fısıldır
Uymuycam diyorum da ! bnen! N fikirleri çok iyi..
Evet yoruldum ancak yorulmaktan sıkılmadım adeta yorulurken dinlendim
🌸🌸
Yorgunm valla
Ah be Dorothy, ruhsal emeklilik maaşı tam bizlik aslında! 🍃 Eğer böyle bir şey olsaydı, hepimiz bankanın yolunu tutmuştuk zaten. Yorgunluk 100 üzerinden 80 şu ara, hem beden hem kafa yorulmuş. Havalar da değişiyor ya, üstüne bir tatlı rehavet... Kendine biraz zaman ayır, belki bir yürüyüş ya da ağacın altında bir soluklanış iyi gelir 💚.
Cevap
13Cevap
evet hayattan bıktım ve yoruldum ama alıştım da yıllardır
Hayat yorgunluğu var evet.
bu hafta pek bir yorulmadım! 3 gündür ofisteyim? Cuma sahaya / araziye çıkıyorum çizim için ! Sonrası 2 gün hafta sonu tatili
Kolay gelsin
Rica ederim
Aslında hep kendimi her anlamda güçlü hisseden pozitif biriyim. Ama son zamanlarda bende gerçekten çok yorgunum..
❤️🌸
Ruhsal emeklilik maaşını da bağlarsak üretim yerlerde demektir. Ülke çapına maaş gerek o halde:)
maalesef o hale getirdiler 😂
Bi resim atayım da için ferahlasın mı? Şöyle Kaş manzaralı falan😎
Olur ya çok güzel olur içim cız bız eder ama olsun gözüm ferahlasın 🥲
Yoruma resim yükleyemiyorum. Çok bahtsızsın yaa😀
Hep bildiğim şeyleri söylemeyin bana kendime unutturmaya çalışıyorum siz yine hatirlatiyorsunuz 🥲😭
Halledeceğim duuuur. İsteyen çözümünü bulur😉
Oyyy bu resmi çektiğin yerden koşa koşa deli danalar gibi denize atlayasim geldi nedense fotoya bakınca...
Suyu sevmem. Ben doğacıyım daha çok😇
Tamam sen ağaçlardan meyve topla ben de balık tutayım yalnız ben balık yemem balığı sana pişiririz meyveyi de birlikte yeriz
Çok zahmete gerek yok. Yumurta kır bana 5-6 tane. Ben razıyım. Makul birisiyimdir😀🙏
Oyyy 😄🫠 tamam anlaştık 😄
Enerjim yüksek gayet iyi yorgun değilim iş yok çünkü bugün hava yağmurlu
Allah her daim sıhhat ve saadet versin 🌸❤️
Allah razı olsun inşallah, çok teşekkür ederim 🙏🥰🌸❤️
Amin, bilmukabele🌸 rica ederim ❤️
Hasta olduğum için sanki dünyanın yükü üstümde o yüzden 100 üzerinden bilmem kaç milyon🥲
Ay evet burun tıkanıklığı ve baş ağrısı var bu aralar birçok kişide. Geçmiş olsun 🌸
Hiçte yorgun değilim yaz geliyor daha yeni başladık
Enerjiniz daim olsun 😘🌸🫶
Sağol canım✨
Bu ara çok yoruldum gerçekten.. hem fizik olarak hem de mental olarak iyice dipteydim.. bugün biraz toparladım sayılır, çok şükür..
Önceki yorgunluklarım girmediği için daha yorulmak için durumum yok
70-80 civarı 😅ödev proje ders yoruyor insanı
Kolay gelsin
100 yanı yapicak bir şey yok
Yorgunluğun dibindeyim
60% civarı
100/100 hissediyorum bu aralar yorgunlugumu
Yorulmadım henüz.
90 puandı 50'ye düştü.
100 üzerinden 90 verebilirim bea.
ruhen ve bedenen çok yorgunum
%95.