Bu insanlarla nasıl başa çıkacam? Bişeyler önerin?

Çevremdeki insanlar 1980 yılında evlenmiş torun sahibi insanlar gelip bana, evlen, evlen, bul biri, evlensene falan diyorlar. Tamam hak veriyorum yaşım geldi ama evlenmek okadar kolay değil ki. İstediğim zaman istediğim kişiyle istediğim saatte evlenirim sanıyorlar. Öyle zannediyor sanki tüm kızlar dünden razı ben istemiyorum sanıyor. Diyorum kim var kimle evleneyim. Bul birini diyor. Gözünü aç sağa sola bak diyor. Bakıyorum bulamıyorum diyorum. İnanmıyor. Kızlar beni istemiyor diyorum. İnanmıyor tipim, konuşmam iyi, çalışkan biriyim diye tüm kızlar bana gelir zannediyorlar. her şey tipde bitmiyor ki. Geçen teyzem, annem'e benim için kız bulmuş. Kız mühendis, ayrıca benden yaşca büyük. Ona rağmen kız yaşımı bahane edip olmaz dedi. Bizimkiler kızla nasıl konuşacağını bilmiyor. Benden foto at diyor sanki her şey bitti resim kaldı. Hiçbir kız kara kaşıma kara gözüme kanıp gelmez ki kızlar mesleğe maaşa statüye bakıyor. Neyse bir keresinde de, cüce ve şişko 30 yaşında birini bulmuşlardı. O bile reddetti beni şimdi 3 yıl geçti halen evlenememiş. Göz göze geldiğimiz de bu şişko kız bana ego yapıyor küstah. Bizimkiler eski usul ile evlenilir zannediyor ama 1990 da değiliz 2025 deyiz ve devir değişti, çağ atladık, 19. Yüzyıldan, 20. yüzyıla geçtik. Hale kafaları 19. Yüzyıldan kalma. Çünkü 19. yüzyılda evlenmişler, bizde öyle evleniriz zannediyorlar. Beni dünden razı gösterip, kızı seçici duruma sokuyorlar kızda doğal olarak reddediyor çünkü ağırdan almask, naz yapması farzdır. Dolayısıyla ailemin bulduğu kızlar eski kafa düşündükleri için, olduya bittiye getirmek istedikleri için, kızlarda naz yaptıkları için olmuyor haliyle. Beni de dinlemiyorlar. Birisi vesilesiyle tanıştıralım spontane gelişsin ozaman olur diyorum onu da kabul etmiyorlar. İşim zor yani. Kendim bula gelince. Bulamıyorum. Evet çok yakışıklıyım ama olmuyor her şey tip değil. Ortam, çevre, statü, meslek, maddiyat onlar tipden daha önemli diye düşünüyorum. Tamam elim yüzüm düzgün, akıllı mantıklı biriyim, zararlı alışkanlığım da yok ama zannediyorlar ki ben böyleyim diye 4/4. ğüm yok öyle şey zengin olsun uyuşturucu kullanana gider bu kızlar. En karaktersiz en güzel kardeşim adam bile maaşı güzel diye götürür. En tipsiz yüzsüz adam, statüsü sayesinde ayarlar kızları. Şimdi bunu eleştirenler, yorum yapanlar olacaktır ama gereksiz siz konuya cevab verin değerli kankiler. Bu arada Yaşım 34 😞

Bu insanlarla nasıl başa çıkacam? Bişeyler önerin?