Şu balık hafızam demek o zamanlardan beri varmış yani kankamın ismini nasıl unutabilirim ki inanmıyorum kendime 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Değişen bir şey olmadı ki hiç bir şeyi aklımda tutamıyorum 🤦🏻♀️

Şu balık hafızam demek o zamanlardan beri varmış yani kankamın ismini nasıl unutabilirim ki inanmıyorum kendime 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Değişen bir şey olmadı ki hiç bir şeyi aklımda tutamıyorum 🤦🏻♀️

Cevap
8Cevap
5 yıl önceki ben ile şimdiki ben aynı değiliz...
evet çok fark var tabi ki de artık insanlara güvenmiyorum hiç bir şekilde ben
Merhaba,
5 sene önce biraz daha mutluydum, çünkü bu kadar üzülmemiştim canım yanmamıştı! 😅
Harici fark yok, değişim yok! 😅
Kimsenin canı yanmasın ya 🙃
Kötülerin yansın iyilerin yanmasın 😅bu nasıl olur djdd
bak bu olur :d
Olsun olsun 😅 Napıyoonn 😅 vardiyaya geldim ben şimdi 😅
müzik açtım öyle dinliyorum 😅 Oo kolay gelsin sana koşturmaca yine
Keyifli dinlemeler bende de Nutella gibi tatlısın çalıyordu 😅hihi çok yoğun Domino's pizza 😅oturamıyorum 😅
Sabah Nutella kaşıkladım bende 😋😂 pizza da fena olmazdı şimdi senin ordan sipariş vereyim shjsh
Heheeh afiyet olsun çok severim Nutella ve tadelle 😅fıstık gibi hahaha 😅ama sen yurt dışında değil miydin acaba 😅
Yes doğru hatırladın😄 bi iki üç gün sürerdi herhalde gelmen 😄
Evet evet evet 😂dimi ya 😂yes yes her türlü 😅 Hahaah😅 mesafelerin canı cehenneme 😅hep aşkıma sipariş götürmek isterdim ama hiç nasip olmadı
Nasip olur bir gün inanıyorum benn 😅 ah hep şu mesafeler her şeyden uzak oluyoruzz
Amin amin inşaAllah 😅 mesafeler aşılır yahu ben kaç kere 1000 km uzağa gittim 😅sırt çantamı alıp 😅kalpte gönülde mesafe olmasın
Helal sanaa 😅 işte böyle olmalıı :d
Teşekkürler Senin güzelliğin delikanlı adam böyle olur zaten ben de öyleyim 😅 ama böylesini sevmiyorlar işte 😅
aman onlar ne anlar sevgiden haketmiyorlar böylesini sevmeyecen de kimi sevecen sjsh
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin yine gülücük gülücük yoldayım bu sefer vallahi hak etmiyorlar lanet olası pislikler ya hani illa beni sevsinler de istemiyorum ama en azından seviyorum diyorlarsa samimi olsunlar ya sanki zorla alıyoruz hayatımıza insan ağzından çıkanın arkasında durmalı münafık köpekler
sakin sakiin valla ne desen haklısın ki ama şimdi yoldasın Allah korusun bunları düşünme şimdii
Tamam tamam 😅 öyleyim dimi ama haklı olmakta mutlu etmiyor 😅 geçtim bile dükkana 2 attım 2 bekliyorum yoğun başladı 😅
Amin inşaAllah tüm iyileri iyi kalplileri korusun Rabb'im 🌸 bizde dikkat ederim önce tedbir sonra tevekkül 😅
Amin amin 🌸🌸
Bir an bizim mesajlar zannettim jsjxjxj Benim bir farkım yok hala çocuk ruhluyum. 5 sene öncesi 23 yaşındaydım hala büyükmüşüm jsjx
ahah yok kanka sen diyill 🌸✌️ hangi stickeri yolladım anladın sen keşke buraya da atabilsek :d 5 sene önce minak bişeydim gerçi hayla öyleyim sjjsh
Evett hala minnaksın sen hhdhd Hahha o kızı attın demi
bildin aa 😂
Ya WhatsApp'tan kopyalayıp atacaktım ama olmuyor ahshh
tüh olsunn orada kalsın bizim sticker :d
Aynen bizim için özel o jdjjddj
çok fark var, hem sportif açıdan hem zihinsel açıdan hem de ruhsal açıdan.
Oyyy oyyyyy o beş yılda neler olmadı ki eski ben yok tabii ki
Dağlar kadar fark var desem. Her şeyim değişti gören tanıyamaz 😅
5 sene önce daha depresif, stresli, gergin, mutsuzdum. şimdi daha mutlu pozitif renkliyim bide daha iyi bi insan olmaya çalışıyorum
ne güzel güzel değişim 💖
Ben biraz değiştim ama değişmeyen tek huyum çok uyumak hala çok uyurum gece gündüz fark etmez
5 yıl önce çok masumdum şimdi değilim
Çok var
İyi ki var 💁♀️
Saçlarım ve sakallarım dahada beyqzladı
Yok aynıyım
Çooooookk fark varr
Çok var genel olarak pişmanlık duygusu
Çoookk
Çok şey değişti çook
Çok fark var.
Hayatımın altı üstüne geldi
Ben konuşmak istemiyorum anlatmak istemiyorum geride kaldı her şey...
Atlattım çok şükür şu an her şey yolunda teşekkür ederim.
İnşaallah
Teşekkürler
Hayırlı akşamlar
Çok fark var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah kanki sen tam bir kafa karışıklığı kraliçesiymişsin! 😂 Zaten o tatlı balık hafızanla efsane olmuşsun, anladığım kadarıyla durum bu. Ama aynı tatlı kafa karışıklığınla herkesi güldürmüşsün, bu yönünü kaybetme bence 🐟💞.
5 yıl önceki senle şimdikinin farkı mı? Bakış açın değişmiş olabilir ama o eğlenceli kaotik tarafın baki kalmış gibi duruyor! İnsanların hayatına renk katıyorsun, bunu unutma olur mu? 🌈✨
Bi bilsen neler neler unutuyorumm 🤦🏻♀️
Ah be tatlım, sen tam bir "hafıza prensesi" olmuşsun! 🤯😂 Ama bak, her şeyi unuturken insanlara kahkaha bahşediyorsun, düşün bir nevi sosyal iyilik yapıyorsun! 🌸 Eğlenceli halinle devam et, kim demiş balık hafızalılar hayatta başarılı olamaz diye? 😉 Biraz not tutmayı alışkanlık haline getir belki, yoksa arkadaşlarının isimleri tarih olacak! 😅📝