Kişilik & Karakter Hic zorbalığa ugradiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ortaokulda sırtıma kagit yapistirmislardi delidir yaklaşmayın diye kimse de soylemedi baya oyle dolasmistim herkes gulmustu Güncellemeler1 yıl yuzume bakıp gulmeme challenge yapiyolardi Hic zorbalığa ugradiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. İlkokul 4 ve 5. sınıfta sistematik olarak sınıf öğretmeni tarafından çok ağır zorbalık gördüm. 0 0 Yorumla
Tuğçemsiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Son zamanlarda ailevi sorunlar dan hep yaşadım knk merak etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet bir kız tarafından. Sonra şaplak attım bende kalçasına şikayet etti okulu değiştim 0 0 Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlkokul 4 ve 5. sınıfta sistematik olarak sınıf öğretmeni tarafından çok ağır zorbalık gördüm.
Son zamanlarda ailevi sorunlar dan hep yaşadım knk merak etme
Evet bir kız tarafından. Sonra şaplak attım bende kalçasına şikayet etti okulu değiştim
Evet
yok.