maalesef ya gerçekten de elektrik de alamıyorum böylr erkeklerden çok itici geliyor itiyorlar. Hani arkadaş olursun ama ilişki anlamında olmuyor onlarla
İş yerlerinde falan vardır illaki sadece işe güce bakan işkolik kadın kız ortamı olmayan çok sosyal olmayan tipler öyle çalıştığın yerlerde falan denk gelebilir
Anlatamadım galiba sen soruda savaşçı ruhlu erkekler artık yok demişsin dimi Ama az önce de var ama bn istemiyorum dedin Şimdi de sevdiğim kalbim attığı yok diyorsun sen daha ne dediğini bilmiyorsun mq Neyse seninle daha fazla kafamı şişirmiycem önce ne istediğine karar ver bence
Sen demesen bile kadınların çoğu diyor, erkek kıskanınca görgüsüz, kıskanmayınca prenses, erkek kıllı olunca ayı kılını alınca g1y diyen bir sürü kız var yani bir erkek ne yaparsa kadınlara kendini sevdiremez
@Uranoss3 valla ben daima insanın özünü fıtratını koruması taraftarıyım. Ya erkek erkek gibi kalsın kadın kadın gibi Bunu demek suç olmuş ya şaka gibi.
Abi senin anlayacak kapasiten yok sanırım anlayınca yaz. Dede demedim eski yiğit erkekler gibi dedim! Tırsak pısısırak narin erkeklerden bahsetmiyorum. İki hasta olunca nazlanan
Cevap sahibi
1 yıl
Eski yiğitler dedeler oluyor sende biraz beyin olsa anlarsın
Soran
1 yıl
Benzetme abicim benzetme hiç mu duymadın. Onlar gibi olanlar diyorum yaslılar demedim.
Cevap sahibi
1 yıl
Yok öyleri yok olamaz
Soran
1 yıl
Var da denk gelir inşallah 👋
Cevap sahibi
1 yıl
Senin bahsettiğin Erkekler kuvvetli hç bir şeyden yorulmayan pes etmeden mıs mıslanmayan yapılı ağır başlı olgun erkek mi diyorsun Hangi yaş diyorsun
Soran
1 yıl
Evet tam böyle erkekler güçlü yapılı mız mızlanmayan naz yapmayan olgun yetişkin
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam da seni anlamıyorsun bu gençlerde yok eski Erkekler gibi Kadınını taşıyan iki atıp yürüyüp yorulan ergen gibi davranan Erkekler çok bende gördüm ama olgun bahsettiğin kişiler 40 50 yaşından 85 yaşına kadar gider
Soran
1 yıl
Genelde subaylar jandarmalar polisler böyle oluyorlar sanırım yani güçlü. Birde genelde doğulu erkekler
Cevap sahibi
1 yıl
Dediğin şeyler eski topraklar oluyor ne yazık ki bu zaman Kadını taşıyan Erkek az ben Erkek halimle görüyorum karı gibiler dinç değiller git gide lastik Erkek oluyor onlarda olur onlar hep görevde Kadın yüzü görmüyorlar doğulu da olabilirr Erkekler geç olgunlaşır ama san hangi istiyorsun
Soran
1 yıl
Doğulu bir sevgilim vardı o çok eril bir erkekti güçlüydü beni tasiyabilşyordu ama aileler istemedi ayrıldık. Kültür farklılıkları çok fazlaydı
Cevap sahibi
1 yıl
Anladım nasıl istiyorsun fizik olarak göbekli mi kaslı mı
Soran
1 yıl
Kaslı
Cevap sahibi
1 yıl
Kaslı daha kuvvetli daha çok güçlü olur sana konuştuğun doğulu kaslıydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
O erkek benim bu seferde buna laf söyleyenler çıkıyor
Ne gibi laf ediyorlar
Mesela hazırlıklarım var eğitim alma tabanca kullanma vs gibi ne gerek var diyorlar. Ben kendimi ve ailemi korurum ama diyorlar polis var cart curt
Onlara hiç bakma başkalarına göre hareket etmek zorunda değilsin sen ne yi seviyorsan o şekilde yap
Evet öyle yapıyorum. Yarın bir savaş çıksa ayakta kalacak şekilde geliştiriyorum kendimi
Evet mantıklı ne olacagı belli olmaz tesbirli olmak gerek
Her konuda tedbirliyim ve gerçekten kendimi devamlı geliştiriyorum
bizim zamanımızda ortaya çıkmaya başladılar bu jenerasyonda çoğunluk fos
Evet haklısınız eskilerde kalsı günümüzdede vsr ama çoğunluk Kürt erkekleri
evet onlar daha kuralcı mı ne yetişiyorlarsa bizim kiler klavyede ağır abi sokakta süt kuzusu okulda deha cafe cefa aşkta balon
Evet çok doğru dedin
Sevilecek erkek kalmadı bir varlar bir yoklar
maalesef ya gerçekten de elektrik de alamıyorum böylr erkeklerden çok itici geliyor itiyorlar. Hani arkadaş olursun ama ilişki anlamında olmuyor onlarla
Erkeklerin senin sevgine ihtiyacı yok zaten
Erkekler naylon değil kadınlar genelde naylon tiplerle takılıyor, gerçek erkekler ya hemen evleniyor evine işine gelip gidiyor ya da yalnız takılıyor
Evet bu da olabilir
Emin ol öyle ortada dolananlar boş beleş tipler
Peki böyle savaşa yiğit harbi erkekleri nerede bulabiliriz biraz taktik😂
İş yerlerinde falan vardır illaki sadece işe güce bakan işkolik kadın kız ortamı olmayan çok sosyal olmayan tipler öyle çalıştığın yerlerde falan denk gelebilir
Doğru benim eski sevgilim öyleydi harbiden de
Bende öyleyim ortam olmayınca birileriyle de tanışılmıyor
Haklısın bu tarz erkekler ortamcı tipler değil sanırım
Zaten sende tam uğruna savaşılacak kadınsın dimi
Genelleme yapmadan önce bi kendini sorgula tm mı
Uğruma savaşan erkekler var canım ben istemiyorum
Tamam mı ayol
Madem varsa öyle erkekler o zaman böyle bi soruyu neden sordun acaba bi dediğin bi dediğini tutmuyor
Savaşcı ruhlu yiğit erkeklerden bahsediyorum
Etrafımsa olan kişilerden sevdiğim kalbimin attıgı kimse yok.
Anlatamadım galiba sen soruda savaşçı ruhlu erkekler artık yok demişsin dimi
Ama az önce de var ama bn istemiyorum dedin
Şimdi de sevdiğim kalbim attığı yok diyorsun sen daha ne dediğini bilmiyorsun mq
Neyse seninle daha fazla kafamı şişirmiycem önce ne istediğine karar ver bence
Benim için savaşan istediğimi yapan var ama erkek gibi değil kadın gibiler. Kırılgan trip atan küsen
Böyle istemiyorum.
Savascı ruhlu demek, eril enerjisi yüksek yiğit erkek gibi demek.
Senin gibi kadına küfür etmezler bu erkekler mesela.
Sonunda birazcık mantıklı cümleler kurdun
Maço seviyorsun anladım
Eril erkek işte illaki maço diye adlandırmaya gerek yok. Yiğit mert, dedikodu yapmayan
Güçlü
ben sana küfür etmedim konuşma tarzım böyle yapmacık yalaka istiyorsan eğer o ben değilim işine gelirse
Erkek adam dedikodu yapmaz zaten ve erkeği kadından ayıran güçtür zaten
Katılıyorum aynı dili konuşmaya başladık
Başta mantıksız konuşuyordun çünkü bana hak vermeye başladın aferin
Savaşçı ruhlu sert erkeğe odun dersiniz kibar erkeğe kız gibi erkek dersiniz daha ne istediginizi bilmiyorsunuz
@Uranoss3 ben öyle bir şey demedim ki hiç bir zaman gidip diyenlere söyle
Sen demesen bile kadınların çoğu diyor, erkek kıskanınca görgüsüz, kıskanmayınca prenses, erkek kıllı olunca ayı kılını alınca g1y diyen bir sürü kız var yani bir erkek ne yaparsa kadınlara kendini sevdiremez
@Uranoss3 valla ben daima insanın özünü fıtratını koruması taraftarıyım. Ya erkek erkek gibi kalsın kadın kadın gibi
Bunu demek suç olmuş ya şaka gibi.
Keşke herkes senin gibi düşünse
Eskiden kadınlar da iki kelime edemezmiş korkudan, şimdikiler susamıyor
Yırtık poşet gibiler artık
Evet bacım sorma
Kafanı ve ortamını değiştir görürsün aradığın şeyi 👍
Bitirdiler o erkekleri
Bise sorabilir miyim acaba
Sorabilirsiniz
Sevmediğin nefret ettiğin bir erkeğe iftira atar mısın
Allah'a sığınırım böyle bir durumdan iftira çok büyük günahlardandır. Kişi cehennemlik olur
Pekı istesen dövdürebilir misin bir erkeği mümkün mü senin için
Neden soruyorsun bunu amaç
Söyleyeceğim cevap verirsen
Dövemem tabiki fiziksel olarak mümkün değil ama bir sopa falan bir kesici alet varsa savunurum kendimi
Yani başkasına dövdürebilir misin
Hayır sevmiyorsan banane allahındna bulsun. Niye sordun cevspla
Yok eskide
Vardıe da denk gelmiyor heralde
Varlar hala siz görmüyorsunuz
Haklısın bize bakmazlar diye heralde
Günümüzün koşulları gereği yok
Erkekliğin ruhu bu
Dedelere yönel o halde şimdiler seni sarmaz
Vallahi sizden daha erkek oldukları kesin
O halde bile:)
Sizin yaşınız kaç
Dedeler size iyi geliyor
Abi senin anlayacak kapasiten yok sanırım anlayınca yaz. Dede demedim eski yiğit erkekler gibi dedim! Tırsak pısısırak narin erkeklerden bahsetmiyorum. İki hasta olunca nazlanan
Eski yiğitler dedeler oluyor sende biraz beyin olsa anlarsın
Benzetme abicim benzetme hiç mu duymadın. Onlar gibi olanlar diyorum yaslılar demedim.
Yok öyleri yok olamaz
Var da denk gelir inşallah 👋
Senin bahsettiğin Erkekler kuvvetli hç bir şeyden yorulmayan pes etmeden mıs mıslanmayan yapılı ağır başlı olgun erkek mi diyorsun Hangi yaş diyorsun
Evet tam böyle erkekler güçlü yapılı mız mızlanmayan naz yapmayan olgun yetişkin
Tamam da seni anlamıyorsun bu gençlerde yok eski Erkekler gibi Kadınını taşıyan iki atıp yürüyüp yorulan ergen gibi davranan Erkekler çok bende gördüm ama olgun bahsettiğin kişiler 40 50 yaşından 85 yaşına kadar gider
Genelde subaylar jandarmalar polisler böyle oluyorlar sanırım yani güçlü.
Birde genelde doğulu erkekler
Dediğin şeyler eski topraklar oluyor ne yazık ki bu zaman Kadını taşıyan Erkek az ben Erkek halimle görüyorum karı gibiler dinç değiller git gide lastik Erkek oluyor onlarda olur onlar hep görevde Kadın yüzü görmüyorlar doğulu da olabilirr Erkekler geç olgunlaşır ama san hangi istiyorsun
Doğulu bir sevgilim vardı o çok eril bir erkekti güçlüydü beni tasiyabilşyordu ama aileler istemedi ayrıldık. Kültür farklılıkları çok fazlaydı
Anladım nasıl istiyorsun fizik olarak göbekli mi kaslı mı
Kaslı
Kaslı daha kuvvetli daha çok güçlü olur sana konuştuğun doğulu kaslıydı
İnşaallah olur teşekkür ederim
Ama sen pek halka açık ifade edemiyorsun gibi
😂😂
dağda
burada 😎
Bolluktan böyle oldu
Burada.