25 yaşındaki kız kuzenim : Narsisistik Eğilimler, Makyevelizm, (Çıkarcılık, manipülasyon, duygusal bağ eksikliği.) Bağlanma Sorunları ( Kısa süreli ilişkiler, duygusal tutarsızlık.) , Düşük Empati (İşi biten kişilerle iletişimi kesme, pragmatik yaklaşım.) , Sosyal Anksiyete (Maskelenmiş),(Statü kaygısıyla materyalizme sığınma ihtimali.) Narsisistik Kişilik Özellikleri, Tutumlu Bağlanma Stili (İlişkileri yüzeysel tutma, duygusal mesafe.) Antisosyal Eğilimler (Çıkarcılık, etik kuralları esnetme.) Depresif Belirtiler (Maskeli) (Duygusal boşluğu materyalizmle doldurma çabası.)
24 yaşındaki kız kuzenim : Histrionik Kişilik Bozukluğu (Dikkat çekme çabası (abartılı makyaj, dramatik hikayeler), Erkeklerle hızlı ilişki kurma ve terk edilme, Duygusal manipülasyon ("ağlama" draması).) , Narsisistik Eğilimler, Borderline Kişilik Özellikleri, Dürtü Kontrol Sorunları (İlişkilerde sabırsızlık, Sosyal medya bağımlılığı (beğeni takibi, takipçi kaygısı)). Depresif Belirtiler (Bakışlarda donukluk, yapmacık davranışlar, İç çatışma, Duygusal boşluk hissi.) Düşük Özgüven, Aile İçi Çatışmalar, Sosyal Kabul Arayışı, Hedef Odaklılık.(Akademik başarı için manipülatif davranışlar)
İki kuzenimin sorunları böyle yüzdelikleride var ama çok uzun olur diye düşündüm. sizce iyileşme ihtimalleri var mı. Bu şekilde onları sevebilecek ve evlenebilecek birileri olur mu? Bu iki kız hayatta mutlu olabilirler mi? evlenseler evliliklerinde sorun olur mu? anne olduklarında çocuk ile sağlıklı iletişim kurabilirler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer