Bu konuda kesinlikle zekaya daha fazla önem verdiğimi söyleyebilirim.
Zekaya olan ilgim, aslında insan ilişkilerinde temel olan şeyin gerçek anlamda birbirini anlamak olduğuna inanmamdan kaynaklanıyor. Fiziksel çekicilik ve yüz güzelliği, ilk bakışta dikkat çeken ve belki de insanın dışarıya olan yansıması olan unsurlar olabilir, fakat bir ilişkiyi derinleştiren, sürdürülebilir kılan şeyler bence sadece bunlar değil. Özellikle bir ilişkide ben zihinsel uyumun ve iletişimin gücünün çok önemli olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar bir araya geldiğinde, birbirlerine sadece bedenlerini değil, aynı zamanda düşüncelerini, duygularını ve hayata bakış açılarını sunarlar. Bu da demek oluyor ki, ilişkilerdeki gerçek bağ, fiziksel çekiciliğin ötesinde bir yerde, duygusal ve zihinsel seviyede kurulur. Bir insanın sadece dış görünüşüne bakarak onunla bir şeyleri paylaşabilmek ya da derin bir bağ kurabilmek çok zor. Çünkü duygusal ve entelektüel uyum, daha güçlü bir bağ oluşturur ve gerçekten sağlıklı bir ilişki, böyle bir temele dayanır. Eğer bir insanla kültürel olarak uyum sağlayabiliyor, aynı dili konuşabiliyor ve farklı düşünceler üzerine derinlemesine tartışabiliyorsanız, bu çok değerli bir şey.
Kültür ve iletişim benim için çok önemli çünkü ben, bir insanla yalnızca fiziksel anlamda değil, fikirsel ve duygusal anlamda da derinlemesine bir bağlantı kurmayı istiyorum. Aynı değerler, aynı bakış açıları ve karşılıklı saygı ile sağlanan iletişim, ilişkiyi uzun vadede daha sağlıklı ve doyurucu hale getirir. Birbirine tamamen zıt olan insanlar, bazen kısa süreli bir heyecan yaratabilirler, ancak zamanla iletişimdeki zorluklar ve anlayışsızlıklar, ilişkide kopmalara yol açabilir. Ancak ben, bir insanla yalnızca görsel değil, zihinsel olarak da uyumlu olmanın önemli olduğuna inanıyorum.
Bu yüzden, zekaya verdiğim önem, aslında yaşamı daha derin bir şekilde anlamaya ve daha anlamlı bir bağlantı kurmaya olan ilgimden geliyor. Bir ilişki, sadece fiziksel çekicilikten ibaret olmamalı; paylaşılan fikirler, derin sohbetler, hayata ve dünyaya dair ortak bir bakış açısı ve zihinsel yakınlık, uzun vadede bir ilişkinin dayanak noktası olur. Zeka, bir insanın düşünme biçimini, dünyayı nasıl algıladığını, değerleri nasıl şekillendirdiğini gösterir. Bunu anlamak ve karşılıklı olarak derinlemesine iletişim kurabilmek, bana göre ilişkilerin en değerli unsuru.
Bütün bunlar bir araya geldiğinde, ilişkilerdeki esas tatminin ve derinliğin yalnızca fiziksel güzellikten değil, kültürel uyumdan, zihinsel bağlantıdan ve birbirini gerçekten anlayabilmekten geçtiğine inanıyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, hepsinden biraz biraz olması gerekir bir insanda yani sırf başlı başına şu olsun, gerisi olmasa da olur diye bir şey yok bence ama en ağır basan olabilir içlerinde. O da kişiden kişiye göre değişir. Dolayısıyla zekada da olmalı ama düzgün bir karaktere sahip olması çok önemli benim için mesela. Düzgün bir karakter, yüz güzelliği ve sonrasında fizik diyebilirim mesela.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılvalla tip fizik ortalama bile olsa yeterli ama bir insanın kafa terazi burçları gibi kıt ve basmıyorsa isterse dünya güzeli olsun bi cacık olmaz ondan. terazi kadınları güzeliz ayağına kendilerini bişey sanıyolar da gram kafa yok %90 ında. çok yüzeyseller
112 Yorumla- 1 yıl
@acayipadamm terazi mağduru sjsj
- 1 yıl
@fesfs aşırı kıl oluyorum bu burca. 3-4 tane tanıdım hepsi mi fabrikadan çıkmış gibi aynı karakter olur. öyle böyle değil. dün bir tane daha tanıdım belki bu farklıdır diye. sinirlerimi fena şekilde zorladı o da engeli bastım boğalar gibi boş ve saçma konuşuyorlar. ikincisi kendini akıllı sanan manipülatif yalancı toksik akreplere gıcığım. %90 ı hiç şaşmaz itici ve toksikler. derinliği olmayan radikal keskin saçma kararlarıyla içi boş özgüven yapıyorlar onlar da aşırı yüzeysel.
- 1 yıl
Ahahah @ahhbukizlar bu çok sever terazileri mesala
- 1 yıl
@fesfs valla kim napıyorsa yapsın terazileri. egoist aslanlarla bile bi muhabbet kuruluyor ama terazilerle iletişim sıfır. insanda sinir harabiyetine yol açarlar.
- 1 yıl
@fesfs terazilerin ağızları iyi laf yapıyor , diksiyonları genellikle iyi diye millet bişey sanıyor terazileri de çok sığ düşünüyorlar her konuda. bir insan iyi bir konuşmacı diye asla zeki olamaz. hep laf cambazlığı yapıyorlar bir de söz hakkı vermiyorlar çocuk akıllılar herşeyi dalgaya alaya alıyorlar. teraziler kadar olmasa da boğalar da yapıyor bunu. o kötüledikleri ikizlerin bokunu yesin millet. en azından ikizler yüzeysel basit düşünmüyor ve muhabbeti sarıyor bir ciddiyeti olabiliyor ikizlerin ama terazilerin muhabbeti gram sarmıyor beni. çok boş bi burç.
- 1 yıl
@fesfs zaten içi boş konuşmalar. düzgün diksiyonu oluyor çogunun ama içi boş anlamsız cümleler kuruyorlar hep. konuşmak için konuşuyorlar gibi düşün
- 1 yıl
@fesfs ne diyon yav teyze. Kim seviyor terazileri 😱🤮
- 1 yıl
Terazi kadınlarıyla bı nebze anlasiyorum hadi ama erkeğini gördüğünüz anda kaçın sadakatin vefanın hiç birşeyin değeri yok gözlerinde gerçi bı kız vardı sevgili oldugu erkek sayısıyla hava atıyordu galiba genelinin karakter anlamda bir sıkıntısı var dedikodu ve toksiklik dogalarinda var
- 1 yıl
inan bana kadınları da aynı. hatta daha beter kadınları.
1 yılGüzellik fizik geçici şeyler ama zeka çok önemli erkekte etkilendiğim şey bu bir erkek apt. alsa bunu anlatsam soğuma gelir aklıyla beni etkileyecek zeki insana ihityacım var zeki insanlar aynı zamanda aldstmazlsr iki kadına ihtiyaçları olmadığını bilirler ve sorunları nasıl çözüceğinide zekasıyla bulurlar zeki erkekleri tercih edin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Roosey! 💃 Bence hepsi bir araya gelince tam şahane oluyor! Ama kişisel olarak söylemem gerekirse, beni en çok etkileyen şey zeka ve samimiyet. İnsanların kendilerine has enerjisi, gülüşü ya da bakışı her şeyden daha çekici oluyor. 🧠💃✨ Unutma, içinde barındırdığın ışık dışına da yansıtır! 😘
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakter etkiler beni tabi ki de ve olgun kadın olması
00 Yorumla
5 ayHiçbir kadının zekası benim umrumda değildir, hiçbir erkeğin de umrunda olduğunu sanmıyorum. Çünkü zekâ, kadında değil erkekte olması gereken bir özelliktit. Aksi takdirde erkek, ilişkide sağlayıcı/koruyucu misyonunu gerçekleştiremez.
Ben kadında güzellik arayacak bir konumda değilim. Zengin değilim mesele. Uç seviyede bir yakışıklılığım da yok.
Ben kadında saygı, sadakat arar. Her erkek bunu arar, aramaya da hakkı var. Çünkü her erkek, ileride kimin çocuğuna babalık yapacağından emin olmak zorunda. Aksi takdirde o kadına yatırım yapmaz.
Bir erkek, dışarıda istediğin kadar hovarda olsun. Evdeki çocuğun anası bellidir ama kadında sıkıntı varsa baba meçhule düşer ve soy karmaşası ortaya çıkar.
Bir kadının bana karşı duygusu, benim de ona güvenim varsa sıkıntı yok. Çirkin de olsa, obez de olsa, g. rizekalı da olsa kabulümdür.
03 Yorumla- 5 ay
Nedemek zeka istemiyorum akıl olmadıktan sonra öyle bir kadınla nasıl anlaşacak kadınlık bekleyecek sorumluluk yükleyecek ve çocuklarını emanet edeceksin pardon ama zeka en temel kriter olmalı yani sonra öylelerin topluma ne katkısı olur anca böyle yetiştirilemeyen eksik bireyler üretirler sadece topluma ve bunlar suçta işler böyleleri daha müsait oluyor
- 5 ay
@Roosey Zeka istemiyorum demedim. Benim açımdan olmazsa olmaz bir ölçü değil. Ha olursa aliyyülala... Konuşacak bir yığın muhabbetimiz olur.
Zeki kadınla her şey konuşulur. Futbol konuşulur. Ofsaytı bile biliyorlar. Siyaset yapılır, ekonomiden dem vurulur, magazin/müzik dünyası masaya yatırılır, kadın erkek ilişkileri, cinsellik vb. daha birçok konu başlığımız olur.
Gelgelelim ki ülkemizde zeki kadınlar yalnızdır. Niye mi?
1. Zeki kadın, ilişki bağımlısı değildir. Yalnızken da mutlu olmayı bilen bir özdisipline sahiptir.
2. Kendi kendini geçindirebilecek düzeyde bir maddi gücü vardır. Kendine finansal sponsor aramaz.
3. Zeki kadın, aptal kızlar gibi serseri, berduş adamları karizmatik, maskülen falan bulmaz hatta onların semtinden geçmez. Ana kuzusu heriflerle de olmaz. Çünkü zeki kadınlar da öyle YAA BEN GÜÇLÜ KADINIM YÖNETİLMEK İSTEMEM havasında değildir. Tam tersine zeki kadın, ilişkide liderliğin kadında değil erkekte olması gerektiğinin farkındadır. - 5 ay
@Roosey Zeki kadın; tüm maddi/fiziki şartları elverişli olduğu halde kötülüğü değil iyiliği, haramı değil helali, zulmü değil adaleti, kibri değil tevazuyu tercih eden erkeği tercih eder.
E günümüzde de bu angajmanlara uygun erkek bulmak, petrol bulmaktan zor olduğu içindir ki akıllı 30'larında hatta 40'larında bile yalnızlığı tercih ediyor.
Sonra da Red Pill'i g. tünden anlamış hemcinslerim de çıkıyor. LA OĞLUM BU GARI 35'İ GEÇMİŞ HALA BEKÂR. DEMEK Kİ ALFA DUL YA DA BORDERLİNE. KESİN BU KEDİ BESLİYORDUR. diyor. Ulan oğlum sen o kadının gözünde köpek bile olamamışsın dingil!
Her neyse... Sonuç olarak; zeki kadınlar Türkiye coğrafyasında çok idealist bir seçiciliğe sahip. O yüzden çoğu yalnız. Ben de bundan mütevellit, ilişki yaşayacağım zekâyı olmazsa olmaz bir kriter olarak tanımlamıyorum.
Bana sadakatten ayrılmasın, arkamdan iş çevirmesin, bana laf düşürmesin de varsın zeki olmasın, güzel olmasın, yemek de yapmasın, bulaşık da yıkamasın. Kendi işimi kendim hallederim. Evlilik hayatım boyunca sadakat ve cinsellikten başka hiçbir talebim olmaz.
bu konuda gayet açık söyleyebilirimki, eğer biriyle konuşuyorsam önce zekasına bakarım ondan sonra güzelliğine ama güzel olsun azcıkta zaten güzel olanın fiziği de düzgün oluyor, ama slaklığı hat safhadaysa bu slaklık sinir bozucuysa ne kadar güzel olursa olsun ondan istemsizce soğur sonra tiksinirim yaşadım bunu
10 Yorumla
1 yılhttps://www.instagram.com/reel/DG9KkOZt5ZG/?igsh=MTVxZXBsZ3poYThxdw== işte bu 🤣salak malak ne fark edecek evlenince havuz problemi mi çözecek sana zengin koca lazım akıllı değil🤣
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle zeka. Zeki biri kendi bakımı ve duruşunuda düşünüyor. Zira zeki biri sıradan ve basit görünmekten kaçınır genellikle.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zeka tabikide. Fiziği yüz güzelliği ne olursa olsun zekası iyi biri beni etkiliyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. zeka çok önemli, bir insana büyük çekicilik katabiliyor
10 YorumlaSakyaseksüelim lakin onu çekici kilmasi için fizik ve yüz önemli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılYazdıkların içinde biri değişmez diğerleri değişir.
10 Yorumla
1 yılHepsi ama tek birisi işe yaramaz mesela zeki ama çirkin olmaz güzel ama altal olmaz hepsi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayJessica May in tanıyor musun. Heh işte. Tam olarak onun gibisi. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadın...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Merhametli olması, samimi olması, zeka, tip fizik geçici her an değişebilir! 😅
Fiziğin canı cehenneme, sevilen güzel gelir sevene sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür! 😅00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılYüze çözüm var
https://i.hizliresim.com/WDrOy2.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüz güzelliği ve fizik varsa zekanın esamesi bile okunmaz en azından erkekler için geçerli bu, yüzü güzel fiziği güzel biri, enayi erkeği soyup soğana çevirir yine de gıkı çıkmaz
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizim de öyle olması lazım çirkin bi erkeği yanına yakıştırır mısın sen
1 yılİlk önce zeka ve güzel karakterli olmak gelir. Çünkü bunlar olmadıktan sonra yüz ve fizik küçük bir detay olarak kalıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zeka zeka zeka kesinlikle diğerleri de lazım elbet ama bu yoksa hiç oluru Yok
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üçü de değil. Beni en çok etkileyen şey bir kadının anne olmaya yatkın karaktere sahip olması.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılHepsi önemli ama zeka derinden etkiler ya uzun vadeli bir etkileyiciliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3'ü bir arada seçemiyor muyuz? aslşdaskd bu arada sitede görüşlerini beğendiğim üyelerden birisin. <3
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ilk etapta yüz güzelliği ve fiziği. Ardindan da tanıdıkça zekası oyuna dahil olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl🧠sundan fazla fazla yoksa geri kalan herseyi at klozete cek sifonu 😅😅🚽
00 Yorumla
1 yılBeni güzellik bir bütün olarak etkiler. Zekası tetikler.
00 YorumlaSoruda etkilenmenin ilkten sona sıralı listesini vermişsin zaten tatlım. :D
00 Yorumla
1 yılHepsi olabilir mi ama ilk önce yüz güzellige önem veririm sonrasi zaten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBol Kıvrımlı ve bol nöronlu seksi bir zekaya yenilebilirim
00 Yorumla Bu 3ü arasında en aplus olan zeka da yeterli değil adam olsun adam
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar daha çok zeka be dıygusal davranırken erkekler güzellik be fiziğe bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBence bir kadının fiziği çok önemlidir düşünsene kadın taş gibi ya da at gibi hatun süper olur ,🤩🥰🤪🙈
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zeka daha ön planda
00 YorumlaHem zeka, hem karakteri desem
10 YorumlaAmaaaan sağlıklı olsun da
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılZeka ve ilgi alanları
10 Yorumla
1 yılBodygar oldugum icin her Türlu mekanda begeniliyoruz ama fizik
00 Yorumla
1 yılFizik önemli. Her şeyi geçtim ama fizik şart. Zayıf severim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 ayben sapsoseksüelim üzgünüm zekacı yani
02 Yorumla- 11 ay
zeka yoksa bence hiç bir şey yoktur
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk kez gördüğüm kişi için yüz güzelliği, biraz sohbet edip tanıştıktan sonra zeka, ama totalde ikisinden de biraz biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYap bi ortaya karışık :D
10 Yorumla
5 ayZeka kesinlikle...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGüzel olmasını istiyorum yüzünün boşalmak zevk verirdi, ikincisi zeka
00 Yorumla
1 yılakıl çok önemli
00 Yorumla
1 yılFizik kadını gösteren fizigidir bence
00 Yorumla
1 yılZeka ve yüz güzelliği
00 YorumlaÖnce yüz güzelliği sonra zeka sonra fizik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYüz güzelliği ile zeka arasındayım. Ama muhtemelen yüz güzelliği.
00 Yorumla
1 yılZeka artı makul seviye güzellik
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHepsii.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.
1 yılfizik güzellık olsun
00 Yorumla
1 yılZekâ ve merhamet.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 ü bir arada olması lazim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılYüz güzelliği
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hepsinden biraz biraz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılHepsi bir bütün
00 Yorumla
1 yılHepsi etkiler zeka en başta
00 Yorumla
1 yıl3 ü 1 arada kahve gibi olsun 😊
01 Yorumla- 1 yıl
Hepsi bir arada olsa fena olmaz
1 yılHepsi olmalı bence ya
00 Yorumlaaz güzellik az zeka az fizik
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ortaya karışık
10 YorumlaFizik
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüz güzelligi