• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Yüz güzelliği mi, fizik mi yoksa zeka mı?

Roosey
Roosey Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
113
Yapay Zekaya Sor

Sizi en çok ne etkiler?

Yüz güzelliği mi, fizik mi yoksa zeka mı?
Güzellik Soruları Fizik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KaanRahul
    KaanRahul Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 93%
    1 yıl

Bu konuda kesinlikle zekaya daha fazla önem verdiğimi söyleyebilirim.
    Zekaya olan ilgim, aslında insan ilişkilerinde temel olan şeyin gerçek anlamda birbirini anlamak olduğuna inanmamdan kaynaklanıyor. Fiziksel çekicilik ve yüz güzelliği, ilk bakışta dikkat çeken ve belki de insanın dışarıya olan yansıması olan unsurlar olabilir, fakat bir ilişkiyi derinleştiren, sürdürülebilir kılan şeyler bence sadece bunlar değil. Özellikle bir ilişkide ben zihinsel uyumun ve iletişimin gücünün çok önemli olduğunu düşünüyorum.

İnsanlar bir araya geldiğinde, birbirlerine sadece bedenlerini değil, aynı zamanda düşüncelerini, duygularını ve hayata bakış açılarını sunarlar. Bu da demek oluyor ki, ilişkilerdeki gerçek bağ, fiziksel çekiciliğin ötesinde bir yerde, duygusal ve zihinsel seviyede kurulur. Bir insanın sadece dış görünüşüne bakarak onunla bir şeyleri paylaşabilmek ya da derin bir bağ kurabilmek çok zor. Çünkü duygusal ve entelektüel uyum, daha güçlü bir bağ oluşturur ve gerçekten sağlıklı bir ilişki, böyle bir temele dayanır. Eğer bir insanla kültürel olarak uyum sağlayabiliyor, aynı dili konuşabiliyor ve farklı düşünceler üzerine derinlemesine tartışabiliyorsanız, bu çok değerli bir şey.

Kültür ve iletişim benim için çok önemli çünkü ben, bir insanla yalnızca fiziksel anlamda değil, fikirsel ve duygusal anlamda da derinlemesine bir bağlantı kurmayı istiyorum. Aynı değerler, aynı bakış açıları ve karşılıklı saygı ile sağlanan iletişim, ilişkiyi uzun vadede daha sağlıklı ve doyurucu hale getirir. Birbirine tamamen zıt olan insanlar, bazen kısa süreli bir heyecan yaratabilirler, ancak zamanla iletişimdeki zorluklar ve anlayışsızlıklar, ilişkide kopmalara yol açabilir. Ancak ben, bir insanla yalnızca görsel değil, zihinsel olarak da uyumlu olmanın önemli olduğuna inanıyorum.

Bu yüzden, zekaya verdiğim önem, aslında yaşamı daha derin bir şekilde anlamaya ve daha anlamlı bir bağlantı kurmaya olan ilgimden geliyor. Bir ilişki, sadece fiziksel çekicilikten ibaret olmamalı; paylaşılan fikirler, derin sohbetler, hayata ve dünyaya dair ortak bir bakış açısı ve zihinsel yakınlık, uzun vadede bir ilişkinin dayanak noktası olur. Zeka, bir insanın düşünme biçimini, dünyayı nasıl algıladığını, değerleri nasıl şekillendirdiğini gösterir. Bunu anlamak ve karşılıklı olarak derinlemesine iletişim kurabilmek, bana göre ilişkilerin en değerli unsuru.

Bütün bunlar bir araya geldiğinde, ilişkilerdeki esas tatminin ve derinliğin yalnızca fiziksel güzellikten değil, kültürel uyumdan, zihinsel bağlantıdan ve birbirini gerçekten anlayabilmekten geçtiğine inanıyorum.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Merhaba, hepsinden biraz biraz olması gerekir bir insanda yani sırf başlı başına şu olsun, gerisi olmasa da olur diye bir şey yok bence ama en ağır basan olabilir içlerinde. O da kişiden kişiye göre değişir. Dolayısıyla zekada da olmalı ama düzgün bir karaktere sahip olması çok önemli benim için mesela. Düzgün bir karakter, yüz güzelliği ve sonrasında fizik diyebilirim mesela.

0
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.

valla tip fizik ortalama bile olsa yeterli ama bir insanın kafa terazi burçları gibi kıt ve basmıyorsa isterse dünya güzeli olsun bi cacık olmaz ondan. terazi kadınları güzeliz ayağına kendilerini bişey sanıyolar da gram kafa yok %90 ında. çok yüzeyseller

1
    12 Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

@acayipadamm terazi mağduru sjsj

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

@fesfs aşırı kıl oluyorum bu burca. 3-4 tane tanıdım hepsi mi fabrikadan çıkmış gibi aynı karakter olur. öyle böyle değil. dün bir tane daha tanıdım belki bu farklıdır diye. sinirlerimi fena şekilde zorladı o da engeli bastım boğalar gibi boş ve saçma konuşuyorlar. ikincisi kendini akıllı sanan manipülatif yalancı toksik akreplere gıcığım. %90 ı hiç şaşmaz itici ve toksikler. derinliği olmayan radikal keskin saçma kararlarıyla içi boş özgüven yapıyorlar onlar da aşırı yüzeysel.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Ahahah @ahhbukizlar bu çok sever terazileri mesala

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

@fesfs valla kim napıyorsa yapsın terazileri. egoist aslanlarla bile bi muhabbet kuruluyor ama terazilerle iletişim sıfır. insanda sinir harabiyetine yol açarlar.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Hahahah aslan kadınları iyi yine ya sohbetleri sarıyor harbi teraziler degisik

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

@fesfs terazilerin ağızları iyi laf yapıyor , diksiyonları genellikle iyi diye millet bişey sanıyor terazileri de çok sığ düşünüyorlar her konuda. bir insan iyi bir konuşmacı diye asla zeki olamaz. hep laf cambazlığı yapıyorlar bir de söz hakkı vermiyorlar çocuk akıllılar herşeyi dalgaya alaya alıyorlar. teraziler kadar olmasa da boğalar da yapıyor bunu. o kötüledikleri ikizlerin bokunu yesin millet. en azından ikizler yüzeysel basit düşünmüyor ve muhabbeti sarıyor bir ciddiyeti olabiliyor ikizlerin ama terazilerin muhabbeti gram sarmıyor beni. çok boş bi burç.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Ağızları ne laf yapıyor allasen boş laf kalabalığı başka bir şey yok hayatımda kaç tane terazi tanidiysam alayı ayni, mutlaka bir sinsi fesatlık var konuşmalarında. Yüzlerini güzel bir maske takılıyorlar. Ama bilinç altları çok kirli düşünceler ile dolu.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

@fesfs zaten içi boş konuşmalar. düzgün diksiyonu oluyor çogunun ama içi boş anlamsız cümleler kuruyorlar hep. konuşmak için konuşuyorlar gibi düşün

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      1 yıl

@fesfs ne diyon yav teyze. Kim seviyor terazileri 😱🤮

Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      1 yıl

Terazi kadınlarıyla bı nebze anlasiyorum hadi ama erkeğini gördüğünüz anda kaçın sadakatin vefanın hiç birşeyin değeri yok gözlerinde gerçi bı kız vardı sevgili oldugu erkek sayısıyla hava atıyordu galiba genelinin karakter anlamda bir sıkıntısı var dedikodu ve toksiklik dogalarinda var

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

inan bana kadınları da aynı. hatta daha beter kadınları.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

@Roosey ahaha ay yeminle katılıyorum 😂😂😂

Yorumla
  • SensualGirl
    SensualGirl Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Güzellik fizik geçici şeyler ama zeka çok önemli erkekte etkilendiğim şey bu bir erkek apt. alsa bunu anlatsam soğuma gelir aklıyla beni etkileyecek zeki insana ihityacım var zeki insanlar aynı zamanda aldstmazlsr iki kadına ihtiyaçları olmadığını bilirler ve sorunları nasıl çözüceğinide zekasıyla bulurlar zeki erkekleri tercih edin

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Bir İnci
Bir İnci Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey Roosey! 💃 Bence hepsi bir araya gelince tam şahane oluyor! Ama kişisel olarak söylemem gerekirse, beni en çok etkileyen şey zeka ve samimiyet. İnsanların kendilerine has enerjisi, gülüşü ya da bakışı her şeyden daha çekici oluyor. 🧠💃✨ Unutma, içinde barındırdığın ışık dışına da yansıtır! 😘

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

94

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

karakter etkiler beni tabi ki de ve olgun kadın olması

0
    0 Yorumla
  • Fikretin_İktidarı
    Fikretin_İktidarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Hiçbir kadının zekası benim umrumda değildir, hiçbir erkeğin de umrunda olduğunu sanmıyorum. Çünkü zekâ, kadında değil erkekte olması gereken bir özelliktit. Aksi takdirde erkek, ilişkide sağlayıcı/koruyucu misyonunu gerçekleştiremez.

Ben kadında güzellik arayacak bir konumda değilim. Zengin değilim mesele. Uç seviyede bir yakışıklılığım da yok.

Ben kadında saygı, sadakat arar. Her erkek bunu arar, aramaya da hakkı var. Çünkü her erkek, ileride kimin çocuğuna babalık yapacağından emin olmak zorunda. Aksi takdirde o kadına yatırım yapmaz.

Bir erkek, dışarıda istediğin kadar hovarda olsun. Evdeki çocuğun anası bellidir ama kadında sıkıntı varsa baba meçhule düşer ve soy karmaşası ortaya çıkar.

Bir kadının bana karşı duygusu, benim de ona güvenim varsa sıkıntı yok. Çirkin de olsa, obez de olsa, g. rizekalı da olsa kabulümdür.

0
    3 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      4 ay

Nedemek zeka istemiyorum akıl olmadıktan sonra öyle bir kadınla nasıl anlaşacak kadınlık bekleyecek sorumluluk yükleyecek ve çocuklarını emanet edeceksin pardon ama zeka en temel kriter olmalı yani sonra öylelerin topluma ne katkısı olur anca böyle yetiştirilemeyen eksik bireyler üretirler sadece topluma ve bunlar suçta işler böyleleri daha müsait oluyor

• Fikretin_İktidarı
      Fikretin_İktidarı
      4 ay

@Roosey Zeka istemiyorum demedim. Benim açımdan olmazsa olmaz bir ölçü değil. Ha olursa aliyyülala... Konuşacak bir yığın muhabbetimiz olur.

Zeki kadınla her şey konuşulur. Futbol konuşulur. Ofsaytı bile biliyorlar. Siyaset yapılır, ekonomiden dem vurulur, magazin/müzik dünyası masaya yatırılır, kadın erkek ilişkileri, cinsellik vb. daha birçok konu başlığımız olur.

Gelgelelim ki ülkemizde zeki kadınlar yalnızdır. Niye mi?

1. Zeki kadın, ilişki bağımlısı değildir. Yalnızken da mutlu olmayı bilen bir özdisipline sahiptir.

2. Kendi kendini geçindirebilecek düzeyde bir maddi gücü vardır. Kendine finansal sponsor aramaz.

3. Zeki kadın, aptal kızlar gibi serseri, berduş adamları karizmatik, maskülen falan bulmaz hatta onların semtinden geçmez. Ana kuzusu heriflerle de olmaz. Çünkü zeki kadınlar da öyle YAA BEN GÜÇLÜ KADINIM YÖNETİLMEK İSTEMEM havasında değildir. Tam tersine zeki kadın, ilişkide liderliğin kadında değil erkekte olması gerektiğinin farkındadır.

• Fikretin_İktidarı
      Fikretin_İktidarı
      4 ay

@Roosey Zeki kadın; tüm maddi/fiziki şartları elverişli olduğu halde kötülüğü değil iyiliği, haramı değil helali, zulmü değil adaleti, kibri değil tevazuyu tercih eden erkeği tercih eder.

E günümüzde de bu angajmanlara uygun erkek bulmak, petrol bulmaktan zor olduğu içindir ki akıllı 30'larında hatta 40'larında bile yalnızlığı tercih ediyor.

Sonra da Red Pill'i g. tünden anlamış hemcinslerim de çıkıyor. LA OĞLUM BU GARI 35'İ GEÇMİŞ HALA BEKÂR. DEMEK Kİ ALFA DUL YA DA BORDERLİNE. KESİN BU KEDİ BESLİYORDUR. diyor. Ulan oğlum sen o kadının gözünde köpek bile olamamışsın dingil!

Her neyse... Sonuç olarak; zeki kadınlar Türkiye coğrafyasında çok idealist bir seçiciliğe sahip. O yüzden çoğu yalnız. Ben de bundan mütevellit, ilişki yaşayacağım zekâyı olmazsa olmaz bir kriter olarak tanımlamıyorum.

Bana sadakatten ayrılmasın, arkamdan iş çevirmesin, bana laf düşürmesin de varsın zeki olmasın, güzel olmasın, yemek de yapmasın, bulaşık da yıkamasın. Kendi işimi kendim hallederim. Evlilik hayatım boyunca sadakat ve cinsellikten başka hiçbir talebim olmaz.

• erkansdd
    erkansdd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

bu konuda gayet açık söyleyebilirimki, eğer biriyle konuşuyorsam önce zekasına bakarım ondan sonra güzelliğine ama güzel olsun azcıkta zaten güzel olanın fiziği de düzgün oluyor, ama slaklığı hat safhadaysa bu slaklık sinir bozucuysa ne kadar güzel olursa olsun ondan istemsizce soğur sonra tiksinirim yaşadım bunu

1
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılışş
    Parlayanyıkılışş Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

https://www.instagram.com/reel/DG9KkOZt5ZG/?igsh=MTVxZXBsZ3poYThxdw== işte bu 🤣salak malak ne fark edecek evlenince havuz problemi mi çözecek sana zengin koca lazım akıllı değil🤣

0
    1 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      1 yıl

Hahaha çok iyi cevap harikasın😄

Yorumla
  • Advertiser
    Advertiser Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 64%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı.

Kesinlikle zeka. Zeki biri kendi bakımı ve duruşunuda düşünüyor. Zira zeki biri sıradan ve basit görünmekten kaçınır genellikle.

1
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Zeka tabikide. Fiziği yüz güzelliği ne olursa olsun zekası iyi biri beni etkiliyor.

2
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

zeka çok önemli, bir insana büyük çekicilik katabiliyor

1
    0 Yorumla
  • S400cü
    S400cü Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sakyaseksüelim lakin onu çekici kilmasi için fizik ve yüz önemli

1
    0 Yorumla
  • IamAloneBoy17
    IamAloneBoy17 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı.

Yazdıkların içinde biri değişmez diğerleri değişir.

1
    0 Yorumla
  • hakan-salihoglu88
    hakan-salihoglu88 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Hepsi ama tek birisi işe yaramaz mesela zeki ama çirkin olmaz güzel ama altal olmaz hepsi

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Jessica May in tanıyor musun. Heh işte. Tam olarak onun gibisi. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadın...

0
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Merhametli olması, samimi olması, zeka, tip fizik geçici her an değişebilir! 😅

Fiziğin canı cehenneme, sevilen güzel gelir sevene sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür! 😅

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.

Yüze çözüm var

https://i.hizliresim.com/WDrOy2.jpg

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yüz güzelliği ve fizik varsa zekanın esamesi bile okunmaz en azından erkekler için geçerli bu, yüzü güzel fiziği güzel biri, enayi erkeği soyup soğana çevirir yine de gıkı çıkmaz

1
    3 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      1 yıl

Bu doğru erkekler için zekanın pek önemi yok onlar güzellik odaklı ama biz öyle değiliz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bizim de öyle olması lazım çirkin bi erkeği yanına yakıştırır mısın sen

Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      1 yıl

Çok yakışıklı olanida istemem zekasi daha ön planda olmalı klişe gelebilir ama bence daha karizmatik

Yorumla
  • Kelebek_kızz
    Kelebek_kızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İlk önce zeka ve güzel karakterli olmak gelir. Çünkü bunlar olmadıktan sonra yüz ve fizik küçük bir detay olarak kalıyor.

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Zeka zeka zeka kesinlikle diğerleri de lazım elbet ama bu yoksa hiç oluru Yok

2
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    2 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Üçü de değil. Beni en çok etkileyen şey bir kadının anne olmaya yatkın karaktere sahip olması.

0
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.

Hepsi önemli ama zeka derinden etkiler ya uzun vadeli bir etkileyiciliktir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

3'ü bir arada seçemiyor muyuz? aslşdaskd bu arada sitede görüşlerini beğendiğim üyelerden birisin. <3

0
    1 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      1 yıl

Gizliden çık takiplesmek isterim benim gibi düşünen hemcinslerimle 💚

Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ilk etapta yüz güzelliği ve fiziği. Ardindan da tanıdıkça zekası oyuna dahil olur.

0
    0 Yorumla
  • wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

🧠sundan fazla fazla yoksa geri kalan herseyi at klozete cek sifonu 😅😅🚽

0
    0 Yorumla
  • yakışıklıberkecan
    yakışıklıberkecan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Beni güzellik bir bütün olarak etkiler. Zekası tetikler.

0
    0 Yorumla
  • ZEY2X
    ZEY2X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Soruda etkilenmenin ilkten sona sıralı listesini vermişsin zaten tatlım. :D

0
    0 Yorumla
  • aytenlikaadın
    aytenlikaadın Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 99%
    1 yıl

Hepsi olabilir mi ama ilk önce yüz güzellige önem veririm sonrasi zaten

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bol Kıvrımlı ve bol nöronlu seksi bir zekaya yenilebilirim

0
    0 Yorumla
  • Sufle20
    Sufle20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bu 3ü arasında en aplus olan zeka da yeterli değil adam olsun adam

0
    0 Yorumla
  • Projectmachinee
    Projectmachinee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.

Kadınlar daha çok zeka be dıygusal davranırken erkekler güzellik be fiziğe bakar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 gü

Bence bir kadının fiziği çok önemlidir düşünsene kadın taş gibi ya da at gibi hatun süper olur ,🤩🥰🤪🙈

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Zeka daha ön planda

0
    0 Yorumla
  • jojo27
    jojo27 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 81%
    1 yıl

Hem zeka, hem karakteri desem

1
    0 Yorumla
  • Coskunn
    Coskunn Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Amaaaan sağlıklı olsun da

1
    0 Yorumla
  • Burdurtekerkek
    Burdurtekerkek Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı.

Zeka ve ilgi alanları

1
    0 Yorumla
  • zarganazorba
    zarganazorba Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Bodygar oldugum icin her Türlu mekanda begeniliyoruz ama fizik

0
    0 Yorumla
  • ZayıfHatunSevenBeyX
    ZayıfHatunSevenBeyX Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    1 yıl

Fizik önemli. Her şeyi geçtim ama fizik şart. Zayıf severim.

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    9 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

ben sapsoseksüelim üzgünüm zekacı yani

0
    2 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      9 ay

Al benden de okadar

Yorumla
    • çoktaumurumda
      çoktaumurumda
      9 ay

zeka yoksa bence hiç bir şey yoktur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İlk kez gördüğüm kişi için yüz güzelliği, biraz sohbet edip tanıştıktan sonra zeka, ama totalde ikisinden de biraz biraz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yap bi ortaya karışık :D

1
    0 Yorumla
  • Hossohbet3435
    Hossohbet3435 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.

Zeka kesinlikle...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

Güzel olmasını istiyorum yüzünün boşalmak zevk verirdi, ikincisi zeka

0
    0 Yorumla
  • yükselenakrep
    yükselenakrep Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

akıl çok önemli

0
    0 Yorumla
  • Zaferrrrrr41
    Zaferrrrrr41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Fizik kadını gösteren fizigidir bence

0
    0 Yorumla
  • Kelimelerin-Efendisi
    Kelimelerin-Efendisi Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Zeka ve yüz güzelliği

0
    0 Yorumla
  • Limonista
    Limonista Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Önce yüz güzelliği sonra zeka sonra fizik

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Yüz güzelliği ile zeka arasındayım. Ama muhtemelen yüz güzelliği.

0
    0 Yorumla
  • ChristianGray
    ChristianGray Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Zeka artı makul seviye güzellik

0
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 24
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hepsii.

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.

fizik güzellık olsun

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Zekâ ve merhamet.

0
    0 Yorumla
  • Renalzey
    Renalzey Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 88%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

3 ü bir arada olması lazim

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Yüz güzelliği

0
    0 Yorumla
  • Suvenir
    Suvenir Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Hepsinden biraz biraz.

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Hepsi bir bütün

0
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Hepsi etkiler zeka en başta

0
    0 Yorumla
  • Hassas_Dokunuşlar
    Hassas_Dokunuşlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

3 ü 1 arada kahve gibi olsun 😊

0
    1 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Hepsi bir arada olsa fena olmaz

Yorumla
  • AdberilgenHan
    AdberilgenHan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hepsi olmalı bence ya

0
    0 Yorumla
  • zıpıronly
    zıpıronly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 55
    6 gü

az güzellik az zeka az fizik

0
    0 Yorumla
  • Arda1966
    Arda1966 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 33%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ortaya karışık

1
    0 Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Fizik

1
    0 Yorumla
  • Kerem0507
    Kerem0507 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Yüz güzelligi

1
    0 Yorumla
  • onnumara_
    onnumara_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

üçü Bir arada

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yüz güzelliği mi, fizik mi yoksa zeka mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Fizik mi yoksa yüz güzelliği mi? 51 cevap verildi
Fizik mi yüz güzelliği/yakışıklılığı mı? 13 cevap verildi
Fizik mi yüz güzelliği mi? 9 cevap verildi
Fizik mi yüz güzelliği mi? 18 cevap verildi
Fizik mi yüz güzelliği mi? 14 cevap verildi
Fizik güzeliği mi yoksa yüz güzeliği mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨