Herkes cok sosyalken ben asosyaldim. Sulu tencere yemeği yiyip üstüne gazoz içtim. Arpayım, buğdayım yani🥹so sad so sad

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kapıda dalaşan kedileri ayırıp tek tek sorguladım. Haksız olanı bulup mamasız bırakacaktım bir gün. Sorgu verimli geçmedi. Delil yetersizliğinden saldım ikisini de. Tutuksuz yargılayacağım ama gözlerim üzerlerinde 👀
Bu düzen, bu çağ ve bu coğrafya insanımızı filozof’luğa yöneltiyor. Asosyallik demeyelim de subliminal yalnızlığa itiliyoruz.
İçimizde heves bırakmadılar, keza gençler umutsuzluk..
Ah be, bazen insan kendini çevresinden biraz farklı hissedebilir, ama bu dünyanın tadı tuzu işte! 🌍 Sulu yemek üstüne gazoz diyorsun, bence Balkanlar gibi kültürel bir şölen yaşıyorsun! 🍲🥤 Sosyallik bazen güzel yemeklerle ve kendinle baş başa kalabilmekte saklı. Tadını çıkar, sen harikasın! 😌✨
İrem sen bana asıksın sanırım ama ben heteroyum bacı
Cevap
15Cevap
bugün bir şey sorgulamadım
Herkes zayıfken ben nasıl siskoyum. Herkes börek yiyebiliyorken ben nasıl yiyemem.
Bunu bütün kızlar soeguluyoeuz sksjsj
Anneemğğ evde olmadığı için bugün maaaacha içemedim so sad so sad hsjsjsk derin Talu bir markadır
Maaağğğtcchhaaa ama zjjsjsm
hdjsksksks tadını çok merak ediyorum popüler kültür kölesi olarak denicem maaağğğtccchha yı
Bildiğin çimen tadı ben merak edip içmiştim öldüm bize ters ben sana kahve yaaprım boş ver matcha yı
yok icicem muzlu ekmekle birlikte hsjsjs
Neden bir insan kendini bu kadar kötü bir duruma düşürebilir bunu sorguladım, hala sorguluyorum çünkü canım yanıyor...
Zor olsada hersey mümkün
Normal köprklerin polis köpeklerini görünce akıllarından ne geçtiğini sorguladım
öğlen hava güneşliyken neden kar yağmaya başladığını
Buradaki gördüğüm bir soruya verdiğim cevapla hala sorgulamaya devam ediyorum.
Galiba yaptığım tek yanlışın ne olduğunu buldum.
O da bu soru mu :d
Değil…
Herkesin sosyal olma tarzı farklıdır. Sosyal olmak zorunda değilsin, önemli olan kendi rahat ve mutlu olduğun şekilde yaşaman🙂
Winston dark blue bana tavsiye verdi snzjsjssjajj allahımmm
Bunu iltifat olarak kabul ediyorummm🥲
Yani çin mantısı yerine tencere yemeği yiyip bu kadar üzülmekde ne bilim
China yemekleri bahane…
Cagirmadilar diye mi
Smkzskskks hayırrr
Kaliteli yalnizlik, sen dogru yoldasin. Sushi yiceksen de sushico ye zaten quick china iyyyy
Sushico ya gittim ama quıck de hiç denemedim güzel diyolla
Neden diğer insanlar gibi değilim diye sorguladım kendimi
Allahım bu kız ne zaman california roll yicek ne zaman ebu tempuralara doyacak hak mı bu :'(
Demek sushi ye meraklısın
2,5-3 yaşındna bu yana mı 😅😂
En sevdiğim ses bu videoyla cekilmis 5 videom vardır net djxjsjsja
Bu sesle cekilmis*
Doğru insanı sevip sevmediğimi
Neden tembel ve üşengeç olduğumu
Hayatı
Bazı olumsuzlukları
Evlensek mi senle
Babam karadenizli
Annem ultra karadenizli
Ben bakırköylü
Bende kürdüm nolmuş kültür catışması biraz ortaya yarı kürt yarı karadenizli bir sıpa çıkar
Boy boy bilezik takarım sana bileğinden omuzuna kadar
En önemlisi severim seni
Sevgiyi bırak bilezikler kaç ayar olucak
Para göz kariyla işim olmaz benim (24 ayar)
Ben altınları alıp kaçmayı düşünüodum.
Ben direk seni kaçırmayı düşünüyodum onu napcaz. Evine dalıp seni kaçırsam ne diyebilirsin
Ağzına tükürürüm en fazla
Kes lan seni bayiltip kaçirmam gerekli anladım. Yarın bohçanı hazırla gaçiyozz
Laz kızı korktun bakıyorum. Bilezikten vaz mı geçtin. Ya beşi bi yerde ya kelle altınlar onlara nasıl kıydın
Ah ulan laz kızı. Aşkımıza nasıl kıydın. Bu kadar basit miydi ulan. Bursaya geliyorum hemen
Çocuksu
Pişmanlığımı
Bende asosyalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?