Çiçek ve falcıyı bilmiyorum ama 2019 Aralık ayında geçici görevle başka bir şehre gittim. Geçici görevle Çanakkale'den gelenler vardı oradakiler ile tanıştık bir tane amca vardı bir kaç gün sonra ikimiz otururken bana bakıp siz üç kardeşsiniz sende birini çok sevdin vede ondan sonra evlenmedin deyince şaşırdım evet doğru değim ama iyi şaşırdım ilk defa gördüğüm birinin bilmesi gönül gözü açık dedikleri bunu acaba?
Bir de şey var ciddi bir falcı olayı aşırı ciddiye alıyor sanki vahiy geliyor tövbe :) ailede doğum yapacak birisi var heralde var koca sülale evlenen çok :) ya da ailende ismin de a mı desem b harfi olan birisi banko denk gelecek sonra oha bildi tuttu biliıyor ya da genelleme herkes te olan bir şey diyor geçmişte bir şeye üzülmüşsün insanız bazı şeyler geçmişte üzmüş olma ihtimali yüksek.. borcumuz nekadar sen yabancı değilsin be 3.000 kart geçiyor mu ;) geçer geçer :)
Ülke IQ sinrimi bozuyor maalesef elin gavuru :) uzaya mekik gönderiyor evde oturmuş çekirdek çitliyor Osman abi o arabayı nasıl aldı :) Osman abin çekirdek yemiyor ondan :)