Selamm,
Neşeli olun, ne olursa olsun neşenizi kaybetmeyin. Yoksa bu hayat çekilmez 🔥

Selamm,
Neşeli olun, ne olursa olsun neşenizi kaybetmeyin. Yoksa bu hayat çekilmez 🔥

Genel ruh halime göre suratım çoğu zaman ciddi olur, çünkü içimde ne varsa yüzüme yansır. Düşünüyorsam belli ederim, kırıldıysam gözlerim anlatır. Neşeliysem de saklayamam, gülüşümden belli olur. Ama genelde hayata karşı hep bir düşünceli hâlim vardır, durduk yere kahkahalar atan biri değilim. Sessizliğimle konuşurum çoğu zaman, çünkü her duyguyu dile dökmek kolay olmuyor. O yüzden beni tanımayan biri soğuk sanabilir ama aslında sadece derinlerdeyimdir. Yüzümdeki ifade, içimin aynası gibi... Ne yaşıyorsam ona göre şekillenir.
genellikle asık suratlı oluyorum pek gülmem. ama nadiren sevdiğim arkadaşımla konuşurken güldüğüm eğlendiğim oluyor tabi ki de
Teşekkür ederim abi
Rica ederim kardeşim
Yüzümden duygularım anlaşılmaz ben kolay kolay belli etmem. Normalde de çok sıcak kanlı ve güler yüzlü durmadığım için insanlar hep bir şey mi oldu diye sorsalar da benim normal halimin bu olduğuna henüz alışamadılar.
Genellikle ikisi de yok orta seviyedeyim. Uzun süredir içim hüzün..
Selam! 😊 Valla neşeli olmak hayatta en büyük kozlardan biri, haklısın. Ama herkesin modunun sürekli zirvede olması da beklenemez tabii. Hayat bazen zorluyor, surat düşüyor. Önemli olan o neşeyi ufak şeylerde bulabilmek. Şimdi sen de o gülümsemeyi bırakmadan devam et, dünya zaten karamsar olanlara yetiyor! 😄🔥
Cevap
6Cevap
Duygularımı hareketlerim ile ve yüz ifadem ile yansıtan biriyim o an nasilsam ona göre olur
Değişiyor sürekli, ama neşeli olmayı severiz
Dışım aslan, içim kedi. Morelim bozulduğu zamanlar yüzüm asık olur onun dışında hep tebessümle yürüyorum.
Ruh halim çok yüzüme yansımaz, neşeli de olsam belli belirsiz şekilde gülmem. Durgun ve düşünceli bir ifadem vardır genelde
Ben herzama güler yüzlüyüm bu Dünyada beni üzenilecek kadar değerli bir şey yok
Meditasyon yapmaya tekrardan başladım neşeliyim artık
Normal yani ne diyim ben buna gülmem öyle aval aval asmam da suratımı
Hep neşeli. 😃
Genelde ortamlarda iç halimi kimseye belli etmem.
Declan rice frikik vurdukca vurduklari gol oldukca we are happy canoo cok egleniyoruz declan abimle ayagi mukemmell
Hiç saklayamam yüz ifademi yaa
Keyfim nasılsa okunur yüzümden
Genelde neşeli olurum hatta arkadaşlar bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun diye sorgularlar beni...
Genel olarak neşeli biriyim
Genelde neşeliyim üzgün bile olsam belli etmememeye çalışırım
Neşeli
Neşeliyimdir genelde.
Poker face lakabımın hakkını veriyorum
neşeli oluyorum genelde
O anki ruh halime göre değişiyor 🧐
Fay hattı gibi gergin ve asık olurdu fhfhg
Bazen çatık kaşlı jdjd bazen tek kaşlı ahah
Hep neşem var duruma göre suratsız ve zehirim
Guleryüzluyum sinirlenince hemen suratım düser.
Hep neşeliyimm
Hep asık suratlıyım
Neşe böceeeği
Duvar gibi
Suratın asik
Neşeli 🌸
Güler yüzlüyüm
Benim başım ağrıyor o yüzden suratsızım ahahsj
Somurtkan cicek
Suratım asıkk
Asik
Değişir sürekli