AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Karakter mi? Gönder gelsin. 850 k kişiye analiz ettim. Daha yanılmadım. Ama konuşma yazılar olursa daha güzel kolay oluyor.
Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. Neden sizce
Bunun analizle alakası yok ki.
Ne düşünüyorsun peki
16-17 yaşlarındaki çocukların çocukça hoşlantı durumları. Utangaç tipler. Veya baktığını fark edip görmemezlikten gelmesi. Bu doğrultu da bunu merak etmen ve üstüne düşmen. Ama dediğim gibi çocukça şeyler. Ve böyle basit şeyler için hiç mi hiç vakit ayıramam.
Olabilir. Ama sacma sapan hikayeler sadece tecrubeye gore yorumlanir. Kanit lazim.
Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. sanki kırgın gibiydi neden sizce?
Yas kac 16 mi
Yoo 25
Şu kütüphane sorusu mu 😂😂
Yesss
Sana tavsiyem gizemli erkeklerden uzak dur. Yoksa yazık olur
Neden öyle dedin dkdkdk
Bana sormanı isterim teşekküler
Burada herkes prof bu konularda.
Fikir sölerim ama analiz bilmem
Şimdi bir çocukla aramızda hoslanti gibi bir durumlar vardı. Karşılıklı bu durumu kestik ama ara sıra ilgiisini anlıyordum Biz aynı kütüphanedeyiz ben onun olduğu yerden ayrılıp aşağı kütüphaneye geçtim. Neyse bugün arkadaşım çağırdı onun olduğu yere gittim ama bana bakmadı sadece geldiğimi fark etti ve hafiften arkadaşımla konuşmamızı dinlemeye çalıştı ama sezdigim şuydu buruktu bana karşı
Senden halen hoşlanıyor demekki
Onu nasıl cozdunuz
Gitmem ona ne düşündurdu ki
Beni görmeye mi geldi acaba falan fiye düşünmüş olabilir
Güvenirim kendime
Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. hafiften arkadaşımla konuşmamızı dinledi o kadar
Boş şeyler kaçan kovalnir bilerek yapıyor
Ne dusunecem yanii
Hiç bişey artık seni umursamıyor takmıyor sende gormeycen takmayacan
Kaçan kovalanır dedin ama o ne
Artık senin o baktgni anladi die kaçıyor
Daha üç gün önce numaramı birine verdim diye merak etti geçenlerde takip. etmisti ama
Asıl ben kaçtım aşağı kütüphaneye geçtim
Buyurun borsa yorumumu yapacağız
Jdjdjdj Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. sanki kırgın gibiydi neden sizce?
Acilmadimi sana, sadece bakismami
Bir şeyler oldu önceden aramızda
Var tabi buyrun
Hangi konuda
Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. sanki kırgın gibiydi neden sizce?
Aranızda ne var? onu önce net bir şekilde tanıyıp tanımlaman lazım bir duygu ise bu..
İki ihtimal üzerinde duruyorum
1. Çok alıngan olabilir. belki selam verdi sana görmedin buna alınganlık göstermiş olabilir.
2. Geçmişte veya çocuklukluğunda unutulma veya terk edilme travması olmuş olabilir. Kütüphane yerinin değişikliği konusunda kurmuş olabilir kafasında birseyler ve şimdi uzaklaşınca sen ondan bakmasıda seni içten içe gönlünde uğurlamış olabilir ve seni bir erkek arkadaşınla görmüş olabilir.
Bilmiyorum ama kırgın gibiydi yani. Gittim diye midiir sence ve de onu beklemeden tüm eşyalarımı alıp aşağı indim erkekle göremez ama bir kere hizmetli demişti ki bana nereye gidiyorsun ben de erkek arkadasimin yanına gittim dedim hizmetliyle arası iyi ama hizmetli beni bilmiyor laf arasında o söylemiş olabilir mi
Yani olabilir kodlanmıştır bir erkeğe kesin
Erkeğe nasıl kodlanir sizce ne düşünür
Yani kimle gördüyse veya bir yakınlık kurmuş gibi göründüysen onunla bir duygusal bağın olduğundan keyfi kaçmıştır
Kimseyle görmedi de. Asagi Kutupahneye gectim diye kırgın olabilir mi
Neden geçtin orada bir başka erkek olduğu için mi diye düşünmüş olabilir ordada gördüyse biriyle demek.
Biriyle görmedi ama şey düşünür mü orada biri mi var falan
Yani olabilir. Ama sen bence bi konuş. Bir sorun mu var diye gir konuya. Böyle olmaz
Kırgın miydi bakmadım ama tuhaftı erkek var evet bu kutupahnede görmüştür illa ki burdaki erkekleri
Yani bu kutuphanede farklı erkekler görüyor
Aranızda bir duygusal bağ var konu buralara kadar taşıysa..
Vardi işte daha gelmeden üç gün önce kıza numaramı verdim hemen keşke ben de olsa tarzli bakıyordu sonra gelmeden önce de kapıda durup baktı bana
Evet bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Ne güzel saf ve temiz duyguların var bunu yaşasana onunla konuşup. Selâmetle
Evet..
Şimdi bu çocukla aramızda hoslanti gibi bir durum vardı ama bu hoslanti kesildi kesilmesine rağmen ilgisi vardi. biz onunla aynı kütüphanedeyiz ben belli bir zaman sonra aşağı kutuphaneye geçtim gitmeden önce kapıda bana bakmıştı ben bugün onların olduğu yere geldim arkadaşım çağırdı o ben gelince bakmadı ama geldiğimi görüyor. Neden sizce
Ne bileyim neden git kendisine sor
buyrun efendim
anlamamıştır derdini az met olmayı dene bence
Nasıl derdimi anlamamış?
emin olamamıştır senden herkes bakışma falan çözemiyor erkekler biraz düz mantık cogu
Ya onu demedim önceden aramızda hoslanti durumları oldu ben aşağı kutupahneye gectim bugün oraya gidince işte bakmadi hafiften arkadaşımla konuşmamızı dinledi o kadar
daha önce konuştunmu sen cocukla
Ne konuda
Bu benle ilgilenmez diye düşünmüştür
Nasıl yani
Bana bakmaz demiştir belki
Ben varm
Hıhm
Ben bunu daha önce cevapladım sanki
Benim o kadar analiz gücüm yok maalesef
EVet
Var var
Ne analizi?
ne konuda
boş ver
Hiç yok
Ben tabiki
Evvet