ՏҽӀɑʍՏ ❦
birilerinin ilgisine ihtiyaç duyuyor musunuz¿ Sevilmek istiyor musunuz :D

ՏҽӀɑʍՏ ❦
birilerinin ilgisine ihtiyaç duyuyor musunuz¿ Sevilmek istiyor musunuz :D

İlgi elbette bir ihtiyaçtır. Evinde, ailesinde ilgi görmeyen çocuk kendine ilgi gösteren suç şebekelerinin eline düşer. Karısından veya kocasından ilgi görmeyen insan ilgi gördüğü kollara koşar. İlgi göstermediğin kedin köpeğin bile sana küser. Yani ilgi her canlının ihtiyacıdır bana göre.
Evet, ilgi benim için bir ihtiyaç. Sevildiğimi, düşünüldüğümü, varlığımın değerli olduğunu hissetmek istiyorum. Bu dünyada sadece nefes almak değil mesele, biri için önemli olmak, birinin gözünde yer edinmek istiyorum. Herkes gibi ben de bazen yalnız kalıyorum, ama ilgi gördüğümde o yalnızlık biraz olsun hafifliyor. Sıcak bir söz, küçük bir jest ya da sadece dinlenmek bile ruhumu iyileştiriyor. Belki de en çok, kendim olmama izin verildiğinde hissediyorum o ilgiyi. Yani evet, ilgi benim için sadece güzel bir şey değil, gerçekten ihtiyaç duyduğum bir his.
Hayat boyu var olacak ihtiyaçtır. insanın doğasında sevmek, sevilmek var. bu ihtiyacı tamamlayamayan ruh acı çeker. Buradaki illa karşı cins değil. insan dogayı, dostu, aileyi, kavramları, düşünceleri sevmeli. aynı şekilde bu sevgi karşılık bularak geri döner. Doğaya aşkla bakan biri doğanın da ona aşkla baktığını hissedecektir. Ama kendimizin dörtte üçünden, başkaları tarafından sevilmek için yoksun kalıyoruz :)
Değil mi..
Ricalar
Selam! 😊 İlgi aslında birçok insan için bir ihtiyaçtır, çünkü sosyal varlıklarız ve sevilmek hepimizin içindeki o boşluğu doldurur. Ama iş dozunu ayarlamakta! Azı yalnızlık hissettirir, fazlası boğar. Senin gibi keyifli biri bu ilgiyi garanti topluyordur zaten, farkında mısın? 😉 Sevilmek istemek ise bence doğamızın gereği, kim istemez ki? Ama önce kendini sevmek lazım. 🫶
Cevap
46Cevap
Hayır kimseden ilgiye ihtiyacım yok. Sürekli başkalarından ilgiye muhtaç kalıyorsa ilgi ve sevgi eksikliği olur.
Birinin ilgisine ihtiyaç duyuyorum diğerlerini ilgisi ilgimi çekmiyor ve ihtiyacım da yok
Sevdiğim değer verdiğim birisinden geliyorsa evet ilaç...
İhtiyaç olduğu zamanlarda oluyor ama değerli kişilerden tabiki
İlgi hoştur sevilmekte isterim
İlgi manyağı olduğunu biliyordum sfjks
Abartıcam 🙄
İlgi değil ama değer versin. O değeri hissettirsin. Benim için o daha önemli.
Aynı şey
Değil bence. Değeri her türlü gösterir ama ilgiyi biraz daha somut olarak gösterir.
Sus bence karıştırıyorsun ahdjs
Yok valla biraz anlatması karışık sadece 😊
Tamam ağlama 🙄
Bazı anlar vardır ölüm haberi almak, davalara çıkmadan önceki bekleyiş süresi, yeni bir işe başlamak, tesadüfen şok edici şeyler görmek minvalinde ki anlarda veya sonrasında destek ebaninda biraz ilgi etkili olabilir. Onun dışında gereksiz.
İnsanlığımızı kaybetmediysek onlara kayıtsız kalınmaz zaten
Onlardan bihaber yaşamak daha hoş.
Ihtiyac değil benim icin Bilmiyorum bu konuyu terapistimle çözmeye çalışıyorum. Diyorum ki insanlar beni canım isteyince sevsin sadece. Onun dışında kimse uğraşmasın benimle, ben de uğraşmam onlarla.
😌👌 öyle olmalı
❤️❤️
😘😘
🫠🫠
Evet ilgi benim için kesinlikle ihtiyaç. Sevdiğim insanlardan gelen bir ilgi beni hayata daha çok bağlar, mutlu ve güvende hissettirir. Soğuk görünebilirim belki ama içten içe bir mesaj veya bir küçük hatırlanma bile yüzümü güldürmeye yeter. Ne kadar güçlü olursam olayım sevdiğimden gelen ilgi beni hep yumuşatır.🙏🏻🌷
Birilerinin ilgisine sevgisine ihtiyaç duymam umrumda değil benim sevdiklerim beni sevsin yeterli bana
Selammmms ilgi görmeyi sevmiyorum. İhtiyacını duymuyorum açıkçası. Erkek adam ''ayyy beni övsünler, ayy bana bebek gibi baksınlar'' demez. İlgi göstermeyi ve ilgilenmeyi daha çok seviyorum.
Ben demedim sen dedin jsdj
Tabii ki de efenim :D
Yarın yeni bir yaş, yeni bir sayfa..
En çok da ilgiye açım..
Hakkımda hayırlısı bea..
Doğum günün müüü
Evet
Tamamdır
Sevdiğim kişi tarafından gelen ilgi bir ihtiyaç gibi. Fakat başkasından gelen ilgide "öff ne yapışık bir şey mıç mıç" diyorum 😂
:D ırkçılık bu ahshajdka
😂😂 tamam sustum
Son zamanlarda ihtiyacımın olmadığını daha çok fark ediyorum uyku yemek gezmek istiyorum bunlar ilgiden daha önemli benim için😊
Ben de, ben de gez toz eğlen para çarçur et 🤤
Machu pichuya gitmek daha önemli mesela hahahaha
Hayallere bak hele :D
😂😂
Fotoğraftaki gibi bir ilgi göstermeye ihtiyaç duyuyorum tabi 😂
Öyle ilgi değil yahu :D o kadın ilgi arsızı
😅
Üç temel yaşam şeysinden biri🤔
Yemek, su, ilgi😂
Yemek, su, aşk.. 🫠
Oyşşş🤤
İlgiye ihtiyacım yok ailem yeterince seviyor beni , tek aşık olduğum şey Beşiktaş o da karşılıksız
🩵
🖤🤍
Vazgeçilmezimmm birilerinin ilgisine değil ama özel birilerinin :D
Kimlerin mesela
😌😌
Merhaba, ne ilgi aşığıyım, nede birilerinin beni sevmesine ihtiyaç duyuyorum
Merhaba, ne güzel
Hayır babam ve annem o kadar üzerime düşüyorlar ki, sanırsın hâlâ 1 yaşında yeni yürümeye başlamış bir bebeğim, ilgisizliğe ihtiyacım var biraz.
Sevdiğim kişinin benimle ilgilenmesi ruhumu okşuyor. İhtiyaç olarak görüyorum, istiyorum. İlgisiz kalınca soluyorum sanki ama sadece (deli gibi sevdiğim kişiye)
İnsan olmanın bir gereği. Ekmek gibi su gibi temel bir ihtiyaç. Ancak anladım ki çoğu insan hak etmiyor...
Yooo öyle bir takintim Ne birilerini sevmeye ilgi vermeye niyetim var nede başkalarindan ayni beklenti
İlgi görmek ve ilgi vermek insan fıtratının bir ihtiyacıdır. Tabi herşeyde olduğu gibi ilgide de dengeli olmak gerekir.
İlgi almakta vermekte her ilişki içinde olan kişiler için gerekli bence. doping bir mutluluk enerji yüklemesi gibi olur😍
İlle de ihtiyaç duyduğum durum değil sadece yerine ve vaktine göre her şey güzeldir. Yani olunca severim olmadığında aramam.
İhtiyaç değil istek. İhtiyaç olursa herkeste ararsın ilk bulduğun yerde alırsın. İstek olduğu zaman sadece sevdiğin ve seni seven kişide ararsın.
Güzeldi..
Hangi canlı sevilmek istemez ki? İlgiyi elbette bir zaman sonra isterim, ancak günün birinde bir sevdiğim kadın olursa, onun tarafından sevilmek isterim.
Benim için değil olsa güzel olur ama olmasa da olur zaten fazla göz önünde olmayı seven biri değilim
Sabah kalktığında telefonuna bakıp acaba sevgilim mesaj atıp atmamışmı diye bakmiyorsa bir insan o insanla yürümez yani seni merak etmiyenle bir hayat kuramazsin
Hıı öyle tabii de ilgi bu mu demek
Ne alaka onu anlayamadım ki ben :D
He tamam
Bak bunu bir zat yaşadım ilgi olmazsa aynı evin içinde abi kardeş gibisin başka açıklaması yok
Benim ilgi duyduğum insandan ilgi beklerim. Onun dışında ilgi manyağı değilim
Sevgilimse evet fakat ben daha cok ilgilenmeyi severım
Yok duymuyorum aksine olmasa daha mutlu olabilirdim
Duygu açlığı denilen kavramın içinde ilgide var haliyle ihtiyaç diyebilirim
Evet sevmek sevilmek de büyük ihtiyaç her ne kadar giyim barınma kadar olmasa da
İlgiye bayılırım. Kolesiyim efensimisss diye gezebilirim l 😄😄
Sürekli ilgi beklemem ama hiç ilgi görmeyeceksem de neden sevgiliyiz derim.
Tek başıma kalmaya alışkınım, kimseden ilgi dilenemem.
sadece seçeneksel bir konu istek duysakta anlamı yok
İlgi değer verildiğinin göstergesidir. Bir ihtiyaç. Olmazsa olmaz
Herkes sevilmek ister. İlgi ise dozunda sık boğaz edilmeyi sevmem
İlgi sevgi saygı her insan için bir ithyiac aslında
Kendimle ilgilenen birisiyim. Benim için çokta gerekli değil ama ilgi elbette hoşuma gider.
Sadece sevdiğim insanların ilgisini isterim. Harici olarak tek tabanca olmayı da severim.
Sevdiğim kişi tarafından evet ihtiyaç özelliklede hasta olduğum zamanlarda 🙂
Çiçekler bile ilgi görmeyince ölüyor insanlar napsn
Evet çok ihtiyaç duyuyorum ama değer verdiklerimden özel birinden de sorun o ki öyle biri. Yok…
Bence ilgi ikili ilişkiler devamlılık için genel bir ihtiyaç
İlgi önemli bence her insan ilgi ister , ben şahsen seviyorum ❤️
İlgi istiycegimiz kimsemiz yok olcaksada sahteden olmasın
Umrumda değil ne kimsenin bilgisi ne kimsenin ilgilisi 🫴
@Alphn3301 yok güvenle ilgili değil de gerçekten umursamıyorum kimsenin ilgisi beni mutlu etmeye yetmez yani
@Alphn3301 e orası öyle o ayrı bi konu
Olsa hayır demem, aksine mutlu da olurum elbet.
Artık istiyorum evet 29 oldum da yaşlanadım
İlgi isteniyorsa, önce gösterilmeli
Gösterecek kimse yokki 😅
Sevilmeyi herkes ister bence jsjjs ilgi ihtiyaç hahsh
Benim için ihtiyaç tabi bununda aşırı olmaması şartı ile
Çoğu zaman evet
Hayır olmasada olur hahaha
samimiyetsiz herşeyden kaçarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?