Ben başka bir memlekette memur olarak görev yapmaktayım. Burada tanışıp samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Kız iyi birisi benim zor anımda yanımda olmuşluğu var ve bana sürekli sen burada kimsesiz değilsin biz varız yanındayım diyen birisi ama kötü bir huyu var benim aramalarıma telefonlarıma cevap vermiyor çok geç dönüş yapıyor. Bu olay beni soğutmaya başladı artık. kendisinin doğum günüydü diye hediye aldım hediyesini verecektim kendisine öğlen attığım mesaja hala cevap vermedi sizce hediyeyi hak ediyor mu içimden gelmiyor nedense. Sizce değer veren bir insan aramalara mesajlara cevap vermemezlik yapar mı? Hediyesini vermeli miyim kendisine yoksa iade mi edeyim aldığım siteye?
Güncellemeler
1 yıl
Mesajıma bu saat olmuş kuşum yazamadım kusura bakma diye sıralamış 😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
gerçek dost değil
Knk bende tüm yakın normal fark etmeyen ark arayınca bakmıyorum bu sevmediği vs. Anlamına gelmez bence
Böyle geç cevap vererek nasıl senin yanında olacak
Böyle insanlar var. Ama kendisiyle alakalıdır çok takmamanı tavsiye ederim. Yapıları bu bazılarının.
Sebebi ne bu geç dönmelerin
Ben atılan mesajlara pek cevap vermiyorum falan demişti ben hesap sormadım açıkçası ama hep bir bahanesi var
Seni büyük ihtimalle kullanıyor ama nasıl veya hangi açıdan bilemem
Sen de ona ilgiyi azalt akışına bırak
Kendisi ne iş yapıyor
Sözleşmeli öğretmen
Belki sevgilisiyle ilişkiye giriyordur
İAde et
Öyle gibi
Trip atma işi vardır
Acele karar verme